-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
-
-
Gubu0101
veterán
Ennek a Kenly-nek is mi értelme,ha nem lehet játszani,én is lemaradtam róla
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Pferi
senior tag
Meglett a Pestilence is, úgyhogy teljes az Exo felszerelésem (kivéve az EB, de raid-re nem hiszem hogy eljutok).
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
őstag
Tegnap volt egy pali hipfire 1v3 megölt mindenkit 1sec/játékos körül volt a teljesítménye.
Kérdeztük, hogy a rakás szar szett amiben játszott ezt hogyan sikerült de csak a szokásos válasz jött "lag van" Ráférne a játékra egy komolyabb ban hullám.[ Szerkesztve ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
xyvalaki
aktív tag
A tegnap esti állapot:
48 chc
47chd
65 fej
99 dte
4 armor
2 health
Az EB sebzése 32.1Itt kérdezem a többieket hogy az Ovelop talent 5% ugye? Akkor ha a pisztolyon és a másodlagoson is az van, akkor a statisztikában miért marad csak 5%?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
Let's be honest, ETF is another name for babysitting youtubers. People who have spend number of hours aren't even considered. There are so many feedback posts on this forums and I find it funny that devs need an ETF to get feedback. Who takes gurantee that they will voice out our problems with this game during ETF sessions?
Ezzel egyetértek.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
DrJaka
aktív tag
Csütörtök óta csak nekem nem jönnek elite conwoy-ok, meg elite territory control-ok, (stb) amivel +2-t lehet húzni a cp-ken?
Huawei Mate 20 prO
-
-
Peace
nagyúr
Martyr: Prophecy miatt félre lett téve kicsit a játék, de visszatértem. Hosszú hétvégén megléptem a 30-at és átdobott World Tier 1-be. Elég meglepő volt a változás! Robotkutyák meg drónos ellenfelek, csak pislogtam! Kicsit nehéz, de tetszik!!! Egy random arccal végigtoltunk egy Strongholdot és elérhető lett a Tier 2, elég gyorsan ment. Sajnálom, hogy alig van élet PS-en. Mondjuk gondolom mindenki T5-ben farmolgat, de akkor is gáz, hogy matchmaking-el szinte semmi nem szokott történni. Egyik nap véletlenül benyomtam valami backup kérelmet (nem tudom hogy csináltam) és akkor csatlakozott egy iraki gyerek. Vele meglett a 25->30, mert nagyon kemény volt és ledarált velem jó pár küldetést...jelentkeztem egy 49/50-es angol klánba......nem tudom, hogy bevesznek-e.
-
Anonymus23
veterán
-
Peace
nagyúr
válasz Anonymus23 #12729 üzenetére
"nyomsz neki egy endorse-t"
Az miaz? Hol találom?
-
John Marston
csendes tag
Sziasztok, Xbox-os magyar klánt tudtok jót? Köszi.
-
Peace
nagyúr
-
D4M13N
aktív tag
Pugokkal lehetetlen raidelni. Vártam 1 órát elindultunk, majd felé csapat lelépett. Sose lesz meg ez a nyavajás EB
-
RazoR
veterán
Délután óta reszeltek valamit, mert folyamatosan összeomlik ez a fjosh?! Éjfél körül volt pár Bravo 04 is....
-
luciferk
senior tag
Srácok, ezt a játékot lehet single módban játszani?
-
Peace
nagyúr
válasz luciferk #12739 üzenetére
Hogy a viharba ne!!! Már ha arra gondolsz, hogy egyedül mész és puffogtatsz. Nem vagy rákényszerítve arra, hogy másokat behívj vagy másokhoz csatlakozz. Raid-ek szerintem egyedül, amiket egyedül sosem fogsz lenyomni. Még nem láttam Raid-et csak feltételezem. Az más kérdés, hogy igazából akkor FUN a játék, ha többen vagytok. Én megszívtam, mert későn vettem meg PS-re és igazából már mindenki Tier 5-ön farmolgat, csak én bohóckodok a 2-es szinten, de jól elvagyok. Néha bedob egy random arcot, de matchmaking-et meg szoktam unni 6-8 perc várokozás után.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz luciferk #12739 üzenetére
sima küldetések: story, hard, challenge igen, heroic: talán
cp foglalás: alap (t4 alatt) igen, cp szint 1-3, igen, cp szint 4 ha ügyes vagy igen.
raid: nem
dz: elvileg igen, gyakorlatilag nem sok örömöd lesz benne.
Hunterek: passz, gondolom igen, nem nagyon foglalkoztam veleszvsz, a játék 85%-90% simán tudod egyedül játszani.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
xyvalaki
aktív tag
Delta nagyon régen volt. Ó jajjjjj volt pár, de kizárólag ha sokat vagyon az invertoryban. A legfrissebb NV driver. Inkább az a baj, hogy néha megáll a játék egy-két másodpercre. Nem hiszem hogy nálam a baj, mert a gépnek két példányban is bírnia kéne futtatni.
-
Pferi
senior tag
válasz xyvalaki #12745 üzenetére
Nálam is, és sokan másnak is van ez a gond, néha megáll a kép 1-2mp-ig, utána meg átvált gyorsított lejátszásba. Nálam 2 gépen fut, ugyanúgy csinálja, pedig 2 teljesen más konfig. Az egyik AMD Ryzen-NVIDIA GTX (ezen DX12 működik), a másik meg Intel I7-AMD RX (ezen csak a DX11 megy normálisan).
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Zoolee1976
aktív tag
Off: Szóval az első részről lenne szó és TCGR Wildlands ról.Az Xbox storeban mindkettő jó áron vehető.A Division 1 mellett szól hogy van hozzá Magyar felirat.Viszont csak offline játszanám a játékot,aki esetlegesen játszott már mindkettővel az megmondaná hogy offline melyikkel van el az ember tovább,vagy egyáltalán melyik jobb játék!? Köszi,On.
Zoolee
-
xyvalaki
aktív tag
válasz soo277 #12748 üzenetére
Ez elég rég óta van így. Nem driver hiba. Szinte kizárt hogy 4-5 driver óta ugyan az a hiba forduljon elö.
Zoolee1976
Offline egyik sem megy. Viszont ha az a kérdés hogy egyedül melyik jobb, hát azt embere válogatja. A 2 talán több tartalmat nyújt. De hidd el hogy társakkal mindkettő jobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest