-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ehh, gondoltam ránézek pár hónap után. Minden egyes indításnál meghülyül a monitorom. A felső egyharmad részben van kép, de az is olyan, mint a Junoszt TV.... zizis, fekete fehér, kb semmi nem látszódik. Eszem megáll teljesen. Gondolom más nem tapasztalt még ilyet, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #13553 üzenetére
Oké, kitöröltem a dokumentumok mappából, és elindult. Valami behülyítette.
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #13557 üzenetére
változások megjönnek, story küldetések meg csak egy héttel később a többieknek.
Mármint balancing és egyéb dolgok.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
TommyS_27
senior tag
-
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #13565 üzenetére
Hátha jönnek a Clantársak és leszünk 8-an Raidre.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
GAbre
veterán
Event kulcsokat mik dobnak?
Nyitottam vagy 10 ládát,nincs event kulcs,léptem 3 szintet nincs event kulcs :S
Akkor mi adja?Avatar
-
Anonymus23
veterán
Field cache adhatja, amikor megkapod a ládát (tehát nem akkor, amikor kinyitod) amikor megkapod felül középen kiírja, hogy kaptad, és fölötte ott írja, ha kaptál. DZ láda ugyancsak így, illetve az event projekt ad 3-at ha megcsinálod (karakterenként)
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #13571 üzenetére
Igen sokan azt hiszik a ládából kapják de "szintlépés" utan kapod.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #13577 üzenetére
OC DZ-ben rosszalkodsz és elhalálozol párszor szintet, vagy szinteket vesztesz, majd vissza szintezed magad és ekkor esik. Így tettem szert kb. 10 ládára.
Tommy meg fentebb írta így csinálta.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #13577 üzenetére
Félreértettél
idézőjelbe tettem a szintlépést. Igen field láda mellé kaphatod a kulcsot ami ugye olyan mintha szintet lépnél. Eléred az adott xp-t amiért kapod a ládát. Dz-ben 50-es szint felett kaphatsz csak.
OC dzben pl sokan úgy farmolták, hogy összeállt egy klán 4v4 és lőtték egymást.
mivel több xpt kapsz ölésért mint amennyit veszítesz halál után 100+ láda összejön 1óra alatt
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #13580 üzenetére
Nálunk szerencsére nagyobb az aktivitás, de sokan elmentek inkább Destinyt játszani.
Most jön majd a Red Dead 2 PC-re az is jó lesz engem tuti beszippant majd.https://www.twitch.tv/ltommys
-
need
addikt
Mi a szösz..? Azt hittem ma csütörtök van pedig hétfő.. szerver leállás
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
arnikusz
veterán
[link] Videó friss.
-
GAbre
veterán
A folyamatos deltázások...
Ubisoft köszönöm
Az fps droppról ne is beszéljünk.
Ráadásul állandóan rugókba futok dark zónában nem lehet megcsinálni 1 kib@szott projektet...
Kellett ez az update!
Meg jó lenne eldönteni végre,hogy csütörtökön,kedden,vagy hétfőn akarnak frissíteni.[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Ki esett a kesztyű erre szetszedtem véletlenül...
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Anonymus23
veterán
válasz xyvalaki #13590 üzenetére
Hálózati problémákra vezethető vissza, annyiban van köze hozzá a Ubinak is, hogy hozzád képest milyen távolságra és milyen minőségű szervereket üzemeltet.
Pl anno Div1-ben 1.7 előtt volt összesen volt 5-10 Deltám, 1.7 után pedig napi szinten volt 5 Deltám. Persze lehet, hogy pont a patchel egy időben lett vacak a netem is, de nem feltétlenül gondolnám ezt...;) - The Power of the Light Side
-
RazoR
veterán
-
arnikusz
veterán
Egy videó is megjelent. [link]
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #13597 üzenetére
a videóban a cikk:
[The Division 2: Ubisoft says Episode 2 DLC arriving October 15]iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
xyvalaki
aktív tag
Mi LOL?
Ha minden országnak külön szervert adnának, akkor biztos nem tudnád megfizetni a játékot. Azt meg hogy a közbeeső szolgáltatók milyenek, nem rajtuk kéne leverni. Érdekes hogy nekem 1100 óra alatt volt kettő deltám. Igaz ójaj volt többször is. De az más tészta. Viszont az sem Ubisoft., hanem Massive hiba. Megsúgom, azok készítik.https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest