Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz Brian_GT #5100 üzenetére
Akkor van szükség a profilerre, ha használsz ffb-t.
Első online élmény: Még tavaly április 11-én (nem, nem fejből tudom, hanem innen ) futottam az első online versenyemet Infi, Bronco, egy-két sg-s arc társaságában. Nem emlékszem ki nyert Egy komplett szigetkör, versenytempóban, csupa A-s kocsival mentünk (Enzokkal jobbára, én McLaren F1 GTR). A vége felé sikreült valakivel eltévedni . És még billentyűzettel próbálkoztam. Valahogy ez után indult be (olyan május eleje) erősebben az itteni online talizós élet...
-
Fel
addikt
válasz Brian_GT #5104 üzenetére
Force FeedBack = Erővisszacsatolás Tudod ráz, rángat, elletart ilyenek... De sztem TDUban nem fontos, mert csak kavar.. Mióta nem használom sokkal finomabban tudom irányítani, előtte állandóan beforgatott. Egyedül 40% körüli Centering Springet használok, h ne legyen döglött érzése a kormánynak.
-
gyuszito
senior tag
Öhöm
Elnézést ha tolakodó lennék de úgyérzem, hogy teljesen TDU FÜGGŐ lettem és h rendszeresen fogom'űzni'ezt a 'sportágat' és úgyérzem ott a helyem az 1hsz.ban
gyuszito-TDU nick:[HuN]Gyuszito
előre is köszönöm
Mod:nemsokára indulok egy kis lájtos kocsikázásra(város max 100 'kint' max olyan 180 200 körül teljes élethűséggel (szétnéz,STOP ot figyelembe vesz, normálisan előz) várok mindenkit)
ui.:sajnos csak 1 embert látok normálisan a router miatt:S[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Mosquitoo
senior tag
Na hogy mire nem jó a Hardfun mód :
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
póruljárás: 1, 2, borulás
Paglaren Zonda GTR (vagy McLagani? : 1,
a nagylégterelőűjek :1, 2, 3
A legdurvább légterelő: McLagani GTR: 1, 2
powerkedés
jó tudni, h ez is ki van dolgozva
a kruzból karpakk nélkül csak ennyit láttam... így szebb a part
hegymászás -
Chapel
addikt
válasz Brian_GT #5104 üzenetére
Sztem kb senki nem hasznája vagy csak for fun az ffb-t
Nem vok karrierista tipus.....nem hiszem h sok CHAMPION mászkál ilyen felderítettséggel mint én
ui:aki nem ismerné fel a képen Pecc szerepel
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
KisCobiii
aktív tag
Szevasz Marcee Milyen ismerös krúz képek... Zsííííros puffancs... Na mikor krúzoljunk legközelebb???
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
KisCobiii
aktív tag
Mondjuk 23:00 kor Pagani Szalon elött???
-
Mosquitoo
senior tag
-
-
KisCobiii
aktív tag
Ecsém... Suli... mikóóó vooot.... Örülnék ha még ott lehetnék, mekora Buli, áááááááá..... Azok jok voltak benne, más meg ugy sem érdekelt...
-
KisCobiii
aktív tag
Rendben... Szavon foglak... Good Night All....
-
nap
addikt
Jo a ferrari 250-es, de a daytona coupe, mintha jobban vezetheto lenne (meg gyorsabb is).
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
KisCobiii
aktív tag
"gagyenkov" Végre egy MTB-os ember, tisztelet...
-
Sirpi
senior tag
Úgy gondoltam, hogy egy kis játékra invitállak meg titeket. Csináltam egy quizt, 13+1, TDU-hoz kapcsolódó kérdéssel, melyekre majd választ kell adnotok. A kérdéseket egy hsz-be fogom ide beírni és priviben kérném a válaszokat. Valamint abban a negyed órában ne tárgyaljatok meg itt semmit, ha lehet Mivel nem akarom, hogy a feladat kizárólag guglizásban merüljön ki, ezért arra gondoltam, hogy a megfejtéseket negyed órán belül kellene visszaküldeni a címemre, a később jövő válaszok érvénytelenek lesznek. A legjobbnak fel tudok nyereményt is ajánlani, mondjuk 5 millát, de gondolom elsősorban nem ez fog hajtani titeket (akinek meg úgy kell az 5 milla, mint egy falat kenyér, az pedig lehet hogy nem fogja tudni az összes választ, de majd meglátjuk )
Ma fel tudom tenni a quizt mondjuk 8-kor, nem tudom, ez hány embernek megfelelő, szeretném olyankor lebonyolítani, amikor sokan ráérnek. Meg mondjuk az is érdekel, hogy kit mennyire mozgat meg egy ilyen játék. Vélemények?
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
KisCobiii
aktív tag
Huuuuuuuuuu.... Végre valami kis GAME
Naná hogy én is benne vagyok... Akkor 20:00-kor itt....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Speed limit #5129 üzenetére
Én este vagyok a Stradale-el, 8-után.
-
Chapel
addikt
Benne lennék.....de mivel 21:00-re érek haza melóból
Sirpi:sorry a tegnap esti krúznál de egyszer csak eltűntél,aztán láttam házak között ugrálsz végül visszajöttél Corvette-el, de utána az istennek sem tudtam hozzád csatlakozni,pedig előtte még csak nem is laggoltál...
-
Sirpi
senior tag
Na, véglegesítettem a kérdéseket. Mind csak a verdákról fog szólni, szóval pl. nem fogom megkérdezni, hogy hány ház van a szigeten vagy hány kupont lehet szerezni összesen Ha valaki majd akar ilyet, akkor hajrá, de itt most nem ez a lényeg.
Tehát 13+1 kérdés lesz, és egy kérdésre több válasz is adható. Úgy döntöttem, hogy minden jó válasz 2 pont, a rosszak pedig -1 (hogy ösztönözzek mindenkit, hogy mindenhova írjon valamit). Na, egyelőre ennyi. Ha még páran írják, hogy oké nekik az este 8, akkor ma tartjuk meg.
Mod: igazából lehet 9-kor vagy akár fél 10-kor is, ha az úgy többen lesztek.
Mod2: én is próbáltam "rádugrani", de nekem se ment... Opelosra meg 5-ből 5x sikerült...
Na mind1, majd legközelebb.[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
szatocs
őstag
Nyomja itt valaki kormánnyal? rFactor - hoz képest milyen az irányítás? Sajnos még kb 1 hónap, mire veszek egy új vga - t, és addig ki sem tudom érdemben próbálni, mert a mostani vga - m a rendszermemóriából is csipeget, és 10 perc után tele ment, a játék meg kifagyott.
A krúzolásokban pedig nagyon benne lennékHogy megy egyébként ez a multi dolog? Játékban single - ben meg kell szerezni azt az autót, amelyikkel fel akarsz lépni szerverre?
Szükség van valamilyen kiegészítésre a multihoz?[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
Chapel
addikt
BRONCO!!!!
Ha pesti vagy akkor irány a körút
Elment mellettem egy citromsárga Caterham,majd egy piros Corvette és egy SLK merci
Tudom h egyik kedvenced Caterham,rögtön eszembe jutottál
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz szatocs #5134 üzenetére
Vagy off vagy online nyomod a kettő nincs egymásra hatással ergó amit megszerzel itt az nem lesz ott,mivel két külön account-ot kell létre hoznod ehhez.
Kormányt nagyon szereti a progi,vannak autók melyik billel kifejezettten problémás irányítani a finom gáz adagolás miatt. Én is TDu kedvéért vettem és nagyon nem bántam meg
Kieg. pedig egy van a Megacarpack ami fizetős és 46(?) új autót tartalmaz,de 1.HSZ-ben a lényeg ott van patch és egyéb segédletek.
Más!
Photoshop 2 autók egyben jópofák és vannak kifejezetten szépek pl. ENZO&ZONDA
-
szatocs
őstag
Akkor a multiban is ugyanúgy kell carriert csinálni, mint single - ben?
Még annak idején, amikor billentyűvel próbáltam, tényleg nagyon rossz volt, amikre nagyon kíváncsi volt, f430 és lotus, irányíthatatlanok voltak. Akkor el is könyveltem, hogy rossz játék
Amikor vettem kormányt, és kerestem a játékokat, hogy van-e olyan játék, amiben városban lehet cirkálni szimulátor szinten, akkor ráleltem, hogy elvileg a TDU is szimulátor. Irányítást viszont kormánnyal még nem próbálhattam=== Szatocs ===
-
KisCobiii
aktív tag
"Chapel" Nem erre gondoltál???
Elnézést a kép nagysága miat, de csak 8Mpix-be hagytam a gépet....
[link][ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz KisCobiii #5144 üzenetére
Hát rendszámra nem emlékszem de nem hiszem h sok rohangál ebből itt, ugyh valszeg ez lesz
Sirpi: ha 9-kor lesz én jövök!!! Bátran vállalom tökéletesen semmilyen tudásom
Bazsó: Ferris Bueller's Day ---vajon milyen autóval megyünk???
Imádom ezt a filmet, mióta megvan originál szinkronnal dvd-n megnéztem vagy 5x
[ Szerkesztve ]
-
KisCobiii
aktív tag
Okay 9kor tali itt a GAME-re...
-
Sirpi
senior tag
Jaja, bár be vagyok tárazva, 21:00-kor jönnek a feladványok.
1 kérdésre több jó válasz is lehet, a pontozás pedig úgy lesz, hogy minden jó válasz 3 pont, a rossz válaszokért pedig 1 pontot levonok. A 21:15 előtt megkapott PM-ek számítanak, és hogy még izgibb legyen, holtverseny esetén a gyorsabb lesz a nyerő. Már csak 1 óraMod: tök jó, hogy már ennyien jelentkezdtek, de azért tudjátok, hogy jelentkezés nélkül is részt lehet venni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest