- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Hol lehet állítani, hogy mérföld helyett km-ben jelezze a távot?
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Mosquitoo
senior tag
válasz RoyalFlush #5553 üzenetére
OPTIONS --> DISPLAY --> és az UNIT SYSTEM-et állítsd METRIC-re.
-
Sirpi
senior tag
válasz bazso29 #5557 üzenetére
50000-nél, szóval még van hova gyúrnunk.
Egyébként 1x valaki felrakott egy DB4 Zagato-s versenyt, 20km, tök jó tekergős pálya, forgalom, belső nézet, valamint 10-es driving gauge. Hát attól elég gyorsan elment a kedvem
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Bronco80
aktív tag
válasz Tibiajax #5555 üzenetére
Jelenleg 23 milkóm van, azért jól jönne +10 . Egyébként nem hinném, hogy indulok, ha több autóval lehetne talán, csak úgy "krúz civilek nélkül" célzattal. Azért még meggondolom.
Egyébként nekem is van fenn egy versenyem tulajdonképp állandó jelleggel: "Long Mountain Cruise" a neve, és vagy ez ez vagy a Reverse változatát állandóan fent tartom. Arra használom, hogy DA-OFF-on, civilek nélkül autókázhassak a kedvenc hegyi ösvényemen.
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
A Cadillac Cien egesz jol gyorsul. Majdnem olyan jol, mint az S7-es Saleen.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
gyuszito
senior tag
Elnézést kérnék a DIGIKÁBEL től amiért ienek et mondtam és anyámat jól megszidtam mert ő vmi szerverbérlést nézett
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
-
vagamo
őstag
Sziasztok!
Örülök, hogy ekkora port kevert ez a verseny! Igen kicsit kevés infóval szolgáltam. Mert ez a verseny magáért beszél! Azért Merci DTM-et választottam, nem pedig a CLK-GTR-t, mert hegyi szakaszokon könnyebb vezetni (szerintem)!HAJRÁÁÁ!
a VERSENYMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Mosquitoo
senior tag
na, lemaradtam az előző hsz moddolásáról...
szeretek ebből a házból kijönni
ULTIMATE DRIFTINGmúltkor láttam érdekeset: Zöld Eden-car
[ Szerkesztve ]
-
gpower
tag
Huhh, hát kicsit kemény pálya
Jó lett végülis, van sok gyors rész is benne, és van elég sok tehcnikás is!A vége pedig különösen tetszik az ötlet eredeti
Nem hiszem, hogy fogok még1x menni, de majdnem sikerült 2 óra alá lemenni. Szerintem a top idő olyan 1 óra 53 perc körül lehet....
-
vagamo
őstag
válasz Mosquitoo #5573 üzenetére
Fel sem enged !
Tegnap se tudtam nappal játszani, akkor nálunk volt kábelszakadás, egy kicsit játszottam a Need for Speed™ ProStreet-el, nagyon rossz! Unalmas, irányítása katasztrofális, zenéje szánalmas .Erre leszek kíváncsi: Race Driver GRID
1 igazán frankó F1-es szimulátor (mint PS3-on) A kormányhoz kaptam R Factor-játékod! Tud valaki v. összefoglalót róla![ Szerkesztve ]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Fel
addikt
Nem is igaz.. én Fel engedlek
Igen, az enefos porsztrít kicsit gyengus, én sem birtam végigszenvedni... de a fórumon még mindig kiemelt téma, míg a "miénk" már régen nem...
A Race Driver sorozat is inkább árkád, mint szimulátor (szerintem... billel jobban tudtam irányítani a 3at, mint kormánnyal..)
Az rFactornak van saját topikja (bár nem valami nagy, de hátha találsz benne valamit). Rengeteg modot kreáltak már hozzá (ha jól tudom van F1 is), gyakorlatilag erről szól... kiadták a "félkészen" és hozzá minden cuccot a modok készítéséhez. (mod) HSW mod oldal rFactorhoz.
Ha azt a kormányt szeretnéd nyúzni, akkor érdemes a SimBin programokat is kipróbálnod: (ha szereted a sebességet) GTR 1-2, (ha a lassan járj, tovább érsz híve vagy) GT Legends valamint a Race/Race07. Utóbbi kettőt Steamen is keresztül be lehet szerezni (én mostanság vettem Race07-et, és nagyon tetszik, és még ki sem próbáltam benne mindent...)[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
Az ACE rangról tud valaki nyilatkozni? Egyre több embert látok ACE rangban! Összekéne hozni nekünk is valahogy!
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Sirpi
senior tag
Nemrég összefutottam pár magyar sráccal, főként olyanokkal, akiket még nem nagyon láttam, és jó kis versenyeket nyomtunk, a hosszú alagutas hegyi autópálya egyik végéből a másikba, kb. 5-ször. Ennek emlékére került fel a Murci Roadster Highway drive-in verseny, 3 napig fog élni. 24km, 100-as driving gauge, közepes forgalom (bocs, de anélkül nem poén).
Lehet próbálkozni, kb. 5 perc alatt lehet végigérni. Ja, és többen az sg-ről voltak, és érdekelte őket a pálya, szóval ha valaki ezt olvassa, másolja be ezt az üzit oda légyszi. Köszi.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
RoyalFlush
őstag
Miért hallom néha mások beszédét, zenéjét, verda hangját is sajátomon kívül miközben autókázok? Nálatok volt már hasonló?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
gpower
tag
válasz RoyalFlush #5586 üzenetére
Igen volt, gagyenkov is rendszeresen szokott dumálni
De nemtudom hogy lehet, bár engem is érdekelne, jobb mint írogatni
-
Sirpi
senior tag
Az Options > Voices környékén nézz körül, az Enable sound-ot kapcsold ki.
-
vagamo
őstag
Igen!
Nyomd meg az "F" gombot, ha nem választottál másikat és ingore-z minden ismeretlent, nem lesz áthallás!Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Chapel
addikt
Vettem 5 autót és 51-ről 60-ra ment a game progress-em
Pont azok hiányoztak a Collectors progresshez
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
-
Mosquitoo
senior tag
na, pont mindig akkor vannak a legnagyobb krúzok, amikor megyek aludni... (ÉNY-i világítótorony: Pecc, Gyuszito, Sirpi és a többiek... )
-
Mosquitoo
senior tag
na, még 11 hsz a részemről és átlépek Tag szintre
-
KisCobiii
aktív tag
válasz Bronco80 #5594 üzenetére
Igen, nállam is meglehetne oldani 3 gépen ezt a mókát abbol ithon van 2 és egy btom pont alattam lakik az utcában... De mindenképp 4 gép kell? Amugy a 4 játékosnak mind "champion" szinten kell leniük vagy bármilyen szint jó???
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
KisCobiii
aktív tag
Bocsánat... Tudom láma kérdés lesz, de én inkább élmény autos vagyok... De mi az a "driving gauge" ??? Tudom lámaság... sry
-
KisCobiii
aktív tag
De bunkó vagyok...
Jó éjszakát mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest