- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
smisa
őstag
Ha már a jármüveknél tartunk én itt a DunaPlaza környékén lemegyek és néha nézzem a F430 a szalonban vagy kint az utcán ill. az MVAugustát a másik szalonba de múltkor a ház előtt járaták a Stradallét
-
gyuszito
senior tag
én életemben csak 1X tuttam 1000 ért venni autót(az is egy Z28 volt) nagyrömömben fel is dobtam 50 000 ért...(akkor kezdtem másfél napja nemtudtam az árakat) nemtom vmi kiárúsítás lehetett... mikor vannak kb 1000 esért verdák? mert általába nekem ilyne reggel 6 7 óra köörül szokott lenni ilyen nagynéha...
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
-
gyuszito
senior tag
válasz KisCobiii #5459 üzenetére
KisCobiii kics1rohatt mázloisták vagytok nekem egy hete nem viszik el 2,5millióért...most értem haza megnézem mit sikerült eladni abból a 13 14 kocsiból
MÁS vgamoHUN nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!(9 990 000 ért vette meg a daytonamat)még 1X köszi!!!!![ Szerkesztve ]
-
csoli31
aktív tag
Mivel állítólag ez egy rendes közösségi oldal, bizonyos személy szerint, ezért én is regeltem hozzátok. Remélem befogadtok, és elfogadtok majd!
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
vagamo
őstag
Új nem tudjátok megcsinálták a club versenyeket? El szeretném érni az ACE rangot !
Tegnap mentem 1 nagyon állat drive-in en 91 percig tartott sziget körút! Azt hiszem csinálni fogok én is egy ilyen hosszú versenyt! Csak nem lesznek visszafordítók az nagyon idegesítő! Se forgalom, se rendőrök, csak a felhőtlen száguldozás élménye, és a nyeremény esélye!Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
RoyalFlush
őstag
Min. fél órája autókázok, 5 mérföld kellett volna még 100.000 $-hoz, erre kifagy a gém
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
HunNomek
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan rég játszom, némely emberkével már találkoztm is ,eddig Nomek84, mostantól HunNomek néven.
Csak üdvözölni akartam mindenkit!![ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Valakinek volna kedve egy megbeszélt helyen találkozni velem gameben?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
csoli31
aktív tag
Itt egy kép tőllem nektek [link]
Sajna nem fogunk találkozni egy darabig mert vinnem kel a monitort szervizbe.[ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
törölt tag
hi
ezt a car packet csak pénzért lehet letölteni? -
szacsee
nagyúr
Valaki zúz online?
Kora délután voltam, de ledobott a szeró, most viszont ráérek kicsinkét.. -
RoyalFlush
őstag
Jelen szacsee : hol találkozzunk?
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz KisCobiii #5449 üzenetére
Na akkor mindenkinek, a graf 1280*1024 ben van, High detail, Anti-aliasing 4x, +HDR, ugyhogy sokkal jobban néz ki, csak valahogy feltöltéskor mindíg elgányolódik a kép. Egyébként a grafika amúgy sem minden, igazából finomhangolást nem szoktam a grafikán, és a driverben minden application controllered, a többi, amit enged a játék. Az a pár finomabb él nem kárpótol a sebesség élményért.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Van valaki online?
-
gyuszito
senior tag
Ezt megértem én is élvezem(máramikor olyanom van és tudok vezetni) de az nVidia control panelben egy dolgot ajánlok nagyon:az anisotropic filteringet vedd fel 16X-osra!!! gyönyörű lessz az út és adrenalinosabb is uttestnézetben, mint h egy elmosódott pacákos úton száguldozzál!!!Próbáld ki megéri
-
Mosquitoo
senior tag
Smisa, asszem nyertem
-
Chapel
addikt
Egyik este Langolierek jártak TDU-országban
Álom világ.... (konkrétan olyan élethű a víz,mint állat...foggalmam sincs honnan vette a textúrákat,mert a tenger nem ilyen )
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Sirpi
senior tag
válasz Mosquitoo #5492 üzenetére
Na, akkor mostanában dől hozzád a lé, grat
Tegnap végre sikerült kifizetnem nekem is a quiz-ért az 5 milliót. Azért tartott eddig, mert most voltunk először mindketten online - ugyanis mikor először vettem meg a kocsiját, a pénzt benyelte, de mindketten a kocsit kaptuk meg végül. De így most már gondolom meg tudsz venni minden autót
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest