- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
Lehet zenét pakolni a játékba?
Próbáltam már a rádió mappába másolni ezt-azt, de nem ment... -
törölt tag
ELEGEM VAN!!! MI AZ ISTEN NEMISZERVÉÉRT NEM ENGED FEL ERRE A ROHADT SZERVERRE?! FAILED TO CONNECT TO THE S... SERVER?! ILYEN MENŐK VAGYTOK, ATARI?!
ILYEN NINCS!!! NEM TUDOK FELMENNI ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! -
törölt tag
Sirok b***meg...
[link] -
törölt tag
Valaki segítsen már mi a s... lehet a probléma, mert kiborulok xDDDDDDDDDDDD Már nevetek kínomban.
-
misx
senior tag
Feltettem újra a gamet és mostmár szeretném többet onlineba is nyomni. Mentésem megvan az összes kocsival, szinte az összes offline versenyt megcsináltam.
Van szabad hely valakinek a klubban? Szeretnék menni. De ha csak úgy furikázni támad valakinek kedve, az is írjon!
H-CS este, pénteken déltől, illetve hétvégén bármikor!TDU nick: tothmisi83
[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
Újabb kérdés: ha a képernyő jobb alsó részén "becsúszik" egy boriték, hol lehet elolvasni az üzenetet? ...mert én sehol nem találok rá lehetőséget.
-
Mosquitoo
senior tag
Csak úgy mellékesen egy kis elmélkedés: ha az üzletben nem elérhető egy kocsi, vagyis nincs belőle, akkor hogy-hogy el lehet vinni tesztvezetésre? ha egyszer el lehet vinni, akkor miért nem lehet megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
Cucori
tag
válasz Mosquitoo #4963 üzenetére
Vagy hogy maradjunk az autóknál:
Bemész egy szalonba, ott a tesztautók meghatározott ideig csak tesztfurikázásra vihetők, aztán ha ez az idő lejárt, akkor vagy az alap áron, vagy olcsóbban lehet ráugrani.
(Ez az idő egyébként pár hónap szok lenni, ha jól rémlik. Úgy fél éve végigjártunk 3 nap alatt vagy 30 szalont )Common sense is not so common anymore...
-
Fel
addikt
válasz #97544192 #4954 üzenetére
Korábban azt írtad (ha jól emlékszem..), h megpróbáltad felrakni a packot... serial nélkül. Nézd meg létrehozta-e neki a txt fájlt (addon.txt, ugyanott, ahol cdkey.txt van), ha igen akkor töröld. Megpróbálhatod tötörlni a radial.cdb-t és a Dokumentumok /TDU könyvtárban található .dmp (vagymi...) fájlt is.
Mentések eltárolása, TDU reinstall... -
TESCO-Zsömle
félisten
Egy-két kép.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gpower
tag
válasz TESCO-Zsömle #4967 üzenetére
Szépen össszehoztátok a ferraris képet Tibivel
A kerítés meg... őőő... az térhatású
-
-
Sirpi
senior tag
-
törölt tag
Teljes Atari mappát töröltem, nem maradt semmi txt fájl. ^^ Utána újraraktam a gamet, patchet, betettem a mentéseim, de nem akar elindulni...
Gyűlölöm, GYŰLÖLÖM EZT ÁÁÁÁÁÁÁÁ... Nem bírom! Megjön a kedvem ehhez a rohadt játékhoz, és valami mindig rossz! Vagy a szerver, vagy a TDU, vagy a gép, vagy viszket a talpam és nem tudok játszani... Vagy éhes vagyok, vagy szomjas, MINDIG VAN VALAMI! -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #97544192 #4972 üzenetére
Ilyenkor kell keresni egy stabil falat, és megismertetni vele az öklünket. Ha nem használ, folytassuk a homlokunkkal. Az 5. "fejes" után nem lessz bennünk se feszültség, se öntudat...
Egyébként vannak egyszerűen xar napok. Ez most egy olyan. Törődj bele! Jobbat úgyse tudsz tenni.
Szétverheted a gépet, széttörheted a DVD-t, de mindettől csak TE leszel szegényebb...
Jó Élyt!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mert_csokis
senior tag
Srácok jól jönne egy kis segítség...
Offline módban mikor furikázom ki lehet ugye hívni a "botokat" ha összefutok velük. Ezzel nincs is gond,rávillantás megtörténik amit el is fogadnak. Ilyenkor dob a map-re,ahol a start pozíciót alapból jelöli,de nekem nem engedi a célt kijelölni
Akárhová kattintok kiír valamit. Hogyan tudnám ezt működésre bírni?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
vagamo
őstag
válasz mert_csokis #4976 üzenetére
Úgy tudom NEM! Sajnos offlineben, nincs mód kihívásra!
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
mert_csokis
senior tag
-
smisa
őstag
válasz mert_csokis #4978 üzenetére
Ha lehet, akkor próbáld meg 5 km-n belül mert 5,3 a max
-
Fel
addikt
válasz mert_csokis #4980 üzenetére
Lehet kihívni AI-t offline, sőt 5 ilyen megnyerése kell a game progresshez. Ahogy smisa írta, max 5,3-5,4km a legnagyobb távolság, amit megadhatsz. Aztán figyelj még arra, hogy annak ellenére, hogy a menüben (Options -- Game Setting -- Stakes) beállítod a 10000-es max összeget, még előfordul, h nem annyit ajánl fel a program nyereménynek, hanem kevesebbet, mert a nálad lévő kocsinál gyengébbel furikázó AI-t hívtál ki.
-
gyuszito
senior tag
Ne szívjál füvet mert elszállsz mint én
BOKRBAN
itt a guminyom lenne a lényeg
Hawaii csodás domborzata egy ujjabb halálos balesetet okozott(+ egy vakolat nélküli kávézót
Ennyi a mareggeli kis túrázgatás[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Osiris
őstag
8800gtx-hez és a TDU-hoz van valamilyen "legjobb" nvidia driver? Mert főleg replayek közben szoktam olyat tapasztalni, hogy a grafika egyes elemei hibásan jelennek meg.. pl. az ég texturája van a fű felyén bizonyos területeken, és szeretném ezt kijavítani.
-
törölt tag
HALLELUJAH! KÖSZÖNÖM FEL! SZERETLEK!
Sikerült felmennem, remélem legközelebb is összejön... -
Cucori
tag
válasz gyuszito #4984 üzenetére
Nah ha már az elszállásról esett szó...
Más is észrevette hogy a cp-kocsik mintha kicsit durvábban szállnának el "néha"? Láttam alapból is furát annó nagyritkán, de itt minden alkalommal olyan érdekeseket látok, hogy másodpercekre ledöbbCommon sense is not so common anymore...
-
mert_csokis
senior tag
Na a kihívás már összejött,valszeg mégis én bénáztam a kijelölgetéssel
A következő kérdésem meg pont a téttel kapcsolatos lett volna,de megelőztél...csodálkoztam is miért nem adja meg a beállított 10 rongyot. De így már ok. Én sajnos csak offline tudok játszani,de erről a kihívósdiról nem tudtam régebben,úgyhogy ez most eléggé megdobta a játékélményt nálam
Kösz mindent...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
törölt tag
Annak ellenére, hogy nem nagyon tudtam tartani a tempót Smisa és Tibiajax, király volt veletek kocsikázni!
463 km/h-t mentem Koenig CC8S-el, megdöntöttem a rekordom yeeeehaaa
Tibiajax, még jó hogy nem dobtál ki a klubból.
Bár, ki tudja, a favágás után lehet ki fogsz
Várom a képeket!!! -
törölt tag
Csodálatos Saleen-ek.
[GPOWER & me] -
m0h0senator
őstag
Nna ma délutánról képek:
Repülni tudni kell
Bele beszélt a Föncsi
Parkolni ÍGY kell
Lehet hátulról..An odyssey through the realm of consciousness.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #4994 üzenetére
vagy maga Balázs, álruhában
-
KisCobiii
aktív tag
Jó estét mindenkinek
Jelentem csatlakoznék a táborba ....
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
Chapel
addikt
Nem enged be a szerver
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
ScouserHUN
tag
Na kedves fórumosok. Köszönöm az eddigi helpeket, sokat vissza is olvastam. Sikerlült nagyjából belőnöm, hogy ne akadjon, már csak egyetlen pillanatban akad meg a játék, amikor átlépek egy másik körzetbe és megjelenik annak a neve a jobb felső sarokban. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest