- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Kivégeztem a gémet kész az összes verseny ez az utsó oahu közel 200km-es verseny nem volt gyenge veyronba csak úgy szaladtak a km-ek.
Ami nem tetszett az a A2/A1 liszensz egyszerűen halál volt megcsinálni őket billel az assistant nem is működött ott.
-
smisa
őstag
Na lenyomtam az Öreget az A2ben a GTR-l erre kiírja nincs hely mondom ok majd használt autónál lesz a kocsi megyek mondom SLR alattam megveszem a kecót és nincs a használtautósnál az én mindent verő GTR-m most mi van
-
Nezz
tag
Látom belerakták azt, hogy kidobjon ha szakad a szerver... CSAK ÉN ÉPP SZIGETKÖRÖN VOLTAM! Ohh yeah...
-
jericho69
tag
Az előbb lenyomtam az utolsó challenge-t (B3 high), de elcsesztem az egyik versenyt így a végén összesítettben 2. lettem és most csak 97%-ot ír ki a játék a challenge résznél. Próbáltam újra csinálni, de nem enged be a versenyekbe. Hogy tudom megoldani, hogy újra játszhassam és így 100%-os legyen?
-
DigitXT
nagyúr
Fasza, most nem enged be. Pedig már
elemet cseréltem a gamepadben... -
vittuka
aktív tag
Próbálkozzak, vagy megint nincs szerver...?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
fatal`
titán
Engem nem dobott ki szerencsére. Bár most jön a hawaii area 2 cup, nem tudom bele merjek e vágni...
-
Plebi
senior tag
válasz DigitXT #3661 üzenetére
De az milyen jó, hogy mióta kijöttek a path-ek azóta olyan lassan jön rá, hogy nincs szerver, hogy az ember beleun a képekbe amit mutogat, mielőtt újból be lehetne próbálkozni. Viszont olyat még mindig nem csináltak, hogy a profilválasztónál ki lehessen lépni, ha estleg végképp nem enged be, mert így marad az offline progil és ott kilépés, vagy alt tab és kilőni. Szomorú...
Épp, hogy beenged, erre amikor egy speed limites bombásnak nekiállok kidob. Gratula.
Davetim: Ez mind szép és jó, csak eddig a próbálkozások közt volt max 10 mp addig most vagy egy percre nőtt.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Enton
addikt
Ha éppen nincs ott a keresendő jármű akkor elég császkálni boltokban, vagy missziót csinálni, a lényeg hogy teljen az idő majd nézegetni egyszer ugyis odarakja.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
sagesz93
addikt
de jó hogy baszik felmenni a szerverre...
-
MODERÁTOR
Hát ahogy olvasgatom itt a szerverrel való gondokat, lehet jobban jártam, hogy még nem vettem meg..
Everybody lies.
-
polonic
félisten
Engem se enged fel.
Pedig úgy krúzolnék. -
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bazso29
aktív tag
Kár, hogy nem lehet mindenféle sisakot venni.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
creedszl
aktív tag
na végre megy a friendslist...zsír
Hulligaaan
-
fatal`
titán
Valaki korábban kérdezte mivel érdemes csinálni a versenyeket, én ezekkel csináltam:
C4 - Lancia Delta
C3 - Ferrari 308GTS
B4 - VW Touareg
B3 - Spyker D8 Peking-to-Paris / Mercedes-Benz ML63-AMG
A7 - Alfa Romeo Brera
A6 - Audi S3
A5 - Lotus Evora / Audi S5
A4 - Aston Martin V8 Vantage / Audi RS6 Avant
A3 - Ferrari California / Aston Martin DBS
A2 - Audi R8 / Audi R8 Spyder
A1 - Bugatti Veyron -
aero.
veterán
-
Nezz
tag
válasz Mr.Csizmás #3678 üzenetére
Ráér... Amúgy is haldoklik a rendszer
-
aero.
veterán
válasz TESCO-Zsömle #3681 üzenetére
Sokkal jobb, de csak ha nagyon jól tudsz vezetni, ezért is írtam. Minden kanyart határon, fékezés az utolsó métereken, így a jó.
a 200km-es útra használtam csak a Bugattit, oda el kell azért, mert van benne pár 350+ út.
Amúgy nem lett túl erős az AI, de sosem éreztem, hogy unalmas lenne.
Van pár furcsaság a játékban, ilyen pl. hogy 370-nél egy ugratáskor akár végsebességre is fel tud ugrani a gyorsulni landoláskor (ilyen 1-2 másodperc alatt), meg hogy kanyarodás közben jobban gyorsul a kocsi, mint egyenesen.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz Barthezz2 #3670 üzenetére
hát nemhinném, mert ez csak az elején ilyen, aztán majd jó lesz minden 1-2 nap, türhető.
más:
az ehhez hasonló úthálózatok felfedezése az, amit még az ellenségeimnek se....TESCO-Zsömle: na, az egy nagy élmény lesz, legalábbis számomra az volt Volt pár alt+f4
Nezz: ha "elfér", írd bele az aláírásodba a nicked.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz sagesz93 #3683 üzenetére
Én a C3-at toltam le Tuningolt D-Jag-gal. Hát, mit mondjak... A Ferrari úgy otthagy, mint a szél, de néha még az E-jag is. Nem tudtam eldönteni, hogy tényleg ilyen jó a verda, vagy csak kompenzál (bár a stat alapján tényleg jó), de fékben és tapadásban (kanyar) jobb. Ha kanyargós pálya volt, no para. A hosszú egyenesekben meg sasolás hátra, és blokkolás.
De a Caterham... Nos. Minden eddigi verdámnál durvább. Ebben éreztem leginkább, hogy élek. Minden kigyorsítás egy külön kihívás. Volt szerencsém vele hegyi szerpentineket felfedezni. Egyenesben viszont elvérzik...
Más: Át lehet jutni valahogy a kis szigetre? És mi a különbség a 3 (vagy 5?) millás és a 7 millás Yacht között?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
aero.
veterán
válasz TESCO-Zsömle #3686 üzenetére
a kis szigeten van a kaszinó, de meg nem mondom már hol van a helye a kis ikonnak.
3688: Akkor a kaszinó egy külön kis szigeten van külön a többitől?
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
Én meg beírtam a TDU1-es topikba, hogy hogyan megy a játék. Eléggé hasonlóan néz ki a két topik címe.
Amúgy most már egész jól megy a játék, városokban kell csak visszavennem a környezeti (enviroment) beállításból high-ra. A többi vhigh-on van AA nincs, 1680x1050-ben. Na a béta is kb így ment. Proci se maxon megy, 3,4GHz-n, nem volt kedvem feljebb tornászni, jól ment ennyivel is. VGA is alapon van, azon is húzhatnék. Komoly, hogy ilyen régi gép és viszi simán. Városban 30 fps alá nem megy, azon kívül meg 40-50 fps is van. Ott fel lehet pakolni az enviroment-et is maxra, főleg magaslatnál látszik a különbség. Kár, hogy nincs ultra, a hegyek messze szögletesek, konkréten háromszög alakúak. Lehet már az én gépem kevés lenne, de akkor is ott a lehetőség, hogy erősebb kártyával jó messze, részletesen ellás. De sajnos az input lag még magas.
Jó lehet, hogy online jobban akadna, nem tudom. 8 emberrel lehet már nem menne ilyen jól.PC-STYLE.hu
-
CJ3
senior tag
Hali
Keresgetem ezeket a roncs autokat megvan már pár és a tuningot is engedélyezte a 2. szintet már
Jah most repültem Hawai-ra ott mit kell elösször csinálni? Járjam be az üzleteket? vagy +keco? Gondolom aztán lesz rá lehetőség hogy visszarepüljek?
Auto kereskedésből mit vegyek melyik kocsit? California v Merci?
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
apollo12
veterán
heló hogy lehet kikapcsolni a frissítést??
[ Szerkesztve ]
-
-
Sonja
nagyúr
G2Play-en már csak 5399HUF a kulcs!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest