Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabod

    senior tag

    válasz Interceptor #1846 üzenetére

    Szerintem az autók hangjai egész jók lettek, bár ami a betaban van az csak töredéke a teljes a autólistának, szóval erről még nem lehet biztosat mondani. A többi hang viszont jó szvsz. Nekem egyedül azzal van gondom, hogy amikor ugratunk a kocsival, földreérkezéskor hallunk egy csattanást, amivel nem is lenne gond, ha nem szólna ugyanúgy egy 20m-es zuhanás, meg egy 10 cm-es bukkanó után. Földúton mentem a Lanciával, megdobott egy kő és olyat csattant, mintha az egyész alvázat ripityára törtem volna...
    A fizika az olyan érdekes még mindig. Ki lehet csúszni, fel lehet borulni, de valahogy mégsem az igazi. Az irányítás sokat javult szerintem, én billel tolom, hát a hardcore DA irányíthatatlan, de a másik 2 nem rossz. És mintha változtatna az irányításon, hogy a kormánybeállításokban babrálunk. Másabb lett miután hozzányúltam. Pedig mondom, billel tolom, nem kormánnyal.
    A grafikával sincs bajom, az adatlapomon látható konfiggal 1280x1024ben, minden maxon is eldöcög, vársoban néha beszaggat, ezért az AA-t levettem.
    Összegezve szerintem jó kis játék lesz ez, megéri előrendelni. :)

Új hozzászólás Aktív témák