- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Tegnap felraktam a játékot. Eleinte nem tetszett, de mondom azért egy fél órát adok neki. Annyira magával ragadott a hangulata és a "feeling", hogy 6-7 órát toltam egyhuzamban. Igaz hogy a grafikájától nem ültem seggre, de összességében szerintem szuper játék lett
-
Enton
addikt
Eddigi legjobb szakasz:
Az hawaii raccing iskola A3-A4-es jogsijának 4dik szakasza.
Eddig ennél szebb részt nem láttam a játékban, a videó nem ükrözi rendesen hisz fele felbontás plusz a minőség is romlott a MP4 miatt."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
hohoo
senior tag
ez a rész az 1 ben is megvolt, így nézve feltűnően alig változott a grafika (ilyen vizes az út és annyi). Az 1-ben azért ez nagyobb kihívás volt, hiszen autóval kellett menni.
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
Pecc
őstag
-
apollo12
veterán
kár hogy nincs benne BMW meg HONDA
meg SUZUKI -
Interceptor
addikt
Végigolvastam az elmúlt napok hozzászólásait csupa egymásnak ellentmondó vélemény, ami megint csak azt bizonyítja, hogy a saját tapasztalat a legjobb és mások véleményét komoly fenntartásokkal kell kezelni. Egyenlőre az aggaszt leginkább, hogyan fog futni a gépemen főleg, hogy hd tv-n játszom 1920*1080-ban. Van egy olyan érzésem, hogy új rendszer lesz ebből hamarosan
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
dajani
tag
Sziasztok.
Esetleg, ha valakinek van fullos Ibiza térképe, hogy hól vannak az autókereskedések, üzletek stb. az linkelje már be.
Köszi.Google-ban még nem találtam.
-
AthlonXP
őstag
Azt figyeltétek, hogy az autó magától megjavul egy idő után ?
A kezdő kis Lancsiámmal ( igen, így írva ) autózgatok már több, mint 450 km-t róttam le vele és nagyon sokat földúton. Természetesen egy párszor borultam is vele padlógáz mellett, úgyhogy volt rajta jó pár horpadás, meg a festék is lejött róla sok helyen és az első lökhárító is félig le van szakadva...
Most le volt téve a game a tálcára, egy jó fél órára, mert közbe neteztem meg csináltam ezt-azt és mikor újra el kezdtem játszani vele, akkor látom, hogy a kocsi teljesen "kivirult", a festés hibátlan a horpadások eltűntek, már csak az első lökhárító lóg, de minden más eltűnt róla.. -
chungee
addikt
Hy all!
Van 1 Logitech Dual Action Joy-om és nem akar vele igazán együttműködni a játék. Van rá megoldás?
-
Enton
addikt
válasz chungee #2219 üzenetére
options/controls/detect device-nál sem találja?
Ha nem akkor elvileg csak simán nyomkodni kell hogy mit minek akarsz használni."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
vittuka
aktív tag
válasz StormLine #2213 üzenetére
Oahu? Hawaii a másik sziget nem, vagy hogy van ez?
Azt tudja valaki, hogy ha kipróbáltam egy verziót, aminek a serial-ja nem eredeti, majd pénteken megveszem a dobozos játékot és rátolom, a profilom megmarad?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
Doki16
addikt
Hol lehet a legolcsóbban megkapni a játékot? A CDG-t néztem ott 9k, de azért megkérdem, hátha van egy olcsóbb hely ahonnan elő lehet rendelni.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
szabod
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #2225 üzenetére
Igazából O'ahu csak a 3. legnagyobb, a legnagyobb sziget Hawaii, a második pedig Maui.
-
MODERÁTOR
Hát szerintem meg az egész kritika elég gyengusra sikerült.. Szidni a legkönnyebb mindent.
Való igaz, hogy nem tökéletes, de szerintem az első rész sem arról szólt, hogy high-end grafika, meg full reális fizika..Az meg hogy szűkek az utak.. Jah merthogy nem NFS, hogy 6 sávos autópályán 300-al vegyük a hajtűket? Ajj de kár..
Everybody lies.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Barthezz2 #2227 üzenetére
ezt kritikanak meri nevezni az iroja? nem tobb mint sz@rlapatolas...foleg hogy az al-szimulator Shifthez hasonlitja.
a koholmanyra a nicknev teszi fel a koronat, szereny szemelyiseg lehet
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zozek
tag
Sziasztok,
Valaki játszik Ps3-as verzióval? kíváncsi lennék hogy DFGT kormánnyal hogy működik, mert PC-n nem nagyon sikerült belőnöm elég furcsa.
Szaggatás/töltés tapasztalható ami nagyon zavaró lenne? -
Enton
addikt
válasz Mr.Csizmás #2231 üzenetére
Áhh. Ez szörnyülködés meg ajnározás 1000x nem vélemény meg kritika.
Ilyen játékot Gamepad/kormány alatt felesleges is elkezdeni.
Nem fogja örömét lelni benne az ember. Én, amíg egy vacak kormányom nem volt, az eggyel nem is játszottam, mert tudtam ezt róla. Itt ismét igaz.
Plusz, ha van H váltó, meg kuplung, na onnanstól kezdve már élvezetes.
A grafikára meg magasról pottyantasz és örülsz, hogy van egy ilyen játék ami kihasználja a kormányodat és még van benne elég féle autó is, megfelelő menyiségű pályaszakasszal.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
MODERÁTOR
Oké, akkor megnyugodtam, hogy nem csak szerintem vacak egy valami az az írás
Elnézést, hogy linkeltem, csak most folytatok egy másik oldalon diskurzust a szerzőjével, és muszáj volt megosztanom, mert nekem már felment a vérnyomásom tőle Így kicst nyugtat, hogy más is egyetért velem
Everybody lies.
-
Szemi82
tag
Üdv mindenkinek!
Bocs de kérdésem lenne:
A konfigomon némely esetben nem kicsit belassul a játék ellenben egyes emberkék jóval gyengébb konfigján állítolag 60fps-el szalad.
A gépem: E8400,4gb ram, HD5770 Hawk, Win7 x64, Full hd
Ez a konfig ennyire lenne elég???????????????????
Hogy néha pár házikó megjelenítésénél 50-ről 20 fps-re esik vissza?
Többen áradoznak a neten hogy 3800-as x2-es amd procival 4830-as ati kártyával max grafikán megy mint az álom!
Én ezt a nálam produkált dolgok láttán nem akarom el hinni.
Ezért kérném a véleményeteket! -
szabod
senior tag
válasz sagesz93 #2239 üzenetére
Igen, ha találsz 10-et egy fajta roncsból akkor megkapod, ahogyezt már Storm is írta fentebb. Ibizán 2, O'ahun 4 zóna van, így összesen 6 féle kocsi lesz. Eddigiek alapján ez a Buggy, Bogár, Kacsa, Daytona, AC, a hatodik fajtából nem találtam még, de sztem C1-es Corvette lesz.
-
hohoo
senior tag
Ez marhaság. 1-et HC módban élveztem billentyűzettel, pedig fizikában hát kb égi szinten volt ehhez képest. És a kormánynélküli élvezhetetetlenség szimulátorokban van csak jelen, de ez nem az. Ehhez még egy digitális c16 mikrokapcsolós joystick is is sok, nem hogy kormány...
[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
CJ3
senior tag
Hali mindenkinek mitől lehet hogy beléptem a játékba és azt irta egy ideig hogy Save failed?
Mitöl lehet ez?
Crypto
-
vittuka
aktív tag
Ok, ok, rendben! Bár nem tartom valószínünek, hogy földrajzból a hawaii szigetcsoportokat tanítanák itthon, az én idômben biztosan nem, vagy hiányoztam ki tudja.
A játékban ibiza-ról Hawaii-ra repültem csak azért mondom, hogy konkrétan melyik szigetre, az mostmár nekem is világos, ettôl független hawaii néven fog szerepelni, ezen senki ne lepôdjön meg!Tehát az offline profilt át lehet majd vinni, errôl van infó?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
vittuka
aktív tag
Majd el felejtettem, egy olyan kérdésem még lenne, hogy steamen lehet ezt aktiválni? Azaz látni fogom ott a barátokat rendesen? Nem kell ehhez steamen keresztül venni ugye? (Eddig szinte csak ott vásároltam, de most az 50 euro sok kezdésnek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Projektor topic
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest