- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Tessék már kérem felfogni, hogy olyan időpont sohasem lesz, hogy mindenkinek jó legyen.
Tegnap hiába kezdtünk korán, sokan feljöttek a szeróra és amíg le nem léptem kb. 9-ig tömve volt a szeró.
Az, hogy az event 8-kor kezdődik, az nem azt jelenti (és ezt nem elsőre írom), hogy csak 8-kor csatlakozók jöhetnek a szerverre, hanem akár éjfélkor is jöhetnek. Az szerintem csak jó dolog, ha hamarabb töltődik fel a szerver, nem úgy mint annó, hogy 9-kor kint volt az event, felmentünk 6-an és ennyi. Mindenki már más szerón vagy más játékkal játszott addigra már.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
De tele van a tököm a játékkal már. Időnként megfagy kapok egy fekete képernyőt és pár perc mire újra megy. Valakinek van még esetleg ilyen problémája? A legjobb ez a dolog akció közben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Légyszi ma estére egy eventet.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Kassadin
addikt
válasz Vasinger! #8309 üzenetére
Amióta fel van telepítve, ezt csinálja, a vicc az hogy volt már újratelepítve egyszer, de még mindig csinálja. Frissítések nem hiszem hogy okoznák, mert mint írtam, ez nem most kezdődött.
A kényszeres leállás szerintem mindenkinél így van, régebben írták páran hogy normális-e hogy hl.exe hibával áll-e le a játék...
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
nekem is ilyen bezáródós sokszor kilépéskor,a win szerint adatvégrehajtási riasztás van a hl2.exe-nél.Szerinem a sok logolás,cloud,stb az oka,nem próbáltam,de lehet megoldja a rendszergazdaként futtatás és a steam könyvtár kivételbe rakása a viruskergetőben stb.Végülis amúgy más baj nincs,ment mindent,ilyesmi.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
csana
senior tag
válasz Kassadin #8310 üzenetére
Korábban nálam is előfordult 1-2X, viszont már egy ideje nem találkoztam a hibával. Nem igazán tudok erre megoldást, de pl nálam korábban ezt akkor csinálta, mikor nem engedtem a cloud sync-et. Siettem, és nem akartam kivárni amíg külön a TF2.t, majd a steam-et leszinkronizálja a kliens. Szóval lehet hogy itt szakad meg valami, és ezért xarakodik a hl2 exe.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az alapkiképzést hogy lehet teljesiteni? Hiaba csinalom meg a katonat, nem enged tovabblepni...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Franklin
addikt
Bocs, ha olya mondok, amit már mindenki ismert, de aki ki szeretné kapcsolni a játék intro videóját (kopasz csávó ), az menjen a:
Steam - Library - TF2 - jobb klikk - Properties - General - Set Launch Options menübe és írja be: -novid
-
ruti
Közösségépítő
és t.képpen mi bajotok a kopasz csávóval?
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
kexksz
addikt
Nekem ezek vannak fent, custom HUDosoknak hasznos lehet:
-novid -console -dxlevel 95 -full -w 1920 -h 1080[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Mit érdemes csinálni fél oldalnyi triplikált és duplikált fegyverrel? (főként achievementekkel is megszerezhetőkről van szó)
Kaszt token, slot token, fém, vagy mi a szösz?[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
csana
senior tag
Úgy nincs sok értelme, hiszen ez a parancs csak az ablakos beállításnál tünteti el a szegélyeket. Viszont fullscreen alatt én úgy vettem észre nagyon sok idő míg "visszatalál" a játékba a gép, ha épp nem fagy ki. Szóval nálam a sok alt+tab miatt ez jól jön. Windows módban az alt+tab nem okoz hibákat, nem megy lassaban a játék, és ugyanúgy tudom natívban futtatni a játékot. Szóval én ezek miatt használom a win screen + "-noborder" kombót.
-
bAtt001
addikt
válasz FehérHolló #8331 üzenetére
igazából ha nem kellenek akkor olvasztani befelé fémnek, de azokból meg nem trade-elhető lesz ha jól tudom. de inkább fémben legyen és kevés helyet foglaljon minthogy elterüljön az egész táskában a semmiért
k4csa, nyomtál ma egy ragequit-et multimokán?
-
Kassadin
addikt
válasz FehérHolló #8331 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor az achis tárgyakat addig nem olvasztod be, amíg nincsen(ek) meg velük az achik(igen, sok kapott fegyverhez tartozik achi ). Ha már teljesítetted, és nincsen szükséged rá, akkor én beolvasztanám őket vagy tokenbe vagy fémbe. Kaszt token annyiból jó hogy ahhoz a kaszthoz kapsz sapkát, amilyen a token. Hátránya hogy a token mellé kell 4 refined metal, amit nem kevés fegyver beolvasztásával lehet létrehozni. Vagy pedig az achis tárgyakat beolvasztod 3 refined metalnak, és bizakodsz hogy olyan random sapkát kapsz, ami nincsen még(nem tudom van-e sapid).
kexksz: Multimoka-n ma olyat jót játszottam hogy az hihetetlen, figyelembe véve hogy sok bot meg idióta jár fel arra a szerverre. Ha van 3 sniper és 3 spy, mit ad Isten, beáll negyedik snipernek/spy-nak. Leugattam őket hogy ne legyenek már ennyire botok, hozzanak heavyt meg soldiert, és gyógyítom őket. Hiába, alfa hím vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Aki esetleg Sourceop-én már adott el vmit vagy nagyon keni vágja rajta a dolgokat az írjon rám.
Eladnék és segítség kéne. Persze nem ingyen gondolom a segítséget.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Franklin
addikt
Köszi mindenkinek a ma esti játékot, egész jó volt. Csapatmunka is elég jól ment, mikrofont is egyre többen használják hasznos információk közlésére. Alakulunk :-)
-
KeyBee
tag
Ma estére csak ennyit: Cucuska2 (K)
"Ha az élet citrommal kínál, vedd el és spricceld valaki szemébe."
-
bolic
őstag
válasz Franklin #8318 üzenetére
Végre hasznos tipp ez a novid opció, régóta megutáltam az intróvideót, hl2dm alól sehogy sem lehet megszakítani.
Egyébként az offline mapokon miért omlott össze hibaüzi nélkül sv_cheats 1 mód utáni bármelyik addcond művelettel? Fura bug. Keresem az örökélet parancssort, tudom hogy a god módot szűntették meg a Valve. De ha van ötletek, szívesen fogadok, persze kizárólag csak offline mapokra botokkal. Még valami, a hurtme az kéves...
Ja mai játszma elég örületes vót...
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest