- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Azért nem annyira nehéz csak rá kell érezni az ízére. Én nekem vannak ilyen fellángolásaim és akkor csak mesterlövész vagyok mindenhol ahol lehet. 2Forton volt, hogy vagy 5 ször egymás után nyertem sniperrel. Persze kell hozzá az is, hogy lámák legyenek az ellenek. Illetve én külön sensel nyomom.
Ugyanez igaz a spyra is igazából. Sokban függ az ellenfél éberségétől, meg, hogy mennyire figyelnek egymásra. Ha nem figyelnek akkor 8-10 stab sima ügy általában. -
fLeSs
nagyúr
válasz fpeter07 #2653 üzenetére
nem feltétlenül, a nagy támadás/védekezés közben nem figyel erre az ember, elvégre egyrészt azt figyeled akit lősz, másrészt meg nem csak te vagy a csapatban, mást is kell gyógyítani. persze kislétszámú, összeszokott, mikrofonos "profi" csapatban más, de most pubról van szó, gondolom.
[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Enton
addikt
Hy.
Kaptam ilyen 3 napos próba vackot az Orange Boxon belül a TF2-re. Ez hogy zajlik ezen átadása.
1. Elküldöm egy adott juzernek és onnantól számítja a 3 napot
2. Elküldöm egy adott juzernek, aktiválja a 3 napját és ketyeg a 3 nap közben letölti a TF2-t
3. Elküldöm egy adott juzernek, aktiválja a 3 napját letölti a TF2-t majd mikor elkezd játszani elindul a 3 nap.
Vagy inkább vigyem át neki installáljuk nála és csak utána küldjem el eki a 3napos próbaidőt?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Larry303
addikt
hát azé egy rutinosabb publáma is, folyamtosan nézi az action logot, meg a headshotnak, backstabnbek stb nagyen jellegzetes hangja van ahogy meghal a kollega, szal alap ho hátrafordulok élből, mégha csak később derül ki amikor felnézek a logra, hogy egy fejlövés volt nem backstab...kémnél ha megölöm most már tabot is nyomok, hogy lássam nem deadringeres volt-e, bár ez is többnyire kiderül az animációl...
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
bolic
őstag
Imádom a bugokat, akkor kihasználom a lehetőséget. Nem tudom hogyan tudott valaki tetőre teleportot csinálni. Mindegy, telepítettem Sentry Gunt és kissé meghajlítva kell mozgatni a tető szélére gravgun segítségével, akkor nagyon lassacskán önmagától megy csúcskál a Sentry Gun, mint valami csiga. Akkor lekapott mindenkit aki merészkedni próbálnak a vörös bázisról szabadba.
Na ez is érdekes, hogyha megfújok lánggal a mesterlövészre, máris lángba kapott a nyílvessző.
Miféle bulisapkát kaptunk? Mindenkinek kapott, leölése esetén ajándék dobozok hullanak le.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Csak az első képeden van bug, de nem szép dolog kihasználni ezeket, általában bannolni is szoktak érte az adminok.
A nyílvessző meggyújtása feature (asszem így mindig critel), a vér helyett spriccelő ajándékok meg egy bekapcsolható módja a játéknak, sőt asszem a német szerverek tipikusan ilyenek, mert mintha náluk nem is lehetne véres játékokat forgalmazni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bolic
őstag
Mi az hogy nem szép dolog kihasználni és bannolni fognak valamelyik admin(ok)? A lenti képen világosan le van írva, hogy mi melyiket lehet használni. Sosem játszol vagy mi a szösz? Továbbra sem lehet véres jeleneket megjeleníteni a németeknél? Voltam egy-két német szerveren, változatlan a megjelenítési szabályok, a vérek is ugyanolyan pirosak, mennyiségben is. Anno a Carma TDR2000-ben persze módosították zöld színűre, én úgy tudom. De a TF2-nál nem tudok róla.
-
bolic
őstag
válasz fpeter07 #2665 üzenetére
Majd megvárom, amint elmúlik a bulinap, akkor megnézem... Mivel most pl. lángszóró csávóból pottyant ki a rugó, mint valami F1 rugó.
Szerk.: Tényleg valamiféle alkatrészek estek ki leölése esetén, ja volt valami fogaskerekek is...
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
-
bolic
őstag
válasz fpeter07 #2669 üzenetére
Ééénnnn a máásssooodddiiiikk réssszzzrreee gggooonnddooolloookkk... Gúgléztam, és tényleg. Hát a TF1 kit érdekelne? Ezt az első részt még sosem gaméztem, manapság már nem beszélnek/írnak TF1-ről. Rég homályba merülhetett, mostanában gazos őserdő boríthat a TF1-en. Nem? Megnéztem a TF1 őskövületi képeket, jajj... Mik azok a kockásfejek? Istenem, majdnem kiakadt a torkom.
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
A Team Fortress lassan 2 éves, október környékén lesz az esemény, és ismét birthday party mód lesz, fogaskerekekkel, lufikkal, stb.
OFF: ARGO szerverre felraktunk egy olyan plugint amely azt segíti hogy minden játékos tud sapkát felrakni a buksijára ha akar persze, eredeti sapkákról van szó, de vannak egyedi sapkák is, pl Pyro-n Darth Vader fejfedő.
-
fLeSs
nagyúr
sniper videó: [link]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fpeter07
veterán
válasz Unbaised-Ben #2674 üzenetére
váá, olyan engi sapit akarok dead space feeling
-
bolic
őstag
Nagyon jó, ahogy kilőtte a fenyegetőnek tűnő fegyvert és megsemmisítette. De a TF2-ben pár tizedmásodpercre van szükség a célzási beálláson, na pont az ellenséges sniper előbb lőtt engem minthogy lőttem volna őt. Iszonyú izgalmas volt, hogy ki lőtt előbb. Végül sok sniper megunt az állandó küzdelemből vagy kilépték vagy átváltottam másik kasztniba.
-
fpeter07
veterán
Ma felmentem totaltf szerora és mi fogadott? Egy csaló, tuti nem jobb volt nálam, mert én még nem lőttem fejbe láthatatlanul egy guggoló spyt
-
-
fpeter07
veterán
sajnos későn kaptam el, de vicces látvány volt ahogy a soldier és a heavy fut a pyro után, ráadás "kocogva" ujjas sapkával a fején
-
kovsol
titán
nem játszottam már vagy három hete a gameval ma belépek és kb 10 másodperc után kaptam egy fejest ami úgy néz ki mintha glóra lenne a fejemen hát érdekes főleg, hogy pyroval szoktam legtöbbet nyomni
May the Force be with you!
-
fpeter07
veterán
válasz Unbaised-Ben #2694 üzenetére
Tudom, sztem csak akkor volt olyan, meg az a medál is hasonlón nézett ki
-
fpeter07
veterán
Sztem inteligens a játék, mindig akkor fagy le mikor menni kéne aludni
-
bolic
őstag
-
Scholes9
nagyúr
Hali, sokan toljátok még? Jövő héten veszek egy Orange Boxot úgy néz ki
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest