- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
én nem tudom mi van, ma 4 órát toltam a tf2-t, beadta az első 10 perceben újra a sandmant, aztán semmi...@ny@'dat valve.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Doki16
addikt
Megőrülök tiszta ideg leszek ettől a játéktól. Kicsivel több mint, 3 és fél órát játszottam és nemhogy új fegyót nem adott, de még régit se, ez így nevetséges. Persze a mellettem játszóknak dobálta a jobbnál jobbakat.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Rage47
veterán
Azért kapunk régi fegyvereket is, mert lehet vele majd kereskedni....
"Item trading. This is why you're finding duplicates."
...azt hiszem ettől tartottunk.
[link] -
ricsy888
senior tag
Disconnect
Server is enforcing consistency for this file: particles /water_dx80.pfc
A mai frissítés óta csinálja, minden szervernél, sehova sem enged fel.
Tegnap még simán tudtam vele játszani, kaptam is 3 KGB-t egymás után. -.-"[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Ja írják, hogy lehet majd cserélgetni a fegyver másolatokat, de én úgy vettem ki az irományból, hogy egyenlőre még csak tervezik a dolgokat:
"Some of the next things we have planned are:
- Item trading. This is why you're finding duplicates.
- Giving players a method to influence the system so they can work directly toward getting specific items.
- Adding more rare items like the hats."Viszont akkor ebben az esetben nem értem, hogy miért is rakták be a másolatokat, hiszen egyenlőre semmire nem jók.. A felsoroltak majd elvileg a következő updétig lesznek valahogy beépítve. Bevezethették volna akkor, ha már lehet velük kezdeni is valamit, addig meg maradhatott volna a régi rendszer.
-
fpeter07
veterán
Képz
Spy sapka
1ütt a család
eredmény, egy csomoszor csapattársaim javították a meg a sentryt -
törölt tag
Negyedik flergán.
-
ricsy888
senior tag
Megjavult. Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem ez segített: create server, kiválasztasz egy mapot betöltöd, disconnect aztán jó lett.
Mivel ez volt az egyetlen amit csináltam, semmi mást nem állítgattam, ezért gondolok erre, de az is lehet, hogy magától jött helyre.Amúgy rengeteg bug lett a játékban. Pl. a medic szaladgál a sniper fegyverével, a nyilak a levegőben megállnak, sokszor elakadok ugrás közben míg a többiek ugyan úgy mennek tovább. Ami pedig a legzavaróbb, hogy sokszor kifagy a játék valami memóriahiba üzenettel.
[ Szerkesztve ]
-
ricsy888
senior tag
válasz pachito #2216 üzenetére
Én pont tegnap este kaptam meg, nagyon király.. Persze mellette kaptam 2 szendvicset és még egy kgb-t.
A memóriahibát pedig nálam az oldotta meg, hogy kikapcsoltam a "kétmagos" funkciót.
Nem tudom, mi köze van a memóriához, de eddig nem fagyott..kop kop kop.Tomaaasz: Sajnos. Eddig ha hátba szúrtál valakit akkor az mind crit volt most ezt csak néha adja be. Mondjuk így is ugyan az a végeredmény
Preda: Nem cserélünk gépet?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
én a laptopomon játszok vista 32bit angol versio és nálam is tökéletesen megy a game multi core is bevan pipálva neki
leszámítva azt a kis malőrt, hogy nem talált valami fájlt vagy nem vágom mi voltén eddig egy db szendveicset kaptam
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem már minden megvan
-
BalaNce87
addikt
válasz Unbaised-Ben #2223 üzenetére
Hát nekem vagyis bátyjám már kapott 6 pyro baltát, új dolgok közül meg a spy óráját, egyébként én cnd öccse vok unbaised de néha az én nevemben szól hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
Az egész update dologgal kapcsolatban olyan érzésem van mintha nem lettek volna tesztelők.
Sniper meghalás animáció mikor hátba bökik az kész. Nem hiszem el, hogy a Valve-nál nem volt egy ember sem akinek feltűnt volna, hogy ez így gáz...
Dead Ringer karóra nálam 5 perc játék után bebugol. Eltűnik és helyette a régi karóra "árnyéka" meg néhány textúra nyúlvány jelenik meg.
Pipeline. Egész jó bár szerintem túlontúl rövid és sajnos az Egineer itt is tönkreteszi az egész játékmenetet (csakúgy mint a többi pályán), mert gyakran átmegy állóháborúba a dolog a "sentryhegyek" miatt.
Mivel nincs időhöz kötve a kör hosszúsága ez néha elég frusztráló helyzetet idéz elő.
Számos hibával találkoztam pl: sarokban lévő abroncsokba bújva snipereznek páran.A Jarate előszeretettel tűnik el a semmiben ha eldobom.
Huntsmanben az a poén, hogy sokszor nem adja be a fejest... Heavy-t fejbe lövöm és futkározik tovább úgy, hogy az íjvessző áll ki a fejéből... Mindenesetre nem gondoltam, hogy tényleg megnevettet egy-egy ellenfél feltűzése a falra. Szóval nem lett rossz csak kicsit modernebb külsőt vártam volna.
A fegyverszerzéshez nem fűznék kommentárt szerintem most már mindenki tudja milyen király lett.
Épp most ürítettem ki a táskát rengeteg fegyvert kaptam még az új kémórákból is több volt. Szóval NC.A levegőben random helyeken lebegő íjvesszőkön és razorback-eken már meg sem lepődtem.
Ambassador belülről elég hülyén néz ki. Első napon ráadásul átlehetett vele lőni setup time alatt a rácson. Kicsit felment a pumpa bennem amikor a rolóhoz állva a tauntolásom eredménye halál lett igazán gratula szelep!
Arena mapok okésnak tűntek igazából annyit nem nyomtam egyiken sem, hogy véleményt formáljak róluk.
Medic régi/új tauntja tetszik kár, hogy a "Hahaha Octoberfest!!" felkiáltást kihagyták belőle.
A kémhez visszaugorva egy kicsit. Tetszik, hogy immáron kijelzi kinek a nevén vagyunk illetve az álcánk szerinti életerőnket is. Kár, hogy akik már régóta minimal HUD-ot használtak (például én) kénytelenek visszatérni a normal HUD-ra ha igazán hatékonyan szeretnének kémkedni.
Végül, hogy visszatérjek az első mondatomban leírtakhoz teljesen olyan érzésem van mintha bétateszterek lennénk . Valve kiadott valamit mi pedig írjuk meg a hibákat küldjük el és majd valamikor javítva lesz...Ez így gáz.
Szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy ezúttal a mennyiség a minőség rovására ment.
-
BalaNce87
addikt
Valakik azt rebesgették, hogy holnap már lehet majd cserélgetni Jó lenne ha itt PH-n megbeszélnénk a témát mert ...szom kivan már azzal, hogy a sok egynapos free weekendes jarate al meg huntsmennel rohangál miközben én csak pyro baltát meg sandmant kapok.
Tiszta kész ez a rendszer. Idegesítő! -
BalaNce87
addikt
ja és még annyit, hogy ez rohadtul igazságtalan és azért mert valaki Csíttel szerezte meg az acsikat, azért nem kellene így csinálni. Különben is mi fáj másoknak ebben? m Legalább mindenkinek megvan azt kész.
Most meg mi van?! Senkinek nincs meg, sőőőt azoknak is meglehet, akik eddig szarrá csalták magukat. -
kovsol
titán
válasz BalaNce87 #2231 üzenetére
nekem még a régiekből is hiányzik egy rakat
tegnap egéz este játszottam csinálgattam kicsit a pyros achivmenteket és kaptam egy spy órát, azt a félét amikor tecchalottnak álcáz, és ennyi
én eddig kaptam egy szendvicset, meg egy ilyen órát, miközben nekem korábbról csak pyros fegyverem volt[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
.Oldman.
tag
Sziasztok,
Én eddig kb 30 órát járszottam összesen, nincs egy hónapos a játék. Eddig összejött 14 db fegyver, mind különböző.
Ahányszor duplát kaptam, mindig kitöröltem. Kb. 8 fegyót töröltem így. Nem biztos hogy ezért van, de eddig bejött. Mondjuk nem tudok így cserélgetni.Még annyit, hogy tapasztaltam zavaró bugokat:
- a fejest (Kritelt!!) Engivel, Sniperrel és Spy (Ambassador) is lőttem, és a Heavy és a Demo nem haltak bele SOHA.
- A Sniper pajzsa nem ér semmit, mert igaz, hogy az első backstab-et hárítja, de ha nem pördül meg az ember, azonnal bökheti a következőt a Spy. Ennek segítségével szedtem össze 7 db achi-t a Spy-omhoz... A hátbaszúrást beadja rendesen nállam.A francia szerókat jobban szeretem, mint a magyarokat, mert a magyar szerókon mindig az az érzésem, hogy látják a Spy-om, és a falak mögött is préda vagyok. 1-2 magyar játékos elég fejlett prekogitív képességgel rendelkezik. Nem tudom, hogy a textúrákat átnézi e a VAC, de az az érzésem, hogy csalók vannak itt-ott...
.:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:. .:SÜN:.
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
-
BalaNce87
addikt
azon gondolkodtam, hogy mivel én reseteltem a statomat (acsi szervereken iszonyat zavaró eredmények lettek benne) és lehet emiatt nagyon beginnernek hisz? Persze nyomtam már vele rengeteget, hiszen megvan ezer éve. Mégis aki feljött free weekendre jobbakat kapott mint én aki évek óta tolom
A spy gameplay re:
Ha játszol bizonyos mennyiséget spy -al, (Én nagyon szeretem) akkor ismerni fogod azokat a helyeket, ahol mozognak a kémek. Plusz ha jól fülelsz hallod ahogyan eltűnnek, előjönnek (főleg dead ringer). Kiszámíthatatlanul kell mozogni és akkor tuti a siker, plusz nem szabad mohónak lenni, amit néha nehéz megállni[ Szerkesztve ]
-
.Oldman.
tag
válasz BalaNce87 #2238 üzenetére
Specteltem eleget az illetőket.
Csak akkor nyomják be a rakcsit, csak akkor fújják be a tüzet, ha van ott spy.
10- ből 10-szer elmennek ott, csak akkor nem, ha van ott spy.A legviccesebb mégis az volt, amikor egy csipa lőtt le pisztollyal (1,5 tár), pedig már vagy 20 sec-e az ajtó tetején álltam. De biztos ez is csak profi...
Amúgy ált. elég jó közepesnél jobb játékosnak tartom magam.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Na az Ambassador is egy nagy sz*r.
A lényege a fegyvernek hogy a fejlövés durván sebez.Tökmind1 hogy hol találod el a scout-ot vagy esetleg heavy-t:
Scout:
3 fejes = halál
3 test lövés = halál
Heavy szintén,
7 fejes = halál
7 test találat = halál
A vicc még az egészbe hogy 6 golyó van a tárban, és állítólag melegszik is a fegyver.
Nem tudom hogy gondolták ezt de nagyon gáz.[ Szerkesztve ]
-
.Oldman.
tag
válasz Unbaised-Ben #2242 üzenetére
Csatlakozom.
Egy pajzsos snipert akartam egyszer így kilőni 10 centiről hátulról. Kiírja, hogy CRIT mindkét fejes lövésre, de élt a csóka. A harmadik és negyedik már futtában testre ment, mert kaptam pisit.. Aztán végre feladta
Nem volt HP doboz, se heal. Vicces ez az Ambassador.. -
pachito
őstag
Hol tudom (milyen címen) megnézni a kasztok fejeseit?
-
törölt tag
Páran mondogatták, hogy ma már lesz trade. Gondolom ez nem következett be, vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest