- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Mikor van "restart" ? Csütörtök hajnalban? Úgy értem, hogy ma délután esnek a cuccok?
gölmétcsül ©
-
po1son
addikt
igen, mai nap van droprestart...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
munky
őstag
-
BigBlue69
őstag
Na végre valami..
Bár sok minden nem derül ki..
Ohh új Festive fegyók.. Nyíl biztos sokba fog fájni..
Itt A Bohóc Pyro nagyon állat
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Siera
senior tag
Jaja, a bohóc jól néz ki.
Én meg kíváncsi vagyok erre az új grenade launcherre. : )Amúgy tegnap találtam egy olyan szervert, ahol az Admin random osztogat scrapokat a játékosoknak (én kétszer kaptam)... csak aztán összeomlott a hl2.exe, és nem tudtam elrakni a favoriteba. xD
-
Sonja
nagyúr
Amit néha elejt az ellenfél ajándék dobozt, az mire jó? Hiába veszem fel, nem kapok semmit?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Siera
senior tag
Hihetetlen, hogy megfelelő árrésekkel dolgozva hogy meg lehet gazdagodni most.
Pár recnyi fémből 2key+nál vagyok - lehet van az 3 is, csak vettem pár strange wepet.[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Megjelent a librarymban egy Team Fortress 2 Beta!
Az mi?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
munky
őstag
A Team Fortress 2 Beta azt a célt szolgálja, hogy a fegyverek módosításának hatásait már előre lehessen tesztelni. Évekig sok kritika érte a Valve módszerét, miszerint a bekerült fegyverekről sütött az alapos tesztelés hiánya, hiszen 20 perc játék után kiderült, ha valami túl op, ez viszont a készítőknek nem mindig akart feltűnni. Persze utólag kiderült, hogy sok nagyobb frissítés esetén, akkor "készültek el" a teljes tartalommal, amikor a TF2 blogon már kint volt az utolsó nap annak ismertetőjével. Gondolom emiatt kezdeményezték a bétát, de az utóbbi időben nem sok energiát fektetett ebbe a Valve, és a népszerűsége is meglehetősen alacsony. Megértem, 2007 óta béta teszteltünk eleget a "normál" játékban is...
A Beta tehát mindenki számára elérhető, aki rendelkezik TF2 Premium hozzáféréssel.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Valaki találkozott már olyannal, hogy a TF2 minden napi első indításnál érvényesíti (validálja csúnya szóval ) az összes fájlját, vagy csak nálam csinálja ezt, hogy örömet okozzon nekem 5 perc semmit tevéssel?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
törölt tag
Nem tudom ide való-e, de azért leírom, hátha akad érdeklődő.
Pöpec Puhakalap (spy sapi, uncraft) Katonai Vésztartalék (soldier sapi, uncraft) eladó. Steam: Danko
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Nah valami update elrontotta a játékomat...
Felcsatlakozok egy szervere és amikor csapatott választanék rögtön kidob hl2.exe hibával...
Már kezdek elég ideges lenni, mivel sehogy sem akar működni...
Eddig, amikkel próbálkoztam siker nélkül...
- Fájlok töredezettségmentesítése és játékfájlok épségének ellenőrzése...
- Összes helyi tf2 tartalom törlése és reinstall...
- Más grafikai beállításon...Ötlet???
Érdekes, hogy offline módban botok ellen semmi hiba nem történik...
eseménynapló:
A hibát okozó alkalmazás neve: hl2.exe, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x50cec726
A hibát okozó modul neve: unknown, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x00000000
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x1198a45c
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x908
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cde3a00b8ca170
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: c:\program files (x86)\steam\steamapps\franca1712\team fortress 2\hl2.exe
A hibát okozó modul elérési útja: unknown
Jelentés azonosítója: 6b4120ba-4f93-11e2-8232-6c626d38c811tf2 mappában van egy debug.txt nevű fájl, ami ezt írja
[1226/203204: WARNING:backend_impl.cc(1930)] Destroying invalid entry.
[1226/203534: WARNING:backend_impl.cc(1644)] Messed up entry found.
[1226/203534: WARNING:backend_impl.cc(1930)] Destroying invalid entry.
[1226/203535: WARNING:backend_impl.cc(1930)] Destroying invalid entry.
[1226/204906: WARNING:backend_impl.cc(1930)] Destroying invalid entry.
[1226/204907: WARNING:backend_impl.cc(1930)] Destroying invalid entry.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Siera
senior tag
Ha rárakok egy spyra egy unusual Party Phantomot, meg mellé mondjuk egy unusual charmer's-t, akkor a két effekt egyszerre érvényesül majd?
-
törölt tag
nektek jó a tf2 warehouse? Nekem valami bann-t ír, de azt hogy miért, azt már nem írja.Azt mondták, hogy ez van, ha offline a warehouse, ez igaz? Vagy most mi a retek van?
Pilos: Nem találja bacpackemet, pedig minden adatom publikus steamen...
[ Szerkesztve ]
-
Joci93
senior tag
Tegnap megvettem a CS:GO-t és nem kaptam meg a TF2-ben az "AWPer Hand" nevű sniper fegyvert Ez mitől lehet?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
veterán
Itt is ugyanaz, mint a Steam topikban... A következő hasonló vita ugyanabban a témában jutalmat ér. Minden reklamációnak megvan a maga topikja vagy ott a privát.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
törölt tag
Már sikerült, köszönöm mindenkinek
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok,
Valaki megtudja mondani, hogy mire kell odafigyelni multi acc esetén? Tiltott dolog ez, vagy bárki hozhat létre több steam fiókot kedvére? Mert ugye mi van akkor, ha testvéremé az acc, közbe pedig ugye én használom. Idle accnak használnám és küldenék neki Premium giftet az eredeti accomról. Mik a buktatók, ha ilyet csinálok, ill. hogyan kezdjek neki?
Előre is köszönöm!
gölmétcsül ©
-
Siera
senior tag
válasz Ricardo128 #11844 üzenetére
A karmával vigyázz.
Ahogy Coelho barátunk mondaná: A költő parázsló töprengése kínos fátyollal van betakarva. -
Ra3
őstag
válasz Ricardo128 #11844 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom hogy semmi buktatója nincs a dolognak, nem is lenne a Valve érdeke, én évek óta több accounttal nyomulok, volt hogy két haverét is én használtam hónapokig amíg nekik nem kellett, most is van két saját, nem olvastam végig a felhasználási feltételeket, de nem hiszem hogy tiltanák hogy több legyen.
Ha valakinek más tapasztalata van arra én is kíváncsi lennék.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Siera
senior tag
válasz Ricardo128 #11847 üzenetére
Nem kellett akkor sem. Én anno giftként vettem a gamet itt PH!n egy sráctól.
-
Ra3
őstag
válasz Ricardo128 #11847 üzenetére
még én is így csináltam a másodikat, felment 5 euró, vettem valami nagyon olcsó cuccot a mannco-ban, a maradékból meg játékot vettem mikor akció volt, aztán giftként átküldtem az első acccra.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással