- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nem tudom h ti észrevettétek e de ma picit játszottam tf2vel és a rainblowernek kivették a tauntjából a sebzést, szóval kb már csak látványra jó... k*b****tt nagy kár érte mert nagyon adta
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
-
munky
őstag
"az a lényeg h meghalj és kapd a cuccokat.."
A halálnak annyi köze van csupán a cuccokhoz, hogy akkor (is) van lehetőséged eldönteni mit teszel a kapott tárgyakkal. Ha Spectator módban vagy egy szerveren 10 órát, majd a végén beállsz egy kasztba és meghalsz, akkor megkapod az összes droppot egyben. Így tehát felesleges a többi észlénnyel egy kaszthoz tartozó statisztikát teljesen szétbarmolni, úgy hogy közben nem is csinálsz semmit.
"melyik agyatlan sírhatott érte..."
A mostanában olvasható hozzászólások alapján talán nem mindenkinek tűnt fel, de ez egy játék és nem csak "guccsizó" szimulátor. Így könnyen el tudom képzelni, hogy valakit esetleg zavarhat ha például Setup Time alatt a rolónál meghal emiatt vagy játék közben bizonyos falaknál stb.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Eladó 22 refined metal 9 kulcsért. Írj ha érdekel!
-
BigBlue69
őstag
Nicsak mi van ITT
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Źşë'
addikt
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Eladó Bill's Hat Baclavas are Forever festékkel csak kulcsért vagy pénzért!
-
Vasinger!
nagyúr
Olyankor mit lehet tenni ha valaki átver stream traddel?
Mutatott egy respect lapot, hogy neki más mennyi +respectje van, (amiről kiderült, hogy nem is az övé) én belementem, eltradeltem neki a dolgot de a paypal számlámra nem jött meg a pénz, a csávó letiltott.
Mit lehet tenni?
-
Ra3
őstag
-
őstag
válasz Vasinger! #11221 üzenetére
Esetleg még a steam supportnak írhatsz, hátha
(#11203) KisTopi95: A Solider Equalizer és a Scout Sandman bugját is kijavíthatnák már.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
-
őstag
válasz KisTopi95 #11223 üzenetére
Azok a fegyók elég rég óta vannak játékban, nehezem tudom elképzelni hogy nem jött össze elég bug report a javitásához
Bár az is igaz hogy a pyro taunt látványosabb
Engem azért egy kicsit zavar, medicként vesztettem már néhány übert ígyWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
KisTopi95
aktív tag
válasz GrotESC #11225 üzenetére
A sandmannel, ugye el tudsz ütni egy labdát, amit ha egy adott távolságból(elég közel) lősz rá az üvegre, akkor átmegy, az equalizer meg gondolom a taunt kill. Mert ugye az is egy kisebb robbanást hoz létre, és ha pont belefutsz... Bár az equalizeres dologgal még nem igen találkoztam, a sandmanes dolgot, annál sűrűbben el is sütöm. De nem csak a sandman, hanem a wrap assassin is ilyen.
Mit is kéne ide írni?
-
JSaN
addikt
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki megbízható embernek eladó a 15 kulcsom.
-
törölt tag
Most kezdtem a játékot,mire érdmes figyelni,itemek hogy esnek,és mi mennyit ér?
-
S0m30n3
aktív tag
válasz #56230144 #11230 üzenetére
Mire érdemes figyelni? Hogy érted? Játékmenetben? Majd megtapasztalod, jobbat nem tudok írni. Trade-ben? Ne verjenek át.
Itemek hogy esnek: link.
Mi mennyit ér: link.
Ugyanakkor még a crafting oldalt is ajánlom wikiről. (link). De amúgy is nézelődhetsz wikin, szerintem érdemes.
Tömören ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
-
JSaN
addikt
Ujabb remek video, Practical problems.
Mondjuk a 130 ora befektetett munka meg is latszik rajta.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
S0m30n3
aktív tag
Sleeping Dogs promóciós itemek. Új sapper. És új KOTH map. Érdekes így képről, úgyis pont koth kedvem van.
[ Szerkesztve ]
-
S0m30n3
aktív tag
válasz po1son #11241 üzenetére
Hát az első pár napok most vannak, tf2outpost-on már akkor árulták az új fegyvereket, amikor ide belinkeltem az update hírét. Legnagyobb eséllyel a heavy minigunját lehet craftolni (25%), gondoltam megér egy próbát, de nem sikerült természetesen.
Amúgy ITT egy videó az új itemekről. Egyik sem tetszik.
-
Telda
addikt
-
őstag
válasz S0m30n3 #11244 üzenetére
Ja értem...Én még csak most délután szembesültem az update-el, azt hittem hogy már az elejétől elehető volt.
(#11245) Telda: Jó kis vidi
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Telda
addikt
Elérhető már az új pálya?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Van pár tf2 kulcsom eladó
-
őstag
válasz -=Vacsek=- #11249 üzenetére
Hali
Engem érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest