Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Travelos

    őstag

    Húúú gyerekek nagyon hosszú idő után újra összeraktam egy gépet magamnak alkatrészekből tegnap este, de annyi minden megváltozott, hogy van pár apróság amit meg kell itt kérdezzek táppal kapcsolatban.

    - van az alaplapon egy 12V-os tápcsati (8 tűs), meg van a tápon 2db 4 tűs, de ezt nem lehet rádugni vagy csak ügyetlen voltam. Viszont adtak a laphoz vagy a házhoz (már nem is emlékszem) egy fordító vagy átalakító kábelt, aminek egyik végébe belemegy ez a 2*4 tűs tápcsatlakozó egymás mellé, a másik végét meg rá lehet dugni a lapra, ezt így jól csináltam?

    - aztán van a tápon ilyen PCIE csatlakozó, amit a VGA-ra kell dugni, 2 db-ot összesen,de az egyikből még kilóg egy kis csatlakozó, amibe 2 tű menne bele, ezt hová kell rádugni?

    - utolsó dolog, hogy a Zalman Z11 Plus házamhoz összesen 5 db hűtőventi van, ebből 3 a hagyományos széles csatlakozós, amit rá lehet dugni a tápra, de 2-nek a csatija ilyen kis pici, mint a procihűtő csatlakozója, csak ebbe 3 tű megy nem 4, na ezeket hova lehetne rádugni??

    Remélem érthető voltam, és tudtok nekem segíteni. Addig nem akarom bedugni a gépet a konnektorba :D
    köszönöm

    H97 / i5 / 16GB DDR3 / 3TB HDD / 120GB SSD / R9 280 / 24" IPS / 550W

Új hozzászólás Aktív témák