Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Akkor lehet, hogy a weboldalon vagy az adatbázisban volt valami frissítés. Még így is kevesebb a downtime, mint nem is olyan régen itt a PH!-n szokott volt.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
veterán
Sziasztok
Csak érdeklődés képpen kérdezem hogyha gariztattatok iponnál Giga lapot akkor meddig ült rajta a giga szervize?
iPhone 13 Pro Max
-
BaLee
addikt
válasz jozsi252 #3954 üzenetére
Nekem 1 héten belül kezemben volt az új lapom mikor az Asrock alaplapomat gariztattam. Gyanítom ők letesztelik és ha a hiba fennáll továbbküldik a szerviznek neked meg küldenek egy újat vagy levásárolhatod ha már nincs olyan. Persze ez csak tipp de nálam villámgyorsan ment.
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Én egy pozitív dolgot szeretnék megosztani az iPonnal kapcsolatban, kinéztem egy vga-t és egy cpu-t amit áruhitelre szerettem volna megvenni. A hitelt elfogadták, viszont amikorra odakerült a dolog nem volt se vga se cpu raktáron. Írták válasszak másikat mert bizonytalan mikor lesz újra belőle, választottam újakat viszont közel 3k különbözet volt pluszban az új termékeken, amit átvállaltak és még a pick-pack pontos átvételért sem kellett fizetnem.
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok!
Pick Pack Pont-os átvétellel szeretnék rendelni és érdekelne hogy mennyire biztonságos ez? Hogyan csomagolják be?
Egy tápról lenne szó. -
madgie
titán
Volt egy kis Kingston SSD nyűgöm pár hete. A rendszerem instabil volt, HD Sentinel, vagy HD Tune Benchmark-ok alatt az SSD read error-ral elszállt, időnként kékhalálozott is egyet. A biztonság kedvéért húztam egy új rendszert, sőt, visszatettem a régi alaplapot. Időközben új tápom is lett, a rendszer meg csak nem úgy ment, ahogy kéne. No, gondoltam iPon garifutáros, visszaküldöm nekik. Szépen bevizsgálták az általam kért programokkal, pontos print screen-t csináltak mindenről (szériaszám, minden stimmelt), de náluk tökéletes volt az SSD. Vakartam a fejem, hogy miafene, de rendesek voltak, felajánlották, hogy pár napig még használják, hátha előbukkan valami nyűg. Napok múlva írtam nekik, hogy ha nincs gond, akkor nincs más hátra, küldjék vissza nekem, reménykedek, hogy nálam jó lesz. Meg is kaptam az e-mail értesítőt, hogy odaadták a futárnak, várhatom egy-két napon belül.
No, nemrég toppant be a futár, kibontottam a csomagot, benne vigyorgott egy vadiúj, bontatlan Samsung 830-as SSD.
Bazinagy piros pont az iPon-nak
-
törölt tag
Tapasztalatok az Ipon computerrel:
Mindenre válaszolnak, gyorsak, segítőkészek.
Én egy pirospontot adnék nekik
-
TheJoeker
tag
Hello!
Az a helyzet, hogy én bő másfél hónapja vittem el garanciáztatni egy Gigabyte HD 6970es VGA-t a Dévai utca garanciával foglalkozó öüzletükbe.
Na most az a helyzet, hogy azóta semmi hír a VGA-ról.
Az üzletben azt mondták, miután megvizsgálta a pultnál tevékenykedő munkatársuk (hátravitte, gondolom másnak is megmutatta) hogy kb 2hét.A VGA egyik pillanatról a ásikra ment tönkre.... Miután kivettem a gépből látszott az egyik szélén, hogy egy két alkatrésze meg is pörkölődött...
Írtam az Iponnak már három E-mailt is, mire mindegyikre azt a választ kaptam, hogy nem tudnak mit tenni, kipostázták a beszállítónak és várni kell... Eléggé sürgős lenne már, hogy visszakapjam a VGA-t... Az említett 2hét meg már bőven letelt, lassan 2 hónapnál járunk.
Valaki valami vélemény? Mit lehetne tenni jelen esetben?
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz TheJoeker #3969 üzenetére
Sajnos mivel fizikai sérült (ahogy te is írtad égett a kártya) így a beszállító lassabban intézi, de intézi az ügyed a gyártóval. Írtam érdekedbe, hátha tudok gyorsítani, de azért még nagyon messze van az a két hónapos ügyintézés amit írtál.
God save us from the arrows of the Hungarians.
-
damdadam
tag
Egyszer hirtelen felindulásomban megszóltam őket,de tényleg korrektek és tudomásul veszik,hogy a vevőkből élnek,ennek megfelelően bánnak velük!
A piros pontot mindenképp kiérdemelték!!!Ha egy cápa a tenyeredből eszik...........az enni fog a lábadból is!!
-
No-kia
addikt
Sziasztok!
egy hibás routert szeretnék garanciaftárral visszaküldeni az iponba, de mikor megrendeltem a garanciafutárt, emailben azt írták, hogy én a fizetős,garancianélküli termékekre való futárt rendeltem,
pontos linket tudna adni valaki, ahol garanciás routerhez megtudom rendelni a garanciafutárt? én csak egy bejelntő űrlapot találok
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
veterán
Alaplapom majd 1 hónapja állt gariztatás alatt, és írtam nekik mailt hogy jólenne valamit lépni az ügyben mert 1 hónap nah... nagyon sok idő. És 2x is beleírtam a mailbe hogy tudom hogy nem ők tehetnek róla, hanem a nagyker, de mégis jólenne lépni valamit. Kaptam vissza mailt hogy vigyem vissza a régi alaplapom maradék cuccait ( doboz, cd, papírok ) és visszavásárolják. Cserébe hogy ilyen korrekt hozzállásuk volt, nem pénzt kértem vissza hanem rendeltem 1 drágább alaplapot náluk.
Szóval csak bátran vásároljatok tőlük, nagyon jó áron dolgoznak, és nagyon korrektek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Sátán44
addikt
válasz jozsi252 #3976 üzenetére
Szintén pozitívan tudok róluk nyilatkozni. Egy vga-t gariztattam náluk és mikor megérkezett a csomag rögtön bontottam is kifele, de elkerekedett a szemem az üres doboz láttán. Rögtön jeleztem az Iponnak, kivizsgálták az ügyet, rá 2 hétre kaptam egy másik kártyát.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
1100110
csendes tag
Milyen tapasztalatotok van a laptopokról?
-
veterán
-
Shad0w
senior tag
válasz 1100110 #3983 üzenetére
Semmi baj.
Itt biztosan találsz olyan infokat, hogy melyik notebookokkal szokott a legtöbb garanciás probléma lenni: Milyen notebookot vegyek?.
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Ilyet keresek, de a kereső nem dobott ki semmit és már lassan minden kábelt végignéztem
Usb dc táp stecker a neve, vagy valami hasonló.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
koczka13
csendes tag
Sziasztok!
Délelőtt meghozta a futár CM 690 II Advanced-et (iPon-tól), mikor kicsomagolom, akkor látom, hogy a jobb oldallap alsó sarkán mély karcok sorozata, külső csomagoláson semmi sérülés, olyan mintha kicserélték volna az oldallapot egy másikra...bár a gyártói hiba sem kizárható.
Ilyen esetben mit tanácsoltok, illetve mit tudok tenni?
Most várom, hogy visszaírjanak.Üdv.
-
canniball
nagyúr
Tiszteletem!
Érdeklődni szeretnék hogy fénymásolt számlát/gar.levelet elfogadtok-e? Van három, egy időben vásárolt (így egy papíron szereplő) még garis motyó amik közül egyet szeretnék eladni és a vevőnek adnék fénymásolatot, adott esetben bebattyoghat-e ezzel hozzátok?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Mr.Csizmás
titán
5 év alatt először okoztok nekem csalódást
miért kell felrakni a diablo3-at készletre 2x is (tegnap 18h és 22h körül), ha a megrendelés szám, és az sms után azzal hívtok, hogy nem elérhető???
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #3992 üzenetére
Tudtommal ők is közvetlenül a beszállítók készlet-infói alapján tudnak terméket feltenni az oldalukra. Ha meg a beszállítók hülyeséget mondanak...
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Trionin
tag
Üdv!
Aki jártas memória garanciáztatásában, az tud pár infót szolgáltatni, hogy kb. mennyi ideig tart az iPon-nál? Corsair ramot küldtem vissza, és nem lenne kellemes hónapokat várni rá...
Nem =)
-
04ahgy
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #3992 üzenetére
Vagy mondjuk olyannyira kelendő az a pár darab, ami készletre kerül, hogy többen rendelnek, mint amennyi van? Elég jól teljesít ez a játék eladások tekintetében, a PH! is megírta.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #3999 üzenetére
Jaaa, fogalmam sincs, csak feltételeztem a korábbi hozzászólásomban az általad leírtakat + a neten található információkat összekombinálva.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest