Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Egy Prolimatech Megát néztem ki magamnak ventikkel az Iponban de elég sokat ment fel az ára
Akcióban volt?...tudom h van máshol is annyiért amennyiért itt volt csak ott meg ventit nem kapok normálisat .
[ Szerkesztve ]
-
MTbc
senior tag
Sziasztok, vásároltam cég számára 2 db Seagate ST31500341AS HDD-t az egyik folyamatosan tolja a hibákat és veszi használatba a biztonsági sectorokat,a SMART szerint már 220 nál tart de folyamatosan nő, és minden növekedés után le kell futtatnom a chkdsk-t, hogy helyre álljon a raid kötet.
Ha beviszem ezt cserélitek már vagy még nem elég hibás? -
szumo
senior tag
válasz zenwalk #3394 üzenetére
Hát nem is biztos, hogy egy ilyen vásárlóra szükségük van.
Ami nagyobb baj, hogy nem olvasol utána semminek, és a tisztelet csöppnyi jelét sem mutatod embertársaid felé.
Ne adja az élet, hogy én legyek a főnököd egyszer, mert azt te nagyon nem szeretnéd.
(#3402) MTbc: Szerintem vidd be, de számítanod kell arra, hogy nem abban a pillanatban fogják cserélni, mert a garanciális ügyintézésnek van átfutási ideje (hol rövidebb, hol hosszabb).
[ Szerkesztve ]
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Shad0w
senior tag
Seaget-nek van saját teszt programja a vinyókhoz, azt töltsd le és futtasd le a hibásnak vélt vinyón, ha az hibát dob akkor biztosan cserélni fogják. Valószínű, hogy ehhez ki kell kapcsolni a raid-et és elég sokáig is tart (egy 500-as vinyót 1 napig teszteltem a munkahelyemen...), de utána lesz egy hibakódod amit lehet lobogtatni.
-
MTbc
senior tag
Köszönöm!
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Tavaly vásároltam az Iponban egy RAIDSONIC IB-290StUSD-B racket. Sajnos úgy néz ki, hogy az USB kábel, amin a winchester kapja az áramot megtört, emiatt gyakoriak az újraindulások. Mi ennek a kábelnek a pontos neve? Kerestem az oldalon mint tápkábel, de nem találtam. Kapható külön? Van valami speciális paramétere vajon, amire figyelnem kell?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Cadal
őstag
Hello!
Volt egy garis ügyintézésem #17465 -ös számon. DDR2-es memóriát küldtem vissza. (KINGSTON HyperX 4096Mb DDR2 1066MHz CL5) E-mailben arról tájékoztattatok, hogy a garanciális ügyintézés lezárult, és külditek a terméket.
Bocs hogy kíváncsiskodom, de végül is mi történt, valóban hibás volt és cserélve lett, vagy nem találtatok hibát és visszakülditek? Vagy mi?
Köszönöm előre is a felvilágosítást.
-
zenwalk
senior tag
mi az RMA szám?
-
Törzsúr
senior tag
Hali,
TV-t szeretnék venni, van egy fül "hitelkalkulátor", ez hogyan működik?
Tudok hitelre is vásárloni?Üdv
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
wwenigma
Jómunkásember
Sprinter futarszolgalatnal a nyomkovetes hogy mukodik? Probaltam szerzodesszam es csomagszam alapjan is de nem dob semmit.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wwenigma #3415 üzenetére
Jóhh már megy csak szokas szerint lasssssssu.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
ha rendelek 8-10 féle hardvert, akkor azt összevárják és egyben fogják kiszállítani?
mert hallottam olyat hogy valakinek lemaradt a cucc és pár nap múlva utánaküldték, természetesen plusz szállítási költséggel.
üdv. M
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TopaMo
aktív tag
Sziasztok Iponosok!
Lenne egy kis gondom.
Nemrég (pár napja) összedobtam egy am3+ -os konfigot és a ram nem igazán stabil.
Corsair Vengeance 2x2gb ddr3 1600
(GA-880GMA-USB3 a lap, ahol elvileg támogatott a ram)
Gyakran kapok bluescreen-t (xmp-értékekre van manuálisan állítva)
Viszont memtesztnél nem hibázik. Furcsának találom.
Sajnos másik ramom nincs itthon amivel próbálhatnám a rendszert.Megoldható-e a levásárlás?
Vagy mit javasoltok?Köszi,
TopaMo -
HUN]Repa
aktív tag
válasz Motion_Blur #3417 üzenetére
Minden rendelést a feltételeknek megfelelően küldenek ki a kollégák, ha egybe rendeled azt a 8-10 hardvert akkor természetesen egy szállítási költségért fogják kiküldeni. Amennyiben lemarad valami a mi hibánkból biztosan nem számláznak ki plussz szállítási költséget. Köszönjük Érdeklődésedet.
God save us from the arrows of the Hungarians.
-
TopaMo
aktív tag
válasz HUN]Repa #3420 üzenetére
Mivel új a lap am3+ nincs friss bios!
Egyszerre lett véve minden az iponban, akkor ha beviszem az egészet cserélitek?A vinyó a kivétel, de annak a smartja rendben.
(de megpróbálom egy másikkal hátha)LinX, Prime, memteszt alatt stabil.
(leginkább böngésző, vagy ha sokáig nem használom fogad a kékség)[ Szerkesztve ]
-
TopaMo
aktív tag
Na most végre tetten értem a hibát.
Hol egy, hol kettő, hol mindhárom mag leáll prime95 alatt.
Látott már valaki rossz x3-as procit?
Hol lehet még hiba? (alaplap, vagy táp esetleg?) -
Csorbi
addikt
Sziasztok Iponosok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nálatok vásárolt B2-es revíziójú Asus P8P67 Pro alaplap cseréje B3-asra pontosan hogyan, és mennyi idő alatt történik? Esetleg van-e lehetőség értékegyeztetéssel az új Z68-asra cserélni?
Köszi!
-
csendes tag
Sziasztok!
A fenti kérdés engem is érdekel (#3427). Az én alaplapom: Gigabyte GA-PH67A-UD3.
-
BigBlackDog
veterán
Én személyes átvétellel vettem tőlük csak, de teljesen korrektek. Karácsony előtt ugyan kicsit nagy a sor . Egyszer vittem gariba vissza egy monitort. Ugyan elküldtek márkaszervizbe, de utána szó nélkül cserélték.
-
csibor
addikt
Tisztelt HUN]Repa
Van 1 J&W JW-IG41 M-HD alaplap ami olyan érdekes dolgot művel,bármilyen op rendszerrel összevesz, gyakorlatilag belassul, vagy el sem indul.3 különböző hdd volt rákötve, különböző rammal.Másik ugyanilyen lapra kötve mindegyik op rendszer elindult. Ami még érdekes 3-5 nap után jön elő ez a probléma.Én idáig jutottam, a jövő héten küldöm nektek. A másik elég a doboz, alaplap, számlalevél, garanciajegy, vagy pakoljak minden vissza a dobozba?
-
TopaMo
aktív tag
Melyik alkatrészeket vigyem garanciális ügyintézésre a következő hibajelenségeknél:
[link]
lap+proci+memó kombót vettem egyszerre!
Direkt rákérdeztem a kompatibilitásra![ Szerkesztve ]
-
TopaMo
aktív tag
A fórumban ne is várjuk, hogy az iponosok érdemi választ adjanak...
(szerintem zárható is, mert a fórumnak csak marketing értéke van)
A felhasználók pedig "support" jellegű kérdéseket tesznek fel,
többnyire érdemleges válasz nélkül!C0d3r: Köszi a tippet, én is erre gyanakodtam és igazunk lett.
Leadtam gariba a ramot és vettem egy kingston kitt-et.
Azóta egy deka hiba sincs.
(talán majd visszakapom az corsair árát "amennyiben" rossznak itélik) -
HUN]Repa
aktív tag
A forumon a napi 10-20pü-re válaszolok általában 1-2napon belül még hétvégén is. E-mailben pedig munkaidőn belül mindig egy órán belül válaszolunk, illetve az ilyen jellegű kérdéseket inkább a "mi bajom a gépemnek" topicba kellene tenni vagy a saját forumunkon szívesen segítenek neked akár többen is. Ez a forum inkább a boltról szól. Köszönjük !
God save us from the arrows of the Hungarians.
-
Szpisti
addikt
A Sprinter oldalán az általatok küldött csomagszámot hova kell beírni?
A gyorskeresésnél számlaszám és fuvarlevélszám van, de egyiknek se jó ez.
Vagy ott nem is lehet rákeresni? -
gabber01
addikt
Mit tehetek abban az esetben, ha egy SAMSUNG HD642JJ 640GB megjelölt használtan vásárolt, de még garanciális, merevlemez tönkrement (legalábbis nagyon úgy néz ki, mert sajnálatos módon a post képernyőn túl sem jut a gép bootoláskor).
A számlán 2009/11936-os bizonylati szám és 76088-as tárgykód szerepel. Ha jól tudom ezekre 3 év garancia van.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
-
-
Magnum_
nagyúr
vettem 3 hónapja egy SSD-t iponban. beszart. holnap vinném gariztatni. rugalmasak vagy inkább azon vannak, hogy valamit ne lehessen megoldani?
I humbly and respectfully decline™
-
andree04
aktív tag
Sziasztok.
IPON-ról rendelnék egy teljes konfigurációt,130.000K jött ki,és részletre szeretném vásárolni.
Vélemény,IPON-ról,Online hitelről?
Érdemes számitógépet részletre vásárolni?Köszönöm.
-
enginev3.0
félisten
Szektor hibás, még garanciás vinyóval kezdenek valamit, vagy azt mondják pár darab szektor hibával még vidd haza szépen?!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest