Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel elmentem misére de elég szívás volt az eleje. Indulásnál gondoltam hogy elmegyek táltosommal ha elindul. 1 hónapja nem indítottam be de ennek ellenére pöcc-röffre indult az öreg. Erő nem sok van benne sajnos. Valami dugulás lehet mert csak egy darabig megy rendesen a motor és bizonyos pillangószelep állás után érezni hogy túl sok a levegő majd teljes gázon megfullad. Emelkedőnél ez nem túl hasznos. Azért beevickéltem vele Fehérvárra. A templomnál jutott eszembe hogy a maszkom Röfiben maradt. Akkor onnan elszaladtam apámhoz kérni egyet tőle és onnan visszasprinteltem a tempibe. Jó hulla voltam. Nagyon nem kellett volna erőltetnem mert 30%-án a nyájnak nem volt maszk.
    Mise után apámnál beszélgettem egy kicsit. A szeme fénye Boldi. Lányokat is imádja de az a "csöpp legény" a mindene. Mivel hetente járnak ezért Boldi is már egészen feloldódott és haverozik apámmal.
    Apám után mentem tárgyalni garázs ügyben. Mivel haver ezért nyomott áron vállaltam. Ilyen is kell néha. Amivel tudok segítek neki mert ő is sokat tett értem.
    Ma kiszámolom a garázs anyagát és kiszedem Katica bicajának a kerekét amit megcsináltatunk .
    Táltosnál is belepillantok a motorház alá hátha észreveszek valamit amit eddig nem.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák