Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel elmentem édesemékkel tópartra és visszafelé vettem a tetőcsomagtartónak anyagot. 30x40-es erősített falú zártszelvényből lesz. Vettem rá festéket is hogy ne rozsdásodjon. Hazafelé telefonáltak hogy kellene mennem bádogozni de majd visszaszólnak hogy mit is szerezzenek be. Nem szóltak... Délután újabb telefon hogy akkor el tudok e ma kezdeni egy új tetőt de majd visszaszólnak hogy az anyaggal mi van. Nem szóltak...
    Eközben nem unatkoztam mert kihasználva a jó időt kicseréltem a téligumira. Bal oldallal szét szívtam magamat! Hátsó kereket alig bírtam leszedni de az első!!!! :Y Négy csavarból 2 annyira rá volt rohadva hogy a meglazításnál körbefordult a tőcsavar. Ezt a két csavart úgy kellett levágnom flexel. :W Gondoltam 2 csavar is megfogja ideiglenesen a kereket. Illetve az egyik tőcsavarra vissza tudtam kapatni nagyjából az anyát. A 4.-nél viszont szó szerint lötyögött a tőcsavar. Gondoltam elmegyünk a kedvenc helyemre csavart venni. 4 komplett anya-apa szettet vettem de nem akartam még cserélni. Feljöttem és megnéztem a neten hogy mit és hogyan kell csinálni. Akkor döbbentem rá hogy a kerékagyból hátrafelé ez ki tud esni! Ha ez megtörténne akkor ott a féknyergen át sok mindent szét tudna cseszni. Újra le, és egy ponton ki lehet szedni a csavart úgy hogy ne keljen leszedni a komplett fékrendszert és a kerékagyat. Az egész 10 percet vett igénybe. Még jó hogy ránéztem a neten mert meglepődtem volna egy 100-as tempónál ha beránt az eleje.
    Ha mára kiderül hova mehetek és mit kell csinálnom akkor Masnival megyek mert Wili (így nevezték el) megy eredetvizsgára fél10-re. A héten el kell rendeznem az átírást mert megbüntetnek.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák