Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon szarul aludtam. Sokat forgolódtam és fel felébredtem. Éjszaka erős szél fújt lehet ezért sem aludtam jól.
    Tegnap sem volt valami jó idő ezért ismét csúszott az autótakarítás. Sokat tévéztünk és filmet néztünk. Olyanok vagyunk már mint a macskák akik rengeteget pihennek és henyélnek.
    Tegnap este felhívott Imrus nagy fiam. Felvették az első helyen megjelölt Hangszíntér művészeti szakközép iskolába mozgóképi animációkészítő szakra. Ebben nem vagyok biztos mert lehet grafikusnak.Suli Nem is tudom mit mondjak. Én szerettem volna ha egy kétkezi munkát választ amiből tutira megél és el tudja tartani majd a családját. Nyilván örülök vele együtt hogy olyan szakra felvették amit igazán szeretne és amihez tehetsége is van! Remélem ebben is van valami pénzkereseti potencia. Hiába... Én már csak ilyen földhöz ragadt f@sz vagyok. :DDD
    Zsani informatikus akar lenni. Ez nem is tudom honnan jött neki de jó hogy informatikusokkal dunát lehetne rekeszteni. Ez van. Neki nem jeleztek még vissza hogy felvették e.
    Tegnap este 6-kor hazatért arany pici cuncikánk! Nagyon boldogan tért vissza! Örülök neki hogy már nem hangolják ellenünk ott.
    Édes nagyon szépen gömbölyödik. Igazi gombóc kezd lenni a hasa. :DD
    Ma telefonálok párat de nem tudom lesz e belőle valami.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák