Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nyugodtan aludtam végig az éjszakát. 4-kor ébredtem és vártam hogy fél 5 legyen amikor végre megszólal az ébresztő óra.
    Tegnap elvittük cuncikát oviba és hazajöttünk reggelizni. Miután megreggeliztünk indultunk is a kórházba a vizsgálatra. Szerencsére kibírható volt a várakozási idő. Minden rendben volt! Gyönyörű szívhang és 55mm hossz. Édes látta a monitoron ahogy a kezét a fejéhez emelgeti mintha az ujját szopizná. Kaptunk képet is (1000ft :F :U :((( ) Első kép róla. :B :DD A feketében a fehér folt volna ő. A hátán fekszik és keze-lába égnek mered. Ezek szerint lány lesz. ;]
    Hazafelé beugrottunk apámhoz és beüzemeltem neki a fadobozkámat. Elhoztam a gépét és megszerelem. Mától az lesz majd a tartalék gépem. Apámnak teljesen mindegy hogy egy intel vagy amd gépe van. Neki csak az a lényeg hogy elinduljon és tudjon netezni.
    Sajnos ma már édes megy dolgozni. Megpróbálja hogy bírja e a munkát mert nem nagyon élnénk meg ha nem dolgozna. Nyilván a legapróbb fájdalomra már hagyja is abba mert nem szeretném ha bármi gond lenne!
    Én tegnap telefonáltam a főnökömnek de semmi munka. Ma telefonálok a bádogosnak de nem hinném hogy ott is lenne bármi. A tél betesz. Január és február totál halott ügy az építőiparban. :(
    Reggel közösen visszük cuncit oviba és onnan megy dolgozni édes.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák