Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mostanában szétszakadnak az éjszakáink. Na nem most ébredtünk de már 1x fent voltunk éjjel 2.-kor. Cunci nagyon erősen köhögött ezért készíttettem édessel kamilla főzetet amivel meggőzöltük magunkat cuncival. Szerencsére használt neki az inhalálás és szinte teljesen elmúlt a köhögési rohama. Ezután már nem volt gond az elalvással. Érdekes hogy a több száz éves gyógymódok hogy hatnak a mai napig. ;)
    Tegnap megnéztünk délelőtt egy filmet édessel és ezzel múlattuk az időt. Nagyjából ez volt az össz dolog ami történt velünk. Délután nagy csajos bulira voltak hivatalosak cunciék. Képek lesznek csak a hajamat tépem hogy a picassára lett feltöltve az összes kép és nem tudom lementeni őket, pedig van közte olyan amit szívesen feldobnék a naplómba. Majd megkérjük hogy csomizzák be az egészet és dobják fel valami szerverre ahonnét le tudjuk szedni. Vagy viszünk egy pendrivot és arra rátöltetjük.
    Ma feladjuk a 9 rugós dawn vizsgálat árát hogy hétfőn már ne legyen erre gondunk hanem egyenesen mehessünk a 12 hetes ultrahangra. Hazafelé bevisszük apámnak a tartalék gépemet és elhozzuk az ővét hátha meg tudjuk javítani. Majd meglátom mit lehet kihozni belőle. Azt mondta mielőtt meghalt amperszagot érzett. Lehet behalt az alaplap vagy a táp.
    Majd meglátjuk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák