Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz cinemazealot #9695 üzenetére

    Hazahoztam végül egy használt APC Smart UPS 2200-at (régebbi, LCD kijelző nélküli generáció: ilyen, a pontos évjárata ismeretlen).

    Kérdeztem az eladót átvétel előtt, hogy "ez a ventilátor ugye csak akkor forog, ha épp meríti vagy tölti az akksit, de amúgy leáll?", és lehet, hogy ő csak arra gondolt, hogy a zavaróan hangosról a szolidabb fokozatra kapcsol, ami az ő léghűtéses PC-je mellett akár már nem is volt észlelhető, de én egész éjjel hagytam töltődni, másnap pedig ki/be kapcsoltam párszor és vártam még tovább, de sohasem állt le teljesen a ventilátor, csak ha teljesen ki volt kapcsolva és kívülről áramtalanítva (még olyan "standby" módban is forog lassan, mikor egy LED sem világít és elvileg csak az akkut töltheti a háttérben, kifelé nem ad áramot, de nem hiszem, hogy 10+ óra után még mindig töltene, úgyhogy szerintem az a ventilátor mindig forog).

    Érdekes volt, hogy mikor töltötte az akksit, akkor lassan "pulzált" (talán durván 1Hz-en) a fekete képernyő a TV-men (ezt egy játék töltőképernyőjén figyeltem meg). A TV nem az UPS-re volt kötve (még nem is vettem hozzá csatlakozókat, hogy bármit rákössek fixen), csak közös fali vezetékre a szomszéd szobában. -> talán tényleg nem csak placebó, hogy néha jól jön valami szűrés a fali kábel és a TV közé is. :))

    Mivel folyton zajong, így ez tuti, hogy a padlásra megy (a lenti PC passzív vizes, a tápja is túlméretes hybrid). Majd azt még kitalálom, hogy csak a "szerver+hálózat" lesz rajta, vagy lehúzok onnan egy kábelt a falban a PC-hez is.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák