Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Barthezz2 #12312 üzenetére

    Kezdem azzal, ha otthon vagy mikor jön a vihar (villámlás stb.) akkor jobb ha mindent kikapcsolsz és ki is húzol fizikailag lehetőleg mindenhonnan, ha egy villám telibetrafál akkor lehet kevés lesz hozzá egy szünetmentes, hogy megfogja.

    Ez a konfig tuti eszik maxon vagy 400W-ot tehát ehhez mérten kellene találni valamit, megjegyzem az 5.1-es hangrendszert fölösleges rákötni.
    Az 550VA-es UPS el sem bírná a konfigodat, legalábbis terhelés alatt tuti nem, 330W-ot írnak rá.

    Tehát jobb lenne egy legalább 800VA-es terméket nézni, Line interaktív vonalon, kvázi vagy tiszta szinuszosban ahogy a pénztárcád bírja. Az aurkeresőt ajánlom kiválóan lehet szűkíteni, kulcsszavas keresés is jól működik: "tiszta" "pure" szavakkal kereshetsz tiszta szinuszot is (nem minden találat lesz biztosan tiszta szinusz arra a leírást kell még alaposabban átnézni) A tiszta szinuszt (az áramszolgáltatótól ilyet kapsz, jobban szeretik a modern aktív PFC-s tápokat (a ami tápok 90%-a ilyen a tiéd is) ezért jobb, gyakorlatilag a tápod észre sem veszi hogy nem a hálózatból kapja az áramot hanem egy szünetmentes akkumulátorából, de nekem is egy kb. hasonló APC-m van mint amit te és lejjebb én is ajánlok a tápom is hasonló FSP raider tehát valószínüleg menni fog együtt, vedd webáruházon keresztül és akkor él a 14 napos elállás joga, ha valami mégsem klappolna.

    Ez jó megoldás, te is megtaláltad [APC Back-UPS 950VA (BX950U-GR) ] van hozzá szoftveres vezérlés USB-s kapcsolaton keresztül - ha nem vagy a gépnél egy tartósabb áramszünet esetén akkor szoftveresen leállítja a géped.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák