- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz totya694 #52902 üzenetére
Ha a büfögőt és a felniket is adja, akkor nagyon olcsó az a kocsi. Biztos hogy műszakilag jó?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/carina/toyota_carina_2.0_td_-_klima_-_2x_airbag-8325632
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/avensis/toyota_avensis_2.0_d-4d-8347185 Ez volt egy kollégámnak ( Rawulf is ismeri ), és csak arra panaszkodott hogy soha semmi baj nincs a kocsival.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tixem
addikt
válasz bitpork #52903 üzenetére
Ezekre a Toyotákra sokan mondják, hogy elnyűhetetlenek, különösen a 2000/2001 körüli Corollák.
(#52902) totya694
ez ilyen tipikus falusi hülyegyerek kocsi, fateréktől megkapta, mert azok vettek egy autót Azt lefóliázta, meg belenyomott egy zajkeltő egységet és kész is a tökéletes diszkós kocsi, amivel lehet rajoskodni a főutcán pörgetve a motort, meg kiegyenesíteni kanyart a buliból hazafelé
Egy ilyentől egy jól karbantartott Samara-t is többre tartok.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Vesztor87
senior tag
-
DarkByte
addikt
válasz _Petya_ #52907 üzenetére
Én pont erre fel vettem csak egy kis Blaupunkt GTb8A-t a Felicia-mba. Meg is kaptam érte a helyi autóhifi topikban hogy nem vagyok normális, minek veszek ilyet, ilyen adatokkal csak szar lehet. Kár hogy nem jött be nekik, a célnak nekem pont megfelel (megsegíteni az első két ajtóban lévő hangszórót) úgy hogy mellette nem ütöm ki a csomagtartót. Sőt ha még több hely kell, a két kábelét lehúzom róla, pikkpakk kirakom lakásba/kamrába és mehetünk.
Tény hogy nem szaggatja le a ruhát a csajokról az utcán, és nem kényszerítem rá az utcán állokat arra hogy tudják mit hallgatok a kocsiban.[ Szerkesztve ]
-
-
Ha valakinek van kedve most eljöhet ellenőrizni hogy mi megy a szomszédban
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz bitpork #52912 üzenetére
Nah most hogy a lépcsőházban üveget törtek és ordibálni kezdtek, megtudtam hogy doktoravatót tartanak. Azt mondta aki még a fal segítségével tudott beszélni, hogy ez csak 1000 az egyből alkalom...persze, csak nem emlékezett rá, hogy ebben az évben doktort már avattak (konkrétan azt mondták akkor is) eddig 4 x. Ez az ötödik. És hárman laknak a lakásban. De jó is itt élni
Arra azért kíváncsi leszek hogy holnap a ház előtt parkoló autók között mennyi lesz lehányva, üveggel összebaxva meg levizelve.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
SirRasor
addikt
válasz adequate_cou #52916 üzenetére
Az azért komoly kár, viszont a kismegszakító kint van mindenki számára elérhető helyen
Make Love not war!
-
-
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #52910 üzenetére
Ott én is elmeséltem, mennyire elégedett voltam a Blaupunkt THB 200A mélynyomómmal.. Leugattak rendesen, holott sokuk még nem is élt, mikor én már sávszűrős, kéthangszórós mélynyomót építettem autóba... Hallani persze egyik se hallott még ilyet, de mivel nem 2000W, nem 40 centi ármérő, és nem 500 literes láda, csak xar lehet.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
ShadowX
őstag
válasz FoxiestFox #52926 üzenetére
Több, mint egy éve használom rendszerpartícióként az egyik felét, a másikra pedig néha torrentezgetek. Pontosan azt akartam mondani, hogy nem kell aggódni, hanem használni kell.
Mi a baj a samsungokkal?
-
DarkByte
addikt
-
azbest
félisten
válasz ShadowX #52925 üzenetére
Na, ha méregetjük, akkor én is belógatom
A 370-es sorozatnak felel tán meg, oem változat. Teljesen újként is 82%-ot írt rá, talán mert a gyári inicializáláskor hibásnak vélt szektorok számát is visszaadja. Egyet sem fogyott a tartalék szektorok száma ahhoz képest. Látszik, hogy öregszem, ennyi idő alatt is csak mérsékelten terheltem
(#52929) DarkByte:
nekem tényleg folyamatosan megy.. kb 1-2 hétnyi pihenőidője lehetett ezalatt összesen.Van egy winyó is mellette, abban 30752 óra van... élete első 3 évében, míg nem nálam volt, addig összesen 8 ezer óra körül kaphatott. Egy Thinkpad T61-ben ülnek.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Egy "gigabyte p35c-ds3r" -es alaplapba milyen típusú elem kell? És hol lehet Szegeden ilyet kapni?
BANZAII
-
Tim82
félisten
CR-2032, bemész bármelyik benzinkútra, közértbe, elektronikai boltba...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lugosi
MODERÁTOR
Én is beszállnék, még az őskorban élek és nincs ssd-m.
-
ebegab92
senior tag
Az a fura, hogy HD Sentinel Pro szerint a kondíció 95% Mikor 0 km-es volt, akkor is már 99%-ról indult.
Kérdés: Nem szeretne valaki cserélni 4x2 GB Corsair XMS3 1600 MHz CL9 RAM-omat 2x4 GB 1600 MHz CL9 RAM-okra? (1x8 GB is érdekelne)
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
DarkByte
addikt
Pedig az SSD az utóbbi idők leghasznosabb gép fejlesztési lehetőségeinek egyike. Tényleg brutális mennyit dob a reszponzivitáson már a legegyszerűbb is. Az enyém is teljesen átlagos, nem valami gyors a többihez mérve. De HDD-hez viszonyítva ég és föld.
-
őstag
válasz ShadowX #52943 üzenetére
Nekem "csak" ilyen fél gépre tellett ami egyben még fali is
i7 2600K szorgoskodik a hűtő alatt.Amúgy fény korában egy ilyen gép volt csak megskalpolták.Nincs készenléti 5V-ja így ha nem megy a gép akkor nem is fogyaszt.A HDD/ODD-nek az alaplap állítja ellő az 5/12V-ot.Hűtőt nem lehet rajta cserélni de ezt a procit is hangtalanul hűvösen tudja tartani.Üdv:Attila
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz DarkByte #52942 üzenetére
Hát az lehet, de engem a hideg is kiráz annak még a gondolatára is, hogy gépfejlesztés. Pláne ha bármit is újra kell hozzá telepíteni.
6 éve megvettem a gépem, azóta nem volt gépfejlesztés. Leszámítva egyszer tettem bele plusz ramot, az annyival járt hogy a hátulján le kellett csavarozni egy kis ajtót és oda bepattintani.
Na ennél bármi bonyolultabb az ki van zárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest