Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Nem foglakozik valaki véletlen akkukkal? AAA-s és esetleg AA-s Eneloop-ot keresek.
-
partymaci
aktív tag
Szegeden hol lehet projektor konzolt kapni?
Edigitalban drága és nincs is raktáron, MMarktban még nem néztem, de ott alapból drága minden...Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
partymaci
aktív tag
válasz Rhino666 #44056 üzenetére
Csak paypallal való fizetés estén van -3000 vagy tévedek?
Ezekhez képest...Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz pepe091 #44061 üzenetére
Megerősítem! Pont ezt mondtam én is a múltkor, hogy az edigital azzal hódított, hogy ők voltak a legolcsóbbak, vagy a második legolcsóbbak. Halkan jegyzem meg, hogy a kezdeti időkben (még asszem Big Extrém Kft) igencsak előfordultak a kínálatukban szürkeimportos cuccok, amikre hazai gari nem feltétlenül volt ugyanolyan, mint a más forgalmazók hivatalos garijai. Valahol külföldre kiküldve érvényesítették a garit akkoriban ha jól emlékszem, de ez már tényleg masszív évekkel ezelőtt volt.
Aztán most már szerintem szinte minden hivatalos forrásból van, és egy olcsobbat.hu vagy arukereso.hu listát végignézve az edigital mindig a legdrágábbak között van, de szinte tuti hogy a felső 1/4-ben.Szinte minden, amit az elmúlt időszakban nézegettem, a media marktban olcsóbb, vagy legrosszabb esetben egál volt. Ezt 5 éve nem gondoltam volna. Nem csak az edigital drágult meg, hanem a MM is olcsóbb lett. Sok esetben ilyen "netről megrendelem-boltok" árát hozza a MM.
Személy szerint ennek örülök, mert pl a szegedi edigitalt mindig olyan körülményes volt megközelíteni, akár a Horváth Mihály utcában (akkor volt parkolód, ha 6-ost dobtál a kockával), most meg a Zenekonzervatóriummal szemben, zöld zóna, meg keresgélés.
A MM esetében meg beállsz az arcade parkolóba és jónapot. Szóval szerintem ez így jó irányba megy
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #44062 üzenetére
A MM esetében meg beállsz az arcade parkolóba és jónapot.
A mondat 7. szava még a játékos- visszaemlékezős percekből maradt?
Amúgy a szegedi edigital egy kész káosz. Itt egy pénztár van, és egyszer sorba kell állnod a termékért, meg még egyszer a pénztárnál, miközben a parkolóban fizetsz a parkolásért is, egy 1000Ft-os termék megvásárlását ritkán lehet 15 perc alatt megúszni. Ehhez képest a kecskeméti, és a debreceni edigital sokkal korrektebb, utóbbiban pl 3 helyen fogad dolgozó, és mindhárom helyen kikérheted a terméket, majd ki is fizetheted. Az más kérdés, hogy ott jó fejek is...
De az Ezred utcai droidelosztó brutál, ez a központ, na ott milyen feje vannak. A Logitech K400-as billentyűzetem garija jól meg volt kavarva, a gyártó 2 évet vállalt, az edigital 1-et, ezt a weboldalon összeadták, lett belőle 3. A párom maga hívta fel a központból a logitech-et, hogy nyilatkozzanak már, szerintük mennyi gari van... Gáz az a hely...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
stopperos
senior tag
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz lugosi #44068 üzenetére
Hmm engem a gazdasági rész sokkal jobban lekötött, úgyhogy egy idő után minden csatát autocalcoztam. Egyébként amikor még lejátszottam a csatákat és a legnagyobb várat védtem íjászokkal, és frontális támadás volt, akkor kihasználtam a játék bugját és sose vesztettem embert A nagy tornyok fa szerkezetei befelé elnyelték a nyílvesszőket, de kifelé engedték. Pontosan 5 db íjászt lehetett odaállítani úgy, hogy az ellenség íjászai ne tudják eltalálni őket
Make Love not war!
-
maláj
addikt
nyomtatnom kellene most kb. azonnal ~ 320 oldalt - hol tegyem ???
pilóta nem dolgozik hétvégén -
oltis12
csendes tag
...eladó alaplap + processzor...
-
sp3rhead
tag
Sziasztok, van valakinek logitech x-230-as hangcucca hibátlan (nem cserélt) d-sub csatlakozással?
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
félisten
-
pmheros
őstag
válasz FoxiestFox #44079 üzenetére
soros ránézésre mert 9 pines, nem 15 mint a D-sub. (Legalábbis megjelenésre)[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
sp3rhead
tag
válasz pmheros #44080 üzenetére
lehet, csatlakozot ilyen megnevezéssel vettem.. cserélve lett, de elotte nem lett kimérve h melyik pin micsoda, és netrol csak hiányos/rossz bekotést talaltam, igy viszont nem az igazi. nem lehet kikapcsolni többek között, és nagyobb hangero mellett elmegy a hang, utána vissza, és ez igy nem az igazi. és mintha a jobbos kicsit halkabban szolna.
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
félisten
-
_Petya_
őstag
válasz FoxiestFox #44082 üzenetére
Az egy 9 pines D-Sub csatlakozó. Amint történetesen a PC-ken soros portnak használnak...
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #44082 üzenetére
Nekem azt hiszem pont ilyen hangfalcuccom van (bent van az irodában, nincs most szem előtt).
Ebbe a csatlakozóba meg bele egy kábel, ami a center hangfalba megy be, és azon van az összes vezérlőelem, hangerő, fader, balance asszem, meg egy fülhallgató csatlakozó. Van rajta egy kék led, első nap szerez az ember egy öntapadós post-it cetlit amivel leragasztja, olyan szépen süt szembeEzt most eladni vagy venni akarja valaki?
-
félisten
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
-
-
sp3rhead
tag
válasz lugosi #44085 üzenetére
megjavitani akarom az enyémet, mert hirtelen mukodoképesre kellett megcsinálni, de elotte nem mértük ki, hogy melyik pin mihez van. meglett csinálva rosszul, utána meg csak hibás bekotést találtunk, amivel a fentebb leirt hibákat produkálja. és szivesen elmennék megnézni,még meg is venném, de külföldön tartozkodom
-
Rawulf
őstag
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Vesztor87
senior tag
válasz FoxiestFox #44011 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest