Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
félisten
-
-
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz bitpork #43392 üzenetére
Nem szólnak érte. Parci és Bog is hirdettek már aláírásban, több moderátor is csinálta/csinálja. Ilyennel nyugodtan lehet menni a Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok topikba. Persze csak ha rajtad csattant az ostor.
-
-
Rawulf
őstag
Megnéztem ma a Robocop 2014 filmet.
Kövezzetek meg, de nekem tetszett."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
SirRasor
addikt
Barátnőtök tud/szokott vezetni?
http://9gag.com/gag/aG9MOp6Make Love not war!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Vennék csokiért pár darab Tescos Angry Birds matricát. Az asszonynak akarok Valentinra venni egy ilyen dögöt. Még kell 14 darab. Ha valakinek van és nem kell neki, szivesen viszek érte csokit.
-
-
-
-
Rawulf
őstag
Én is azt szeretném, ha fröcsögne a vér, de ez van.
A hivatalos trailerek közül a második egész jól visszaadja a filmet.Akik nem szerették az eredeti Robotzsarut, azoknak 4 pont lesz a film, de a geek-eknek simán 5-6.
Mivel túl sok rossz filmet láttam mostanában és a rendező kénytelen volt tech demózni, hogy megmutathassa, hogy mire lenne még képes, ezért adtam rá hét és fél pontot a filmre.
Azért is nyomtam kapásból 7 pontra a filmet, mert a nyálas jelenetnél szakszerűen nyomott egy cancel-t a rendező.
Az akció jelenetek rendesen láthatóak. Transformersnél például semmit sem lehetett látni...
Én telhetetlen vagyok, ezért még faragtam volna az így is faék egyszerű forgatókönyvön és még több akciót tettem volna bele. Remélem, hogy lesz rendező verzió, ami két óra felett lesz.Na és még egy kis Asimov Robotikát még olvasgathatna a rendező, bár elsőre egész jól felvezette.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
madstunt
addikt
Hali
AM3-as foglalatú, X2 250-nél erősebb procit keresek 10ezer HUF alatt
illetve 1-2 GB 1066 MHz-es DDR2-es desktop gép ramot
Ajánlatokkal bombázzatok -
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
sisan
csendes tag
Apple TV 2 telepített XBMC médialejátszó szoftverrel + Nito TV-vel Szegeden eladó
[ Szerkesztve ]
-
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani éttermet ahova belehet ülni diploma osztó után egy jót enni? Ne legyen túl drága, de azért adjon magára.
-
Agyasima
őstag
válasz RaPiDsHaRe #43429 üzenetére
A Brnoi Étterem nem rossz, bár nem most voltam ott. És pár kaja mindig van akcióban, ha azok közül választotok, akkor olcsón is meg lehet úszni.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Gőry. Akkora adagokat adnak hogy gyomor legyen a talpán
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tipuka
addikt
Srácok!
Anyum nekiakar buzdulni a német nyelvnek, de eléggé 0-ról(ennek csak örülni tudok, meg én is csak azt tanultam. ) és szeretne ehhez venni "segédeszközt". Ő elsősorban szókártyákban gondolkozott meg könyvben. Tablet,laptop, ilyesmije nincs. Szóval csak kézzel fogható cucc jó neki, akár nyomtatva. Meg kicsit rossz a szeme, szereti a nagy betűket.
Szóval ilyesmit hol tudna venni? Alexandriára gondoltam én hirtelen, de csak van olcsóbb és jó bolt, akár neten rendelve, ha van pikk-pakk pont vagy akármi. Előre is köszi a segítséget.más: Gőry ? nem is hallottam róla most keresek rá a kebabos ajánlás után, bemerem vállalni, ha lesz rá cippi.
[ Szerkesztve ]
-
stopperos
senior tag
Ha halászlé akkor Kiskőrösi Halászcsárda a Tisza Parton Tápé felé. Illetve még a "Vendéglő a Régi hídhoz" vagy Égő arany, ki hogy emlékszik rá az Oskola utcán.
A Gőry-nek +1
[ Szerkesztve ]
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Atigepesz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ismételni szeretném az ajánlatom hátha valakit mégis érdekelne.
"Ha esetleg valaki lakást keresne megvásárlásra vagy csak egy kis pénzkeresési lehetőségre akkor szóljon lehet h érdekesnek tartja majd az ajánlatom.De esetleg még egy két autót is tudok ilyen céllal." -
lugosi
MODERÁTOR
válasz tipuka #43434 üzenetére
Én annak idején sokat tanultam ilyen szókártyákkal. Láttam annak idején egy könyvet amiben ilyen volt, elég drága volt így aztán olyanom nem lett (kivágható kártyák voltak benne), de felvágtam egy pár A/4-es lapot és megírtam magamnak tökingyé
Egyszer az életben nekiültem így évszámokat tanulni, és még az is bejött pedig azokat híresen nem tanultam meg, mert unalmasnak és feleslegesnek tartottam -
macilaci78
nagyúr
válasz tipuka #43434 üzenetére
Szókártya, Home made. Wordben, Excelben kiszerkeszted két oldalas névjegykártyaméretre, veszel Printkerben névjegykártyakartont (akár színeset is: főnevek, igék, rendhagyók, stb), ha csicsázni akarod, vágógép 3-5k-ért.
Szókártyák, az a barna-vajszínű nyelvtankönyv, szótár, és a Die Zeitung honlapjáról kinyomtatsz 1-1 cikket kezdetnek.Mi a célja a nyelvvel? Papír kell, vagy nyelvtudás?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sss
őstag
válasz macilaci78 #43445 üzenetére
Der Medve.
-
Ted_Beneky
senior tag
Milyen program van W7re a Skypeon kívül amivel egyszerre lehet hanggal és szöveggel kommunikálni? Video nem kell bele, minél egyszerűbb annál jobb.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Atigepesz
csendes tag
válasz Ted_Beneky #43448 üzenetére
Viber
Az nem jó?? -
PazsitZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest