Aktív témák
-
MaciG
addikt
Szegeden van olyan hely ahol elő tudok hívatni fényképeket pendrive-ról, úgy hogy azonnal kész van és nem kell rá napokat várni?
BANZAII
-
SirRasor
addikt
Ülőlabdát Szegeden hol a tüzes Isten szent nyilában lehet kapni (ahol ki is lehet próbálni különböző méreteket)?
Make Love not war!
-
LÁZ
addikt
-
Rhino666
addikt
Ki milyen 21,5"-os FullHD monitort ajánl? Az LG W2243T/W2243S monitorral szemezek egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
ErőVarázsló
aktív tag
lenne egy ANtec nine Hundredem eladó
15k-ért 35 boltban csak MA + holnap
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
KeNTaGoN
tag
Tovabbra is vallalok csatlakozo cseret, mindenfele forrasztast, fulhallgatok javitasat.
[www.hardverapro.hu/apro/fulhallgatok_javitasa_olcson/hsz_1-50.html]
[ Szerkesztve ]
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
finest
addikt
-
pmheros
őstag
válasz Rhino666 #35559 üzenetére
a széles LG -knek állítólag nincsen jó feketéje, (épp csak a cikket nem találom ahol olvastam)
Samsung -ból is csak a topikjában ajánlottat érdemes(most látom hogy ott már bekérdezted)
Rick4:
a hol alatt mit értsen: honnan adta el, vagy hová ?
Ahogy én tudom nem használt készülék volt, az ár innentől kb -ra csekkolható.[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
válasz pmheros #35568 üzenetére
Néztem a Samsungokat, de nevetséges hogy 40k alatt mindegyiken csak VGA csati van. Mikor 33-ért már DVI-D-s BenQ-et vagy 35k-ért DVI-D-s LG-t lehet kapni. Szeretném br. 40k-ból megúszni kábellel együtt a dolgot.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
őstag
válasz Rhino666 #35572 üzenetére
Nejem asztalán 5 éve dolgozik egy Samsung 17"-os LCD(hibátlanul) de egy rossz tulajdonságát nem tudok megbocsájtani a Samsungnak még pedig azt,hogy "már járó" gépre utólag feldugva el sem indul és még jelét sem mutatja,hogy Ő rendebe van
Szervizes célokra nem ez a legjobb választás.Üdv:Attila
-
Kombat
őstag
válasz Rhino666 #35572 üzenetére
Ha számít valamit, akkor én nagyon ajánlom a BenQ-t!
Nemrég vettem egy G2420HDBL-t és nagyon elégedett vagyok vele.
LED háttér világítás, 24" és a jelenlegi beállítások mellett 22Watt-ot fogyaszt!Hátrány: a menüje szerintem nem éppen könnyen kezelhető, de azt úgy sem piszkálom sokat...
-
őstag
válasz dzsessz #35576 üzenetére
""Samsung felirat a monitor káváján ""
Ezt nem véletlen írtam mert az LCD monitoroknak a belsejéről csak az első megbontás után derül ki,hogy mit is tartalmaz valójába.Nem szent írás,hogy egy Samsung monitorba Samsung a kijelző is és az elektronika is.Lehet abba bár mely gyártó terméke amelyik gyárt LCD monitorokat és LCD kijelzőket.Üdv:Attila
-
macilaci78
nagyúr
Hali!
Kollégámnak és párjának sürge kellene kiadó lakás, 1-1,5 szobás kis valami.
"Minden megoldás" jeligére várom a priviket ajánlatokkal, ötletekkel.Előre is köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kalmarattila
csendes tag
-
Rhino666
addikt
válasz Kombat #35574 üzenetére
Igen, a fogyasztásuk jó és a menü-problémáról is hallottam már, bár én a saját TV-mnek se emlékszek a menüjére, amennyire gyakran használom. Van külön INPUT váltó gomb rajta hogy a DVI-D és a VGA bemeneti jel között egy gombnyomásra lehessen váltani?
-
pschio
őstag
válasz kalmarattila #35584 üzenetére
én már láttam ilyet. méghozzá egy firewire-ös videókamerába kellett ilyet dugni.
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Akit érdekel van 4db SZIN bérletem 12900Ft-ért!
Érdeklődni priviben!Szumoo
A nyúlon túl?
-
ErőVarázsló
aktív tag
eladó 17" HP gamer noti garis
HP PAVILLION DV9030AMD X2 Turion 512kb széria
2Gb memó ddr2
120GB HDD
7600GT 256mb ddr2
17" kijelző
dvdrw + ligthscribe
bluetooth
wifi abgn+2 gyári töltő
+1 Thermaltake notebook hűtő pad
+ Windows XP Home gyárilag még nem telepített /aktiváltnői tulajtól keveset használt gépecske akkor is y8.com és levelezés ill. skype
webcam és stereó mic van benne
ígény esetén komplett újra telepítéssel
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
tcsfm
tag
s775 ddr1/agp alaplapot keresek. integrált vga előny
Two great European narcotics, Alcohol and Christianity, I know which one I prefer...
-
őstag
Keresek e hó végére "bérbe" mobil net modemet.
kb. 1 hétre kellene.
Privátba várom az ajánlatokat.Üdv:Attila
-
Thom!
veterán
AMD X2 mATX konfig eladó
-
maláj
addikt
valaki aki esetleg rendelkezik samu b450-es tv-vel és engedné, hogy szemrevételezzem
-
Rick4
félisten
válasz totya694 #35597 üzenetére
Domino sim-re is elő lehet fizetni a mobilnetet, 100MB 990Ft 30 napra (az se baj, ha elhasználod 1 hét alatt, és utána lemondod), 500MB 1990-ért, vagy 3 GB 3990-ért.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest