Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálunk is borult a céges NAS - épített darab, nem gyári -, és igen, a backupként használt másik NASt is elkapta, így elég szorult helyzetbe kerültünk. (Ja, én hibám, nem olvastam utána, hogyan kell az ilyen NASt frissíteni, tanultam belőle, most már 5.0 van és felkerült rá az 5.0-4493 Update 3 is.)
Viszont eszünkbe nem jutott kifizetni a díjat. Egyrészt azért, mert én már nem bíznék meg azokban a fileokban, másrészt elvből. Az adatok egy részét sikerült visszakotornom (excel, doc fileok megnyitáskor létrejövő ideiglenes fileait kerestem vissza a törölt fileok közül), a többit pedig újra elkészítjük.
A másik tanulság, hogy a backup egyrészt nem megy ki a netre (kiment, mert helyileg máshol volt), másrészt nem azonos rendszer lesz, hogy ugyanaz a dolog ne tudja agyonvágni mindkettőt egyszerre.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest