Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    veterán

    Sziasztok.

    Szóval gondom akadt. A párom filmet akart nézni, egészen pontosan a Sakált (1997)
    Indítottam a Plexet a Tv-n és végig lapoztam a kínálaton oda vissza és a The.Jackal nem volt ott a felsorolásban. A Pc, illetve a nason a megosztásban ott volt de a Tv képernyőn a Pexben nem. :(
    Elkínlódtam vagy 15-20 percig, végül a párom megunta, hogy akkor majd inkább tv-t néz.
    Én még elmojoltam egy darabig és eszembe jutott, hogy egy jó csomó filmet nem láttam a Tv-n ami a böngészőben viszont látszik. Visszagondolva az összes olyan mappa nem volt ott a tv-n ahol a címben pontok voltak a szavak közt pl: The.Jackal, kiszedtem a pontokat a címekből vagyis csoportos átnevezéssel cseréltem szóközre, és most nézem A Sakál-t a Tv-n. Szóval ez megoldva, a pont nélküli mappák megjelentek a Tv-n.
    A poén az, hogy ezt a filmet már én neztem a Tv-n a Plex-el és akkor semmi kínja nem volt a pontokkal. Volt talán a múlt héten egy plex frissítés, de akkor épp nem néztem filmet vagyis azóta csak épp tegnap este akartam, szóval nem tudom, hogy a frissítésnek köszönhetem e a fentit, de sanszos, és lehet akár a lenti dolgot is.

    Viszont akadt más gondom is és szintén a plexel, teljesen véletlenül akadtam rá, hogy van benne egy csomó üres mappa, mármint a Plexben. Mert valójában nem üresek, teljesen szabványos lejátszható avi illetve mkv filmek vannak bennük, de bármit csinálok ezt látom, pl:

    Ez pont az a mappa ahonnan tegnap este a sebesség méréshez megosztottam az első évad első részét. Ja a második évad is kompletten üres a plex szerint, meg még egy csomó másik is. :W
    Lehet holnap napközben megpróbálom vissza tenni az 1.10.1-est.

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák