-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fucsaj
csendes tag
Végre megjött a Hamiltonom! Nagyon szép, főleg a tok ívelt formája tetszik. Mindenesetre asszem beszerzek egy NATO szíjat hozzá. Még nem döntöttem el, hogy feketét, avagy megpróbáljam az oliva színűt (kérdés hogy menne ehhez a piroshoz).
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #97805 üzenetére
Hamiltonnal már nem is annyira zavar a dátum mi?
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #97806 üzenetére
Jogos a kérdés. Most, hogy ránézek, már zavar. Akkor valahogy nem tűnt fel. Lehet, hogy valami dátum-fóbiám van, de sok órán nem tetszik.
Egyébként az a bajom általában, hogy a számlap színétől elüt a dátum hátterének színe (fehér).[ Szerkesztve ]
-
fucsaj
csendes tag
válasz Ereshkigal #97805 üzenetére
Nem, ez a 40mm-es. Szóval mostmár ne mondd meg, hogy miért beszéltek le róla!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #97808 üzenetére
Ovm-nél fostam én is hogy mi lesz velem dátum nélkül de egyáltalán nem hiányzik, sőt direkt jó hogy idő beállításnál nem kell azzal is pöcsölni
-
BAti77
aktív tag
Nagyon szép a Tissot, de az IWC "tesó" (bocsi) nekem nem jön be...
(#97814) ginola
Ez esetben én legalább 10 ATM/100m (vagy inkább a feletti) vízállóságú órát néznék...
Mondjuk valami ilyet...[link](#97801) fucsaj
Grat hozzá! Viseld egészséggel!"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Real_Necro
veterán
válasz vadászcsiga #97817 üzenetére
Lehet tévedek --> Fish!
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
mufi
senior tag
Jung Tomi adatlapját keresem de nem tudom megtalálni, linkelje már valaki.
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
condy
senior tag
Gratula minden új (ės régi) óratulajdonosnak!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Real_Necro #97818 üzenetére
Nem értem
-
midnightstar
tag
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #97823 üzenetére
A Mester megtávgyógyítja, csak tartsa közel a monitorhoz!
-
fucsaj
csendes tag
válasz vadászcsiga #97817 üzenetére
Jaja, de csak hobbi szinten. Ha van időm akkor gyakorolgatok kicsit.
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Mr. Deluxe
tag
Jovo heten megyek az egyik svajci oragyarba uzemet latogatni. :-)
-
excalibur36
senior tag
válasz vadászcsiga #97834 üzenetére
Szervusz csiga!
Az létezik, hogy egy hét után beállt a Stenim (OVM)?
Eddig naponta sietett 10sec.-et, tegnap óta az eltérés +/- 2sec.Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Ereshkigal
őstag
-
Mr. Deluxe
tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz excalibur36 #97836 üzenetére
Ha annyi akkor annyi. Folyamatosan viseled?
-
excalibur36
senior tag
válasz vadászcsiga #97839 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy napi szinten foglalkoztatva van...
Van úgy, hogy a nap első felében, vagy a nap második felében viselem, de előfordul az is, hogy egész nap a kezemen van.
Felváltva hordom a Praetorian-nal.[ Szerkesztve ]
Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
vadászcsiga
félisten
válasz excalibur36 #97840 üzenetére
Mázlista vagy, az enyémet tegnap du. lőttem be de máris van benne +5mp, igaz nincs folyamatosan viselve, amikor van akkor sem túl intenzíven. Valszeg itt van a kutya elásva. Igazából nem zavar.
-
Szulita28
senior tag
válasz excalibur36 #97840 üzenetére
Praetorian-ből neked melyik van?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
excalibur36
senior tag
válasz vadászcsiga #97841 üzenetére
Szerintem is ez lehet a dolog nyitja.
Amúgy meg igazad volt, nagyon megszerettem, az első számú kedvencemmé lépet elő!
Van úgy, hogy csak fogom a kezemben és csak nézegetem. Egyszerűen jó ránézni is.
Sokat gondolkodtam rajta, hogy megvegyem e, illetve melyiket a három közül (Ocean Red, Black).
A másik kettőt is láttam élőben, de ez valahogy szebbnek egyedibbnek tűnt.
Ráadásul nekem kifejezetten tetszik az, hogy a számlapon nincs dátumablak.Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
xtevo
őstag
Urak!
Nem is olyan régen kaptam meg az első komolyabb órám, a Ray-t, de a topiktól azóta se tudtam szabadulni... Így a fejembe vettem, hogy egy munkábajárós, amolyan játszósabb órát szeretnék, de ez viszont inkább budget ~20k környékén.
Az a "baj", hogy egész nap számítógépen dolgozom, és gyakran ütöm oda az asztalhoz a Ray szíját, és nincs jó hangja...
Igény tekintetében analóg órát szeretnék továbbra is, akár lehet "egyszerűbb/minimal", max a naptár legyen rajta, stopper egyéb dologra nincs szükség. Lehet akár sportosabb, nem ragaszkodom a fémszíjhoz.Mit tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz excalibur36 #97843 üzenetére
Jól mondta Reverting, egy steinhart mindenkinek kell. Ennyi pénzért egyszerűen nincs versenytárs. Vagy komolytalan szerkezet, vagy irreálisan magas ár. Ez utóbbi altalaban minden esetben fennáll. Nekem a legszimpatikusabb az hogy Günter a hátlapot is komolyan vette. Imádom azt a vésést
-
excalibur36
senior tag
válasz vadászcsiga #97846 üzenetére
Mondjuk nekem kettő van.
A hátlapon lévő véset szimbólum nekem is nagy kedvencem.Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #97846 üzenetére
Ha elfelejtenék, hogy náluk az óra 44 mm-nél kezdődik, lehet vennék is. Igaz, búvárból van kisebb is, de az meg nem igazán az én világom. Ja, és a két military sem bejövős.
-
excalibur36
senior tag
válasz Ereshkigal #97849 üzenetére
A 44mm. nem olyan nagy kézen.
Szerintem pont jó.
Nekem a Steinhart Marine Chronometer II Roman 44mm.-es, de egyáltalán nem tűnik nagynak.
19-es csuklóm van.Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.