Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reverting

    őstag

    válasz BAti77 #41978 üzenetére

    Koszi... es koszi mindenkinek... :) Elso blikkre kicsi... :) azt hittem kek lesz a de zoldek az eszakai fenyei :) Reggelig siman tartotta fenyet, gondolom majd idovel fakul.
    Imadom ahogy siet a kicsike... eddig 17s 13h alatt... persze ebbol 12h egyhelyben pihent... de meg most sincs a kezemen... nato-ztam... :) Tetszik az uj hatlap, mas mit amit a kepeken lattam... a gyatasi ido az a sorszambol adodhat? 13BC07..... Felhuzaskor nagyon jo hallani ahogy dolgozik a szerkezez, szepen huz... Lünetta meglepoen konyen es finoman de pontosan forog, az elozo crono DS Action oramoz kepest ez swiss... :-D A kisebb zafir miatt tunik kisebbnek, mert elvileg nagyobb is mint az elozo 1mm-el... optikailag kisebb csak... Azhogy razom nagyon jo hallani a rotort, szinte erezni ahogy huzza a rugot... Ez az elso swiss automatam, viszont hamarosan meglesz a "kinai" is, akkor lesz mihez hasonlitani... Nagyon orulok neki... keresgelek ra nato szijakat, nem csak sima feketevel akarom majd hordani. A 22mm szij nem is latszik annyira h nagy ra... :)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 14 Pro Max Space Black / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black

Új hozzászólás Aktív témák