Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KelemenUhr

    aktív tag

    Sziasztok! Múlt nyáron "leptek meg" (én választottam ki :D ) egy ilyen karórával: [link]

    Mondanom sem kell, azóta külön kialakított párnázott helyet tartok fenn az órának az íróasztalomon. :D Elkezdtek érdekelni az órák, azóta lett még egy:[link]

    Ez nem egy nagy durranás, de ingyen jutottam hozzá, így egynek megteszi, de most valami mást szeretnék. Mióta elkezdtek érdekelni az órák, tetszenek a régebbi felhúzós, ill. automata órák. A Vaterát böngészve láttam meg, hogy mi is a vágyam... Egy olyan automata orosz kronográfot árultak, aminek 2 segédszámlapja, dátumkijelzője volt, és szép nagynak is tűnt. Azért nem vettem meg, mert sajnos elég ramaty állapotban volt, annyira pedig még nem értek a dologhoz, hogy tudjam, megéri-e.

    Végül is amit keresek, az egy két segédszámlapos (dátumkijelző jó, ha van, de nem tragédia, ha nincs) viszonylag nagy átmérőjű kronográf. Gyártmánya lehet orosz, svájci, vagy igazából mindegy, lényeg, hogy mivel csóró diák vagyok, így az ár fontos, hogy minél alacsonyabb legyen! Lentebb linkelek képeket is, hogy kb. mire gondoltam. Tudnátok nekem típusokat és/vagy konkrétan eladó darabokat mondani? Mire érdemes figyelnem, ha vásárolok egyet? Esetleg érdemes lenne egy nem működőt helyrehozatni? (Olcsóbban jön-e ki?) Persze nem csak régi darabok érdekelnek, hanem tényleg minden ami egy kicsit is ezekre hajaz:

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Előre is köszi a segítséget és a válaszokat! :) Nándi

    ...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.

Új hozzászólás Aktív témák