-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
-
CrAzY88
aktív tag
válasz @mriya@ #230752 üzenetére
Simán rakott az SKX-en, nincs ragasztva, gondolom az említett időmérőn is. Van egy lapos lemez, melyen vagy egy fül felhajtva, az “kattogtatja” a lünettát, egy másik fül van a tokba beakasztva, ugye az adja az origót.
Na, azt belőni pontosan... Én inkább nem piszkálnám azt az acél lemezt, túl merev. Hamar törik.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
Cold5
senior tag
válasz CrAzY88 #230757 üzenetére
Vannak jobb óráim (kedveltebbek), de ilyen bicolor nincs még és néha jól jönne. Soha nem fogom eladni. Ha kell felveszem... Nem tudok időt mondani, amíg megy és szép állapotban van. Szervizre nem fogom sajnálni a pénzt, ha eljön az idő.
Mondjuk még egy élő próba elkél, mert egy kicsit kicsinek érzem ez a 40mm a kezemre. Mondjuk sehol nem találom a Lug to Lug méretet...
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
fagyalllo
őstag
válasz Cold5 #230756 üzenetére
Ennek már nem a hagyományos ötvözetből, hanem szilíciumból készül a hajszálrugója, még jobb, még érzéketlenebb a környezeti hatásokra, még pontosabb lesz az óra... De ha baj van, akkor csakis a márkaszervizhez lehet fordulni, alkatrészt csak ők tudnak cserélni, a szervizt se vállalja minden órás. Ezt mindenképp bele kell kalkulálni.
Érdekes, hogy ez nem COSC minősítésű, de van a gyártónak COSC órája ugyanilyen szilíciumos szerkezettel. De ha nem COSC, akkor minek a spéci anyag? Hogy ráírhassák a számlapra és az árcédulára?- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
CrAzY88
aktív tag
válasz fagyalllo #230759 üzenetére
Én is ilyesmire gondoltam, valamire emlékeztem hogy nem olyan egyszerű a karbantartása.
Mit gondoltok, kb meddig lehet életben tartani az ilyen órákat?
Nekem ez a Tissot kicsit mint ha már lefelé lenne pozícionálva a Swatch Group-on belül, jól látom? Láttam már műanyag billegőt isLexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz dzsi23 #230763 üzenetére
Nem szeretnék hülyeséget írni, majd kijavítanak a többiek ha túl hülye vagyok, de mint ha a POWERMATIC valamelyik szériája lenne ABS keringővel...
Úgy tudom, hogy már kint van. Vagy tévedek? Az jó lenne
Úgy emlékszem, hogy pont ebben a topikban volt téma.
Ha esetleg tévednék, tök jó lenne, csak sajnos a Tissot márkát éppen nem felfelé próbálják pozicionálni....Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
Angel2014
addikt
Ronda 515....
Mi a baj vele?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
GorkyZero
csendes tag
Ha a Doxa Challenge 215.10 típusú kvarcórámon a másodpercmutató nem az indexszel egy vonalban lépked, az garanciális hiba, vagy mind ilyen? Előző hónapban vettem.
-
nbukta77
addikt
válasz 5-ös kezelő #230789 üzenetére
Az mtg is indexre ut
Hetfon erkezik az spb147j
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
GorkyZero
csendes tag
válasz pulutodurumo #230783 üzenetére
Azért ez érdekes... Ungaro Swiss-ben mit mondanak erre? Casio órák bezzeg indexre ütnek
-
a000
őstag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy hol tudnék ó-gyűrűt venni dw5600e (1545) órához? Egyszer láttam ittthon de valami horror összegért.
Köszi
-
doddencs
senior tag
Sziasztok. 50 ezerig bezárólag tudnátok ajánlani néhány típust, az alábbi paraméterek mellett: férfi, femszijas, kvarc, datumjelzes. Univerzalisabb darabot keresnek, amit egy ing mellé is fel lehet húzni, de póló mellett is vállalható.
Kezdek kicsit elveszni a választékban, amiket neztem: Citizen, Seiko, Orient. De jöhet bármi.
Előre is köszönöm. -
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #230796 üzenetére
👍🏻
-
alphaville
aktív tag
Harmónikus kombó, Tigris!
Nálam ismét elindultak a hangyák odafenn, a fővezér
Seiko- zászlót lebegtet. Egyelőre csak távolról, de folyvást arab indexes kvarcok köszöngetnek.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
-
soultrapp
senior tag
Hello mindenki!!!
Újra elkapott az óravásárlási kényszer :) :)
Most olyan 50-100 között szánnék egy automatára.
Tudtok esetleg ajánlani,olyat aminek van járástartalék jelzője,másodpercstoppos,üveg hátlap,világos-színes számlap.
Igazából már végig böngésztem a seiko,orienteket,de hátha valami elkerülte a figyelmemet(más márka)és nem láttam mindet,de beleférne a keretbe.
Elég lehetetlennek tűnik ilyen árba,de mindenképpen szeretnék járástartalék jelzőt rá.Volt Orient polarisom is,de sajnos eladtam amit azóta is bánok....
Köszi,hogy elolvastad ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest