- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz BloodRay #231704 üzenetére
[link]
SBXY003
vastagság: 11.3㎜
Vízszintes:41.3㎜
Függőleges:45.3 ㎜
Adó nélkül 130 000Jen
Kaliber száma
8B63
Szolár rádió korrekció
Rádióhullám-korrekciós funkció (szokásos rádióhullámokat fogad Japánból, Kínából, az Egyesült Államokból, Németországból és az Egyesült Királyságból)[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #231722 üzenetére
-
momcrew
tag
-
Nimda
addikt
válasz dzsi23 #231718 üzenetére
Régen szemeztem ezzel a H1000 -es (fél)okosórával, de a mérete miatt nem igazán foglalkoztam vele tovább. Viszont ez a bemutató annyira szuggesztív lett (Gonziék nagyon jól tudnak tálalni), hogy kedvet kaptam hozzá. Nekem egy GBX100 -as van, ami méretben pont jó, tudásban meg olyan amilyen, de lehet beszerzek mellé egy ilyet is. Sokat biztosan nem hordanám, inkább csak nyaralások, utazások alkalmával, mert végre lenne egy olyan cucc, amit zsigerből nem nagyon féltenék a külső behatásoktól.
[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
válasz Nimda #231726 üzenetére
Csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Nagyon cool az óra
Engem két dolog zavar:
- Nekem nagyon nem tetszik a szíj anyaga. Ez a műanyag... Én szilikont (vagy legalább vmi puhább anyagot) vártam, és csalódás volt, amikor először kezembe fogtam.
- Amikor nyomogatod, nem kapcsolja auto a világítást, emiatt sötétben kvázi használhatatlan, mert állandóan forgatni kell, vagy nyomkodni a light gombot, H lássál vmit. Bár lehet csak nem jöttem még rá, H kell azt is beállítani.[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz Szulita28 #231731 üzenetére
Ezek ilyenek, nem kapcsolgatják fel a menüben mászkáláshoz a villanyt.
Legalábbis nekem a GPR-B1000, és a GW-9400 sem kapcsolja fel ha éppen bóklászom a funkciók között, vagy éppen használok egyet, csak csuklóemelésnél, illetve ha én bökök rá. Sőt, ha pl iránytűnél megnyomom a világítást, akkor amíg világít, nem forog az iránytű, hanem a lenyomáskor éppen aktuális fokot mutatja, amíg el nem alszik a villany.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
Szepi1979
senior tag
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Szepi1979 #231733 üzenetére
Arra még nem is gondoltam mivel most kezdek majd csak belekóstolni , nagy nehezen sikerült kiválasztanom a csúzlikat rengeteg olvasás és utána nézés követően , majd először tuning ,hogy tökéletesesn szuperáljanak , de valójában rendes pályára játékba mikor jutok el azt még nem tudom, de valahol el kell kezdeni. Addig viszont pecázni ezzel járok végre jön már a jó idő. Amúgy miért szerinted egy AK47 erősségét nem bírná a belső szerkezet a rázkodást?
[ Szerkesztve ]
-
momcrew
tag
válasz fpatrik17 #231734 üzenetére
Ilyenem van nekem is. De az még izzó lámpás világítású. Az volt az első komoly órám 8 évig bírta egy elemmel. 27 éves, a fém bevonat már itt-ott jön le a műanyag tokról és billentyűzet is megkopott, repedezik. Sajnálom, hogy csúnyán öregszik.
ZX Spectrum+ készülékről küldve
-
Szepi1979
senior tag
válasz Szilágyi84 #231736 üzenetére
Inkább az üveg miatt aggódom. Ami letör egy fogat, vagy körmöt ha eltalálják az lehet beüti egy óra üvegét is, mégha G-shock is.
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
e.vid
senior tag
Ismét megy az Emagon, az általuk forgalmazott órákra is a divat20 kuponkód. [link] -20%
[ Szerkesztve ]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
őstag
válasz fpatrik17 #231734 üzenetére
De jó látni ilyet... ez tényleg a műanyabögrés tea, bundáskenyérrel... 80-as évek... gyerekkorom. Látom magam az általánosban ahogy az akkori gumirozott gombos számológépes Casiot a szintén menő rotringgal nyomkodom.
Tudom, hogy ez egy Databank..., de akkor is, nekem ugyanaz a feeling.Meliora sunt bono inimica
-
fagyalllo
őstag
10 óra 10 perc, tessék gyorsan órát fotózni, míg nem késő!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Sungoo #231747 üzenetére
Én is cseréltem egy Amazfit Bip-et, de nem hordom : Folyton piszkál, hogy már milyen régóta vagyok egyhelyben.
Van ezekben "kvarcóra" beépítve? Gyanús, mert ha nem szinkronizálom a telefonnal /be sem kapcsolom a telefont/ napokig, akkor is stabilan tartja az időt.39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest