- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok! Akinek van 21 mm-es tokfüles órája és felpróbálna rá CNS-es james bond paratroopert, egy postai levél áráért szívesen elküldöm.
Rossz méretet küldött a CNS-es, úton van a jó.www.flickr.com/csari
-
Peddy789
őstag
válasz Eugene Roe #226206 üzenetére
Erdekes.
Ettol meg ugyanugy szarul nez ki egy nagy muanyag bumszli a csuklon.
Ha nem okkal hordod mert valoban sokat verodik ide oda, akkor nem latom ertelmet. -
nagyúr
Én személy szerint semmi műanyagot nem vennék magamra. Ha már karperec vagy óra.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hdanesz
őstag
válasz Peddy789 #226207 üzenetére
Nekem van több G-Shock órám is. Ízlés kérdése, de pl. a képeken látható órám nem szembetűnően nagyobb a Seiko Samurai-omnál. És a közeli képek torzítanak is kicsit az arányokon. Valamint nem fizikai munkát végzek,de ettől függetlenül tetszenek a G-k. Végülis akinek pl. Jeep-je van az menjen háborúzni vagy a sivatagba?
[ Szerkesztve ]
-
nerozol
tag
Sziasztok a TimeCenter-hez nem tudtok esetleg kupont?
Egy G-SHOCK lenne a kiszemelt. [link] -
Szulita28
senior tag
válasz #14787072 #226208 üzenetére
Szerintem ezek a képek pont azt mutatják, hogy miért ne viseljük öltönnyel (kivéve a pólós srácot persze).
De ízlések és pofonok ugye.Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Peddy789
őstag
válasz Szulita28 #226214 üzenetére
Igen, csak azert mert a "zinterneten" is van ra pelda, az nem validal semmit.
Szerintem teljesen okes ha valaki azt csinal amit akar es ami tetszik neki! Nem vitatkozni akarok sekivel, csak bedobtam egy felgs troll felig oszinte velemenyt
En az orakba valahogy mindig a letisztult valahogy klasszikus vagy modern de egyszeru kicsit kulonleges de megis visszafogott stilust keresem. A g-shock ennek szoges ellentete.
(#226211) hdanesz : Ez eleg mutatos darab! Nem nekem valo de elkell ismerni hogy erdekes darab.
(#226210) fagyalllo: Jo a csaj, csak az a gagyi ora ne lenne a csuklojan
[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
https://www.amazon.co.uk/PLKNVT-Automatic-Mechanical-Watches-Sapphire/dp/B07T9WSKDG/
Ez hogy van, az Amazon nem tiltja le csalokat?
-
lenox
veterán
-
nagyúr
válasz csabulaxi #226222 üzenetére
Az összes Age Girl óra koppintás, másolat, hamisítvány. Csak a képről le van fotóboltolva az eredeti logo és a görlös van rátéve. Alin tonnaszám van ilyen, sőt ott már sokan átemblémázás nélkül árulják a hamis órákat.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok érdeklődnék hogy van ez az Orientem nem rég sikerült vennem és hordanom előtte nem igazán volt hosszabb ideig automatám és a heti 5 perc sietés elfogadtható vagy az inkább már sok illetve ha igen akkor szervízbe lehet ezzel valamit kezdeni? Hiába régebbi modell nekem mégis tetszik csak most rendszeresen hordva vettem észre. Volt már Seikom is de az nem rémlik hogy ennyire sietett vagy már rég volt nem emlékszem pontosan. Köszönöm
-
csabulaxi
senior tag
válasz lenox #226223 üzenetére
Hát lehet az öregség, de én nem látom a Rolex feliratot..
Viszont érdekes a 8-as index mellett a piros szín. Az a Marvin órák sajátossága.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz Szilágyi84 #226231 üzenetére
Én nekem sok lenne az 5 perc. Órás beszabályozza neked.
-
Taylor79
tag
válasz Szilágyi84 #226231 üzenetére
Mindhárom első generációs Mako órám +5 +10 mp között teljesít 24 órás intervallumot tekintve. Mindhárom kb 6 éves, szervízelve, szabályozva egyik sem volt. Lehetséges valamilyen ütés érhette nálad vagy az előző tulajnál. Ha módod van rá vidd el egy óráshoz, az majd megmondja hogyan tovább.
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
csabulaxi
senior tag
válasz dzsi23 #226236 üzenetére
szerintem nem veled vitáztam.
"Hat a szamlap mellett ugye a rolex felirat lathato, a szamlapon viszon 'Age Girl' van irva rolex helyett"
a beírást készítőtől kérdeztem"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Taylor79
tag
válasz bmwk1200s #226224 üzenetére
Gratulálok, problémamentes viselést kívánok! A tok számomra túlságosan "rolexes" valamint a logó 12 óránál valahogy olyan nem odavalónak tűnik, talán, mert nem szimmetrikus. Viszont az évszám nagyon szép kalligrafikus hatású.
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
csabulaxi
senior tag
válasz lenox #226241 üzenetére
szóval 2 néven futsz?
csak mert dzsi nem írt a témához. az első hozzászólása a támához most :"Mint írtam, Rolex felirattal érkezik, "
vagy valamikor régen írta, vagy te vagy az két néven.
a fotón kínai írásjelek láthatók nem latin betűkkel a rolex felirat. vagyi én úgy látomnem védeni akarom őket, én sem vennék ilyen szart, csak nem pontos a megfogalmazásod és ma már egy másik topikban elnasztam félnapot ilyen miatt
ja és mehetett volna a kínai topikba..."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
lenox
veterán
válasz csabulaxi #226242 üzenetére
#226233: "de sajnos Rolex felirattal érkezik"
a fotón kínai írásjelek láthatók nem latin betűkkel a rolex felirat. vagyi én úgy látom
Kell akkor szemuveget venni.csak nem pontos a megfogalmazásod
Mi nem pontos?ja és mehetett volna a kínai topikba...
Sok topikba mehetett volna, ha ugy sajnalod az idodet, akkor miert azzal toltod, hogy mindenaron probalsz talalni valamit, amibe belekothetsz? -
csabulaxi
senior tag
válasz lenox #226243 üzenetére
neked is igazat adok
kurvára kellett koncentrálni ezen a szaron, mire megtaláltam, tükröződnek a számlap markerek
nyugodtan hoz még ilyeneket, tök érdekes"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Szilágyi84
senior tag
válasz jozs6200ax #226235 üzenetére
Nekem is kezd ezért el is viszem . Mennyibe kerül egy ilyen művelet kb ?
-
lenox
veterán
válasz @mriya@ #226246 üzenetére
Lattam azt is, hogy szerinted nem hamis.
Eredeti kep:
https://www.watchuseek.com/threads/ap-royal-oak-vs-rolex-sky-dweller-in-steel.4522759/
Jelentettem amugy.
-
Space marine
aktív tag
TuTuszalon kupon esetleg? 😇 Timecenterben nincs Orient Star, se Mido :(
-
jozs6200ax
aktív tag
válasz Szilágyi84 #226245 üzenetére
Nem akarok hülyeseget mondani , nem tudom mennyibe kerülhet egy ilyen művelet. Ajánlott 3-5 évente (tipustól függ)átnézetni /karbantartani a szerkezetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest