Új hozzászólás Aktív témák

• bigga

aktív tag

válasz seiko #16603 üzenetére

Köszönöm a segítséget és a gyors válaszokat. :)
    Igen, elég kuszák a gondolataim, még csak most ismerkedek az órák világával. Átböngésztem ezt a fórumot és arra jutottam, amit ajánlottatok:
    mivel minél többet szeretném hordani (majdnem a nap 24 órájában), ezért a kvarc mellett fogok dönteni, zafír üveggel. A mechanikus nem annyira lényeges, rájöttem, hiszen én még csak egy egyszerűbb "felhasználó" leszek. És nyilván kevesebb karbantartást igényel, ha jól olvastam.
    A vízállóság nem létfontosságú, a legtöbbje, ha jól vettem észre úgyis cseppálló, ami nekem bőven elég.
    Az elegáns, letisztult formákat kedvelem, de chrono-s óra is szóba jöhet, bár azok tényleg nagyobbak, mindenesetre jól néznek ki.
    Szóval erre jutottam..
    De lenne még egy kérdésem: kaptam a cégemtől egy órát (amolyan jelképes ajándék az eltöltött idő után), designer óra, nyomozgattam neten mennyit érhet, voltam benn sok boltban is, de pontosat nem találtam, mivel Mo.-n állítólag nem árulják.
    A neve Kenneth Cole Reaction, 300 m-ig vízálló, japán szerkezetes, ásványüveges, gumiszíjas.
    Kb. 30k-ra saccolom értékét - jól tippelek?
    [link]

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

Új hozzászólás Aktív témák