-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz kwzatz #94851 üzenetére
Inside, little nightmare, és Rime.
Nem használok mást steamen kívül, nem is igazán tudok mondani egy hasonló oldalt sem
Amúgy ha nemsoká akcióznak akkor nem is regisztrálnék máshova elégedett vagyok ezzel, főleg hogy már 2x gond nélkül visszaadták a pénzt is mikor olyan játékot vettem ami nagyon nem tetszett.
Mellesleg köszönöm a SteamworldDig ajánlását, tényleg egész szórakoztató és kikapcsoló játék. A 2. rész már annyira nem kötött le, de kicsit elütni az időt pihenésképp tökéletes az is.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
A Steam kliensek mikor frissítik magukat automatikusan ?
Vagy esetleg a központi szervereket indítják újra ?Azért kérdezem mert többször is előfordult, hogy hajnali 1 óra után megszakadt a kapcsolat címszóval kidobott a versenyből a Project Cars....vissza a menübe.
Ezután nézem az online versenyeket de teljesen üres a lista.
Amúgy net volt minden esetben....tehát a hiba biztosan nem nálam volt.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
kwzatz
őstag
válasz trialboj #94853 üzenetére
Az Inside Greenmangamingen most a Halloween sale-es 15%-os voucherrel (VIP szekcióban) 6,375 GBP, durván 2.200 Ft. Tény, hogy ha nem tetszik, akkor nem tudsz refundolni, mint steames vásárlás esetén, de talán egy ennyire dicsért játéknál nem olyan nagy a kockázat. (persze ma kezdődik a Steam Halloween Sale, addig már érdemes lehet várni, hátha...)
Egyébként ugyanitt Metro Redux pack 4.25 GBP ezzel a kuponnal, ha valakit érdekel, meg vannak egyéb dolgok is.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
nagyúr
Most van az első év talán jóideje, hogy baromira nem várom a sale-t, lehet veszek majd valamit, de totál nem izgat...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SP4C3
veterán
válasz FollowTheORI #94859 üzenetére
Minek köszönhetô?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
GAbre
veterán
Üdv!
Kérdésem lenne,hogy családi megosztásnál nem csak úgy van,h azzal nem játszhatsz,amivel épp a megosztó játszik?
Mert ismerős nem játszik PUBG-vel,megosztotta,de megosztott nem tud játszani vele,ha használja valamelyik más játékot.Nálam meg nem is látja ezt a játékot,az akivel megosztottam mappám.
Ezt se értem.Avatar
-
-Prometheus-
tag
-
elithun
őstag
válasz -Prometheus- #94862 üzenetére
Arról nem tudok, hogy erről a fejlesztő dönthet-e, de alapból az elvárt működés az, hogy, ha a megosztó elkezd valamivel játszani, akkor akikkel meg lett osztva játék azoknak nem fog tovább működni.
Erre megoldás tud lenni, hogy, ha a megosztó offline módban játszik.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
GAbre
veterán
válasz -Prometheus- #94864 üzenetére
Köszi,és az,hogy ismerős tud játszani más megosztott játékával,de én ismerősöm meg nem,és nem is látja.
manuálisan hozzáadva se működik?Avatar
-
De4d
őstag
Nem tudom hol tehetném fel máshol ezt a kérdést.
Van egy játék ami eltűnt a listámról (nem tudom mikor, ma vettem csak észre) semmilyen erre vonatkozóan nem kaptam üzenetet a steamtől. Tudom hogy megvolt, itt kaptam valakitől a ninjás topikon keresztül.
Az Inquistor (rpg) az. A mellett az a fura, hogy látom kártyás lett, de mint ha ez korábban nem lett volna az.
Nagyon sok helyen ingyen is osztották, folyamatosan bundleba is van. Harmadszor mindössze 2 "barát" listáján látom steamen is, biztos, hogy jóval több ismerősömnek megvolt.
Létezik, hogy teljesen visszahívták az összeset, majd újra ki lett adva?Minden jó, ha a vége jó!
-
Hódító Hód
csendes tag
Fúj a sale!
-
sixpak
nagyúr
válasz Hódító Hód #94867 üzenetére
Ez csak egy gyenge szellőcske....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
prtvlogan
aktív tag
-
bepken
veterán
a lustáknak link - szokás szerint az árak még összevissza
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
-
SP4C3
veterán
válasz trialboj #94872 üzenetére
talán GoNNER-re gondoltál és talán ez a helyes link.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Out
addikt
Azért csak jó ez a Halloween-i kiárusítás, mert két kívánságlistás játékot is megtudtam venni 85% és 90%-os leárazással
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
nagyúr
Üdv. Gyerekek ez a Quern-t nem vette meg valaki Gift-ben? 11 euro-ért szerettem volna, 27-ig írták, hogy annyi gondoltam tegnap megveszem, hát már normál áras. Szóval nem maradt valakinek egy példány, amit átvehetnék? Köszi!
-
croli
aktív tag
válasz [Prolixus] #94877 üzenetére
Akkor is ha 4 pack-et veszek? Mind a 3-mat el kell küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz [Prolixus] #94877 üzenetére
Szomorú vagyok
-
Golden9
addikt
Payday 2 Simon Mask + Steam-en egy napig kipróbálható a Payday 2.
[ Szeretkezve ]
-
flymi
addikt
Most hétvégén van akció? Vagy mikor lesz? Tavaly is volt karácsony környékén, nem?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Nem úgy értettem. Már megnéztem, láttam, hogy nov. 1-ig van Halloween akció. De emlékeim szerint tavaly decemberben, karácsonykor is volt nagy leárazás, akkor vettem 1-2 játékot, erre pontosan emlékszem, ezért kérdeztem. Lesz vajon idén is?
-
Golden9
addikt
válasz [Prolixus] #94885 üzenetére
A sok muszlim migránst zavarja a karácsony, úgyhogy többet nem lesz. Viszont most huszonkilenc játék importálható GOG-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Szeretkezve ]
-
flymi
addikt
válasz [Prolixus] #94885 üzenetére
Nincs olyan régóta fiókom, csak három éve. Tavalyi nagy év végi akcióra emlékszem, mert vettem 1-2 tételt.
Kösz, akkor várok még pár hetet, hátha lesz még pár % mínusz.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
nem tudom, mit néztél ki pontosan, de nagyjából biztonsággal kijelenthető, hogy hasonló árak szoktak lenni minden sale idején. max a nagyon új címek kaphatnak legközelebb pár százalékkal többet.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
ez általában így van steam áruházból akkor érdemes vásárolni, ha a fejlesztőt szeretnéd támogatni. illetve nyilván akkor, ha van elég wallet pénzed és abból vásárolsz. vannak egyébként jó áron dolgok, de sokkal ritkábban, pláne ha valaki a bundle oldalakat is figyelgeti.
-
ogi88
tag
Sziasztok!Ajándékba szeretnék vásárolni ismerősömnek születésnapja alkalmából egy játékot.Még nem csináltam ilyet és ha ő nincs bejelentkezve a steam fiókjába attól megkapja az ajándékomat vagy ő is online kell,hogy legyen?
-
BigBlue69
őstag
Természetesen. Email Címre is küldheted vagy akár ha barátlistán van akkor steamen belül is. Amikor bejelentkezik megkapja.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
trialboj
őstag
válasz bepken #94890 üzenetére
Én azt hittem a steam sale a legolcsóbb dolog a világon
Hol máshol érdemes széjjelnézni ha a steam nem hajlandó leárazni a játékot amire már régóta fáj a fogam?
SPINTIRES ről van szó.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Golden9
addikt
válasz trialboj #94893 üzenetére
Régen én is azt hittem. SPINTIRES 2-Pack
+
Mindenkinek: Black Clover első része ingyen nézhető Steam-en.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz trialboj #94893 üzenetére
Ha olcsóbb lenne, akkor most Mr. Newell nem lehetne az USA 97. leggazdagabb embere.
[ Szeretkezve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz bepken #94890 üzenetére
"steam áruházból akkor érdemes vásárolni, ha a fejlesztőt szeretnéd támogatni."
Wut? Nem éppen fordítva, hogy a Steam kéri el a legnagyobb részesedést az eladások után? Külső, hivatalos disztribútoroknál nem véletlenül olcsóbbak a játékok sokszor, és nem a Humble Store vagy éppen a GreenManGaming szabja meg sem a játékok árait, sem az adott discount-okat....ergo pusztán ebből is arra lehetne következtetni, hogy a steam sarc a legnagyobb.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs