-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Miért van az, hogy elindítom a játék letöltést és tölt-tölt és megszakad 0,0 Kb/s tölt-tölt és ismét?
2 gépen is ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
-
chungee
addikt
Napot!
Most szerveztem be 1 ismerősömet steam-re. De sajna nem tudunk felvenni egymást barátnak
-Meg van erősítve a fiókja.
-Ezekkel a játékokkal rendelkezik: Twd s01, Outlast+DLC
Milyen követelmény kell még[ Szerkesztve ]
-
shaddy1027
tag
válasz chungee #94656 üzenetére
Szigorítva lett a barát felvétel a sok nullás szintű profil miatt, ha csak ingyenes játékai vannak nem is fogod tudni felvenni. 5 eurót minimum fel kell tölteni és akkor minden menni fog.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
mark!
őstag
-
-
KubanitoS
veterán
válasz EmptyParadox #94663 üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni, csak megfogalmazni már nem sikerült.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
mark!
őstag
válasz EmptyParadox #94663 üzenetére
azt nem próbáltuk
de egyéni url-t lehet beállítani amíg nem volt meg az 5€?
>
-
EmptyParadox
senior tag
-
Źşë'
addikt
ha nincs feltöltve a walletba legalább 5€ akkor a steam bizonyos funkciói nem lesznek elérhetők, érdemes megcsinálni, mert egészen addig rohadtul lekorlátoz mindenben
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
chungee
addikt
Én régi motoros vagyok, több mint 10éve van steam-em. Ezeket a szabályozásokat amik bevezetnek az újoncokra nem is értem Anno nekem nem volt ennyi bajom amikor regeltem steam-re
-
KubanitoS
veterán
válasz chungee #94669 üzenetére
Nem az újoncokkal van a probléma, hanem a sok hekker bottal. Egy időben (kb 4-5 éve) marha nagy divat volt, hogy napi szinten jött akár 10 barátfelkérés 0-ás szintű "felhasználóktól". Amikor elfogadtad a felkérést jött valami kamu duma egy webes linkkel mellékelve.
Ha arra rámentél, akkor már le is nyúlták a fiókodat.
Ez még a Steam Guard előtti időszak volt, ennek hatására találták ki azt is. Ha jól emlékszem a Valve adott is ki egy közleményt, miszerint 50-80 ezer / hó megkeresésük volt fiók/tárgylopással kapcsolatosan. Ezért is volt olyan marha lassú az ügyfélszolgálatuk reagálása. (Manapság nem tudom hogy van ez.)
-
törölt tag
sziasztok!
telefonos steam guard felrakása után mennyi időt kell várni, hogy tudjak eladni a piacon?
illetve steam controlleres kérdésekkel kapcsolatban ide írjak?
állítólag megfelelő beállításokkal jobb, mint az xbox360 kontroller. egyelőre nagyon béna vagyok vele, és a vibramotor hangját sem tudtam kikapcsolni.előre is köszönöm a válaszokat
(#94672) -secret-
[ Szerkesztve ]
-
billythekid
újonc
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha készítek még egy Steam fiókot, akkor a jövőben csak ki-be kell lépegetnem a kettő között? Mire kell figyelnem, hogy sose legyen probléma a 2 fiók közt (zárolás, stb), illetve hová telepíti a 2. fiókról a játékot, úgy hogy ne akadjon össze a jövőben a másik fiókkal.
Köszi a segítséget.btk
-
Arcképgyáros
válasz billythekid #94673 üzenetére
Nem lesz probléma. Gondolom online játék miatt lesz még 1 fiókod, ott meg a fiók menti az adatokat.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok! Két kérdésem lenne felétek:
1) A pre-ordered játékokat is lehet refoundolni?
2) Ha szerzek kártyát egy megvett játékból és el is adom, utána is lehet refoundolni?We are only Stardust...
-
Csapoati
nagyúr
válasz Jinxb1rd #94676 üzenetére
Először is refUnd, a refound eléggé elterjedt, csak rossz. Ha jól tudom, a preordereket a megjelenésig bármikor refundolhatod, utána viszont max két óra játékidőig. Ez egyben válasz a második kérdésedre is, mert kártyákat 2 óra után dobnak a játékok, szóval azután már nem működik a refund.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
croli
aktív tag
válasz Csapoati #94677 üzenetére
Hogy 2 óra után dob kártyát a játék nem minden esetben igaz! Mivel a Valve-nél tudják hogy mindenki Idle Mastert és társait használja erre, azt érzékeli valami úton-módon a rendszer és abban az esetben nyújtja el nagyon a kártyák szórásának idejét, gondolom pont a refund elkerülése végett. Nekem nem 1 játékom van ami alig 60-100 perc közötti intervallum alatt kiszórta az összes kártyáját. Ehhez csak tényleg az kell hogy letöltsd és elindítsd és akár háttérben is futhat vagy akár 5-10 percenként kiléphetsz. Amúgy ezeket csak tesztelés miatt tudom mert próbálgattam mi a leggyorsabb módja. Ha 1-1 játéknak kell a kártyája akkor ez ha viszont több száz akkor tényleg az idle master a legjobb a maga idejével.
Most 2 játéknál is kiszórattam így a kártyákat 1.7 óra alatt. Telepít, futtat és háttérben megy míg közben másra használom a gépet. Mindkettő 3-3 kártyát adott a lehetséges 5-ből. -
bepken
veterán
valóban dobálja 2 óra előtt is. szerintem ez addig van így, amíg nem refundolgatod sorban a kártyás játékokat (nekem pl eddig 1 refund volt nem kártyás játéknáls játéknál)
de mondjuk azért háttérben futtatni csak azért 1-2 játékot, hogy köpje a kártyát...nekem túl nagy pazarlás volna. inkább ASF-re bízom az ilyesmit - annak még a Steam kliens futtatása sem kell
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Sirpi
senior tag
válasz Anonymus23 #94680 üzenetére
Ki tudod bontani (és drágakövekké alakítani vagy a kártyákat külön cserélni), vagy el tudod cserélni az egész pakkot egyben.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Vertigo18
addikt
válasz Anonymus23 #94680 üzenetére
Mondjuk az fura, hogy "Nem értékesíthető"...
Hogy lehet ez?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Źşë'
addikt
válasz Vertigo18 #94682 üzenetére
elég sok játék került le mostanság steamről, mert ocsmánykodtak a kiadók, régebben is voltak már ilyenek, csak most valahogy elszaporodtak a haszonlesők, meg kiskapukat kereső csótányok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
nagyúr
-
XenHai
senior tag
Üdv!
Kérnék egy kis felvilágosítást.
Szerének eladatni marketen egy pubg itemet de nincs vásárlásom, továbbá nyitni pubg ládát meg venni ezt azt marketen gondolom a wallet-ra kell pénzt rakni (paypal van) .
Hogyan célszerű feloldani a dolgot ? (Gondolom ha a fenti 2 opció nem jó akkor csak a store marad) -
nagyúr
-
XenHai
senior tag
válasz FollowTheORI #94689 üzenetére
Köszi !
Csak email-es van bekapcsolva .Kötelező hozzá a mobilos is ?
Ha veszek 2 EUR-ért kulcsot ládához az is nyitja 30 nap után a marketet? -
nagyúr
-
őstag
-
nagyúr
válasz DrTechnoid #94692 üzenetére
Pedig elég sok csoportba vagok én is... szóval ez valami máshol be-/megtaláltak dolog lesz.
Vagy van valami értékes cuccod a piacon.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
KubanitoS
veterán
Valamit akarnak tőled, annyi szent. Én is valami cuccra tippelek. Lehet valaminek (ami neked is megvan) marhára felment az ára valami okból kifolyólag és most vadásszák az adott tárgy tudatlan tulajdonosait, hogy két forintért lehúzzák őket.
Amúgy fogadd már el őket, kíváncsi lennék mit akarhatnak.
-
őstag
válasz KubanitoS #94694 üzenetére
Lehet hogy ezt? Mert marketon már nincs kinn, csak itt opskins-en. De nem hiszem hogy van inventory-ban kereső segédlet Amúgy a legkisebb szintűeken kívül visszaigazoltam őket, ezidáig nem basztatnak trade offerrel.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Anonymus23
veterán
Honnan tudom megnézni egy kulcsról, hogy fel van-e használva már?
Mármint van egy jó pár kulcsom, játékok, amik nekem megvannak, de nem tudom, hogy nem-e adtam oda ismerősnek, és feltenném SteamGiftre, de nem akarok magamnak sem problémát, mert kipróbáltam ha ugyanazt a kulcsot többször be akarom regelni, akkor olyan mintha ugyanazt az üzenetet írná ki, mármint, hogy már rendelkezem az adott játékkal.
Azt tudom, hogy ha másnál be van regelve a játék, akkor kiírja, hogy másik accounton van felhasználva, de ezek most előkerültek nekem egy excelből, de nem tudom, hogy mennyire jók-e;) - The Power of the Light Side
-
Źşë'
addikt
pont tegnap gondolkoztam el azon hogy te aztán bátor vagy hogy fűnek fának linkelgeted szabadon a raktáradat meg játékkönyvtárad... sztem ezen ne is csodálkozz ezek után
-
Arcképgyáros
válasz Anonymus23 #94696 üzenetére
Szerintem nem tudod megnézni.
-
customer114
őstag
Ma tipp játék: Vajon hány %-os akció lesz a PUBG-n az őszi sale-en?
-
őstag
válasz customer114 #94699 üzenetére
Lehet hogy semennyit ,de max 10-et.Talán GMG lehet hogy dob rá pár százalékot.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest