- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz Sirandrish #89549 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy a sztímes cuccra még rájön a szállítási költség is, ami biztos nem egy plusz ezres.
Az X360 a legjobb választás szerintem is, én inkább a vezetékes változatot támogatom, legalább az elemmel nem lesz probléma, de persze ez egyéni preferencia.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
SityiSXT
őstag
válasz Sirandrish #89549 üzenetére
Ha van Bluetooth a gépedben (vagy nem zavar a microUSB kábel), egy PS4 gamepad is jó választás lehet InputMapperrel. A D-pad sokkal jobb, mint az X360-on.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Köszi skacok.
PS4 controllerem van, de épp elég PS4ezni vele, elég hamar lemerül.
Ezeknek fényében szerintem maradok a jól bevált vezetékes X360 controllernél szerintem.Köszönöm még egyszer a véleményeket
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kemotox
addikt
válasz Sirandrish #89553 üzenetére
Szerintem is az az igazi. Szaré hugyé beszerzed bárhonnan, bármikor. Ebay szarásig van alkatrészkkel, ha esetleg pimpelni támadna kedved, vagy csak simán elkopott valami és cserére szorul.
-
eami
Topikgazda
válasz Sirandrish #89553 üzenetére
nekem x360 vezeték nélküli is van meg 2 steam controller is. x360 már vagy 3 hónapja be sem volt kapcsolva, elég jól lehet már használni a steameset is. Sokat finomítottak rajta. ha már x360 akkor én inkább a vezeték nélkülit javaslom. sokkal kényelmesebb úgy.
-
bepken
veterán
sziasztok,
amikor aktiválok egy kulcsot és kiírja, hogy már rendelkezek a játékkal, az egyben azt jelenti, hogy a kulcsot más sem aktiválta még? (csak mert ilyenkor nem működik a "query account by cd key" funkció)
(#89557) Out! kár...
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
zolka95
őstag
A múltkor kérdeztem, hogy miért olyan olcsóak a játékok G2A.com-on.
Valaki azt válaszolta, hogy mert az egy vaterához hasonló oldal csak itt játékokat árulnak.Ez konkrétan mit jelent?
Használt játékok lennének? Hallottam hogy használt játékokkal már lehet üzletelni xboxon. Ez pc-n is így van?
Ha egy játékot már aktiváltak egy accounton azt hogyan lehet továbbadni úgy hogy a kódot valaki más aktiválja?[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
kemotox
addikt
válasz zolka95 #89559 üzenetére
Nem használtak, PC-n nincs ilyen. A válasz arra akart utalni, hogy igazából nincs semmi garancia, hogy tuti jót veszel-e. Elég gyakoriak a lopott kulcsok illetve a lopott kártyával vásárolt kulcsok. Amik hirtelen csak úgy eltűnnek a fiókodról, mert letiltják.
De azért szerintem ez már mostanában elég ritka. Én legalábbis a kb két év alatt nem találkoztam ilyennel. Persze nyilván ésszel él az ember, a gyanúsan olcsó cuccot cykablyat tesótól nem vesszük meg.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Kérdés :
Létezik az, hogy az országos Telekom hiba miatt a Steam Cloud Sync nem menne?Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
kemotox
addikt
válasz n0tr3adY81 #89562 üzenetére
Az inkább az országos Steam hiba miatt nem megy
-
wjbhbdux
veterán
A mai megjelenésekkel átlépte a 11000 játékot a Steam.
/s
-
bepken
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
juve600
nagyúr
üdv
újra raktam a gépem
steam feltelepit,beirom a nevet-jelszót
de nem küld mailtpróbáltam többször is
utánna próbáltam a steam oldalán belépni de ezt irja : Rövid idő alatt túl sok sikertelen belépés történt a hálózatodból. Kérjük várj, és próbáld újra később.mi lehet a gond ?
név-jelszó rendben
-
kemotox
addikt
válasz juve600 #89571 üzenetére
Emaillel lesz valami gond. Egyszer pont így szoptam én is napokig, mire rájöttem, hogy a fos indamail nem fogadja az emaileket.. De úgy egyáltalán semmit Gyanús volt, hogy 2 napja nem kapok semmi levelet, pedig az a mindenhovaregisztrálósnembajhatelevanspammelve fiókom. Töröltem egy-két ezer levelet és jó lett. Pedig nem volt tele, valami 10-20%-ot írt.. Indamail <3
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
rookie kérdés. ez egyértelmű lenne nekem, de azért megkérdem, biztos ami tuti alapon. cdgalaxisból vásárolva külsős linkről lehet steam key-t generálni, utána rendesen beépül a librarybe és többet nem kell ezt eljátszani, ugye?
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
-
nagyúr
Szerintem csak szimplán a keleti->nyugati digitális továbbértékesítést szűrik ezzel ki.
Amire viszont elég hatékony módszer, ha jól csinálták meg.
Mondjuk ha kulcsot generál tényleg és azzal megint aktiválni kell akkor semmit nem ér, ha automatikusan teszi a fiókra (tehát te nem látod a kulcsot), akkor jól csinálták meg.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
[Prolixus]
addikt
Ha esetleg másnak is tönkrevágta volna a Win 10 Anniversary update a steam fontkészletét...a megoldás ennyi:
Parancssorba gépeljük be, hogy "C:\Windows\Fonts\Arial.ttf". Idézőjelek nélkül, természetesen. Utána telepítsük a feldobott arial font-ot. Steam restart és örülés.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
kriszpontaz
veterán
válasz [Prolixus] #89582 üzenetére
Csak a Steam cache-t kell törölni (Steamből kilépve teljesen) a %AppData%\Local\Steam\htmlcache mappából. Az összes fájlt törlöd, (a mappát ne) és beindítod a Steamet.
-
cskamacska
addikt
Megjelent a Steamon a Princess Maker 2 Refine, a Princess Maker loli nevelgető sorozat első hivatalos nyugati kiadása. Kicsit bugos is, meg gyengébb a fordítás mint a 20 éves nem teljes angol patch, de legalább van.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
kriszpontaz
veterán
Srácok, kellene egy kis segítség.
Az épp akciós DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin és a sima DARK SOULS™ II között mi a különbség?
Az első lenne a GOTY verzió?[ Szerkesztve ]
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz kriszpontaz #89585 üzenetére
DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin támogatja a 64bit-et, de ezt narancssárga felhívó szöveg is írja a sima DS II-nél.
Samsung S23 Ultra 12/512
-
vorosmarti
senior tag
válasz kriszpontaz #89585 üzenetére
A Scolar of the first sin tartalmazza az osszes DLC-t ami megjelent a jatekhoz. A másik, az csak az alapjáték. Egy kicsit más a játékmenet meg a sztori is, de nem jelentős. Egyszóval a SOTFS-t érdemes megvenni.
Tulajdonképpen olyan mint a GOTY verzió
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Úgy látom az első (DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin) még valami Definitive Edition is egyben.
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz kriszpontaz #89588 üzenetére
Igen, az készült később, és bővebb tartalmú. Néhány dolgot megváltoztattak benne, aminek az volt a célja h balanszosabb legyen a játék. Van benne így is bőven kihívás
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Nem vagyok jártas a Steam "alternatív beszerzési részlegén", de mindenképp kellene egy Fall of the Samurai DLC a Shogun 2 Total War-hoz. 30€ meg kicsit sok érte. Alternatív dolgok terén értem itt a gifteket meg inventory cseréket - vagy mik, tényleg nem csináltam még ilyet.
Elsősorban megbízható oldal kellene, ahol lehet ilyen műveleteket végrehajtani.
Előre is köszi a segítséget"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
KubanitoS
veterán
válasz Mister_X #89590 üzenetére
TF2 Outposton most 5 kulcsért lehet szerezni. 1 kulcs = 2,10-2,15 euro / db, csak a vásárlás után egy hetet kell várnod, hogy cserélhetők legyenek...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Mister_X
nagyúr
Köcce srácok Megnézem az opciókat.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy láttam az aprón egy játékot amit steam fiókkal együtt árulnak (csak ez az egy van rajta az eladó szerint).
Kérdés az hogy a support át tudja -e tenni ezt a saját fiókomra, valamint lehet e buktatója a dolognak mivel az isthereanydeals és árhoz képest 1/4-es ár alatt hirdetik.Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
őstag
-
Franklin
addikt
HA adja vele a steam fiók email címét is, aminek rögtön megváltoztatod a jelszavát, ÉS ha dobozos játékot aktivált rá, akkor adja hozzá a játékot is a számlával együtt, ÉS ha nincs a fiókon mobil autentikátor aktiválva, akkor TALÁN megfontolandó.
Ha bármelyik hiányzik a fentiek közül, akkor felejtős. Plusz ugye a Steam szabályzata is tiltja.
-
NyMRooD
őstag
válasz Franklin #89597 üzenetére
Nem, még ebben az esetben sem megfontolandó, mivel ahogy fentebb írták a szerződési feltételekkel ellentétese, ergó ha nem kéri vissza, még akkor is letilthatják.
Egyébként melyik játékról van szó?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Van egy csomó packben megszerzett játékom, amivel nem játszottam pár percnél tovább, mert nem volt érdekes nem kötött le. Ezeket is, bármit tudok refoundolni?ui: Most olvasom, hogy vásárlástól számított 14 napon belül. Ettől függetlenül ha veszek a jövőben egy humble packot, akkor azokat a játékokat, amik nem tetszenek belőle, vissza tudom kérni az árát?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest