-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz gali777 #90951 üzenetére
Chrome -> ENHANCED STEAM
Ha megvan, akkor pl a http://store.steampowered.com/-on az oldal tetején klikk az Enhanced Steam-re.
Itt Options -> Community -> General -> Show total spent on account pageUtána https://store.steampowered.com/account/-on látod majd a saját listád. Persze csak ha be vagy lépve a Steam fiókodba.
-
1 among many
tag
válasz 1 among many #90936 üzenetére
Nekem teljesen érthetetlen. Más sem látott még ilyet?
-
csaba951
veterán
válasz 1 among many #90954 üzenetére
Nézd meg most! Este simán lehetett üzemzavar is.
-
-
Robokutya
senior tag
Skacok egy kérdés
Hogyan tudnám azt kikerülni hogy ha telepítem a rendszremet NE adjon emiatt a steam 7 napos korlátozást? Mit kellene kimentenem a régi rendszeremből? A steamet persze enek ellenére újra szeretném telepíteni is.
Mentsem ki az apdata romaing mappa steam mappályát? -
1 among many
tag
-
Robokutya
senior tag
-
csaba951
veterán
válasz Robokutya #90962 üzenetére
Ahhoz, hogy ezt hatékonyan tudd működtetni az ünnepi időszakban, eleve kell mobil hitelesítés a +2 fiókra is. Plusz nem árt, ha a sale előtti 60 napban legalább egyszer beléptél rájuk.
>Mit kellene kimentenem a régi rendszeremből?
vs
>A steamet persze enek ellenére újra szeretném telepíteni is.Ez a kettő üti egymást, így ezekkel a feltételekkel a problémának nincs megoldása.
Egyébként elég átmásolnod a c:\Program Files (x86)\Steam\ tartalmát, a c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ -t meg tetszés szerint vagy másolod vagy újra letöltöd.
>Na mindegy idén se tudom kihasználni a +2 fiokomat.
Mert béna vagy! Sale előtt 1 hónappal már mindennel el kell készülni, nem a sale kezdete után kell nekilátni! Ilyenkor már nem telepít/költöztet windows-t/mobil-t az ember. Nem ad meg új vásárlási módot. Nem cserél e-mailt, nem kér jelszó visszaállítást. Nem kapcsolgatja az authenticator-t. Csak hogy a leggyakoribb problémákat említsem.
-
nagyúr
-
lafaty80
addikt
Tud valaki olyan keresést valahogy, ami megmutatja hogy milyen co-op (internet, local) játékok vannak a könyvtáramban?
Steam-ben tudok keresni ezekre, de a sok száz közül nem tudom leszűrni melyik van meg nekemCuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
válasz joe-ker #90971 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, de így nem jó. A gyerekkel szeretnék játszani olyan játékkal ami valamilyen co-op-ot tud és meg is van.
Így viszont át kell nyálaznom az összes co-op játékot (persze jelöli hogy melyik van meg) de csak azokat szeretném látni amik megvannak, a többit nem.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
eami
Topikgazda
válasz lafaty80 #90972 üzenetére
https://steamdb.info/calculator/
miután csalódtál egy nagyot tovább lehet szűrni co-opra
-
FLATRONW
őstag
A Rise of the Tomb Raider most lett kártyás? Ma kaptam egy bónuszcsomagot, gondoltam így már lehet meglesz a kitűzőhöz ami kell, de sajnos nem volt a raktáramban más RoTR kártya, csak a bóuszcsomagból levő 3 kártya. Pedig játszottam vele vagy 60 órát, de ezek szerint nem esett kártya. A mobil hitelesítőt nem használom, így nem is foglalkoztam az eladásukkal vagy elcserélésükkel, így ez a lehetőség ki van zárva.
A kitűző állapota lapon pedig azt írja, hogy már nem eshet több kártya. -
csaba951
veterán
válasz SenorGrande #90977 üzenetére
Hoppá, tényleg nem kell!
How can I get a booster pack?
Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack, which is a set of 3 trading cards that may include both basic and foil cards.FLATRONW
>A kitűző állapota lapon pedig azt írja, hogy már nem eshet több kártya.Akkor megvan, pont ezért kaptál! Az meg örök rejtély marad, hogy hova tűntek az eddig kapott kártyáid!
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
válasz csaba951 #90976 üzenetére
Más játékokhoz is írja, hogy jogosult vagyok bónuszcsomagra, pedig azoknál sincs kitűző készítve.
Az lehet a gond, hogy a játékot nem a Steam-en vásároltam? Green Man Gaming-es a kulcs."Az meg örök rejtély marad, hogy hova tűntek az eddig kapott kártyáid! "
Igen, ez rejtély marad.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz FLATRONW #90979 üzenetére
Mindegy honnan van, kulcs, közvetlen Steam vásárlás vagy gift.
Szerintem nincs rejtély, maximum feledékenység. Lehet még nem volt kötelező akkor a mobil auth. használata a piacozáshoz, és eladtad őket. Market historyban szétnéznék, esetleg trade-előzményekben.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
FLATRONW
őstag
válasz SenorGrande #90981 üzenetére
Tényleg, volt 3 eladásom január 30-án is, azok lesznek azok.
Pedig megnéztem korábban is, de nem láttam.
A lényeg az, hogy tényleg én voltam a hülye.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz sixpak #90982 üzenetére
Pont most délelőtt lett (ismét) kitárgyalva, lásd #90964
konkrétan: "Ilyenkor már nem telepít/költöztet windows-t/mobil-t az ember. Nem ad meg új vásárlási módot. Nem cserél e-mailt, nem kér jelszó visszaállítást. Nem kapcsolgatja az authenticator-t."Mert akkor ez lesz ami veled is történt,gyakori és nem tudsz vele semmit kezdeni,ha vigasztal a nr.9 fiók nálam is csak pénteken fog kártyákat kiszórni
Lényeg: vásárok előtt lehetőleg 1 héttel minden állítgatást be kell fejezni,időtartamuk alatt nem hozzányúlni.
EA: It's in the crate!
-
csaba951
veterán
válasz sixpak #90982 üzenetére
Benne van a FAQ-ban! Meg az összes többi dolog is amit már nem érdemes csinálni a Sale előtti 30 napban, ha el akarja adni az ember az ünnepi kártyákat.
A szünet alatt meg most nézheted, hogyan esik az áruk napról-napra!
Newly Added Payment Method
Only items and games that are purchased with trusted payment methods can be traded immediately; otherwise there is a 5 day cool down before they can be traded. The Community Market will also be unavailable during the cooldown. Any payment method that has been verified using the card ownership verification tool is considered trusted. Click here to verify your credit card and gain access to the Community Market sooner. Verification amounts are sent to your bank in the currency that appears in the Steam store. If your bank converts the charges into your local currency, please contact them for the pre-converted amounts. -
Gabesz87
veterán
Megint/még mindig van vmi gebasz a Steam-el? Meg akarom venni a CS: Complete csomagot magunknak, de fizetés után, ahogy a PayPal-ról visszalépek Steam-re, és a Vásárlásra kattintok, azt írja, hogy:
Váratlan hiba lépett fel. A vásárlás nem fejeződött be. Fordulj a Steam Támogatáshoz.Most mi a fene van ilyenkor?
-
sixpak
nagyúr
Köszi srácok.
Hát, nekem csak ez az egy fiókom van, nem gondoltam, hogy ilyen szigorú a dolog.
Így jártam...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hátha találkozott valaki hasonlóval. Az SCS Workshop Uploader rendesen szívat engem. A Preview image kiválasztása csak sokszori próbálkozásra sikerül. Elvileg 640x340-es max 1MB-os képet lehet vele kiválasztani, de nem engedi. Tehát megkapta a 640x340-es képet, erre meg kéne neki a 276x162:
Ekkor átméretezem a nagyobb képet a kisebbre, ekkor általában elfogadja, de van mikor többször el kell játszani a kisebbről nagyobbra, valamint a nagyobbról a kisebbre való konvertálgatást.
Szerintem a progival van valami gond, de sehol nem találtam rá választ több napi keresgélés után.
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Hát ez így kissé unalmas sale, hogy nincsenek extra leárazások, nincs min izgulni 'régenmindenjobbvót'
HR24.hu
-
BandiHUN
veterán
Ami rosszabb,hogy az extra keyshopokban sincs semmi,nem csak itt.Mintha csak most karácsonyra beállt volna minden oszt' jóvan'.Pedig jó lenne venni ezt-azt.Sőt a shopokban nem is láttam extra sale-t se nagyon,vagyis karácsony előtt 1 héttel is ezeket az árakat láttam.
Lökdösöm a kártyapénzt ide-oda a virti zsebemben,lenne még keret valamit venni...de nem tudom,mit kéne.Új cod megvan,a BF1 marad olcsó is,és nem is tetszik,még van is 8 órám az Origines előfizumon,vettem egy Bioshock Infinite-t és egy Killing Floor 2-t,azt is keyshopban,mert a steam nudli...de ennyi.
Pedig most kéne a jövő évre bezsákolni,nem jön semmi,ami érdekelne,sokáig,sale se lesz sokáig.Passz,mit kéne tenni.
A rainbow six:siege tetszene,de amikor megláttam,hogy 1 éves gémként akciósan is 20euro,de shopban is 17,és mellé a most kijött year 2 pass 26,és az se olcsóbb shopban,el is ment a kedvem.Ér a gém 10et,méltányosságból az sp megint 10et,mégiscsak egy korszerűtlen 1 éves gém.Ahhoz azért túl egysíkú,mégha tetszik is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Fura,hogy az ember tud úgy lenni újabban,hogy zsé még akadna,de nem tud mit venni
Pedig mondom,ami a steamen megtetszett,azt még megnéztem a kulcsbótokban is.Még így se jutottam többre.Mintha idén elmaradtak volna évvégére az igazi jó játékok,elég hamar kijött minden új,már rég átnyálaztuk,átvideóztuk,ami kellett,megvettük.
A Doom van talán még listán.De ott meg nem tudom,a multi mennyire értelmes.Hónapok óta kint van virágboltban is,ez sokat csökkentett az értékén a szememben.Pedig nem,nem töltöttem le.Csak maga a tény,hogy így ér-e az is egy 20ast.Pazarolni se akarok.
Fallout 4 dettó ugyanaz a kategória.Na jó,az csak 16 keyshopban,de végképp szingli,és már annyi időm nincs gémelni,ami ahhoz kéne.Nem tudom,ezt a kettőt még megrágom,de ezzel végképp kifújt.
A bundlikat meg hiába nézegettem,olyan szinten gáz dolgok vannak,hogy tényleg minek,akkor már Androidon töltök valamit le,ott free.Amennyit PC-n tolnám,annyit a teló is kibírSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
olly
aktív tag
En se tudom
Valaki tud javasolni ugy 10€ig warz stílusú játékot amit esetleg tudok soloban is játszani? 7 days to die , how to survive ezeket neztem de...
Esetleg arma 2 comb. Packot megvenni es hozza a dayz MOD. Miben tér el a standalone verziótól? Igen értem tudom régebbi de játékmenetileg?(Ui.: telorol írtam
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Ez a sale nekem nagyon meh... Van egy 500-as wishlistem, de konkrétan semmi nem kapott róla 30-40%-nál nagyobb akciót. Hogy lesz meg így a 6k? Talán 15 eur-t ha elszórtam walletből, kész vicc. Lassan ott vagyok hogy már tényleg minden megvan ami kell és az is ami nem kell...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
BandiHUN
veterán
válasz Agyzuzo #90994 üzenetére
Hát jaja,olyasmi...nekem is végigpörgetős volt a lista,aztán megvontam a vállam.
Lehet azért a Fallout 4-et bevállalom még...most afelé billen a mérleg,legalább a kártyapénzt el kéne b..ni.
Egyébként neked ekkorával nem jön az,hogy amióta van sale,naponta többször jelez a Steam app és jön a tetves email,hogy valami a wishlistemen akciós...és mindig jön a levélben 1-4 cím.Már piszokul idegel,éjszaka is jön.Persze,hogy akiós,hiszen valamennyire a WL-em 95%-ára igaz...
Azt se találtam,hol lehet kikapcsolni ezt.Ráadásul az sincs,hogy felugrik az appban,megnézem,és nem jön email,nem úgy mint ha pl.fészen csetelek PC-n,hogy akkor kussol a mobil,csak ha más lapon vagyok/távol vagyok.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Agyzuzo
addikt
válasz BandiHUN #90996 üzenetére
Persze, engem is szétspammelt, de az app-ban kikapcsolható, ott ki is szedtem (simán a settings részben van miről küldjön push notification-t)..
Gondolom az e-mail-es értesítő is valahol a steam-en belül kilőhető, csak még lusta voltam utánanézni, mert a sale-t leszámítva jól szokott jönni.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs