- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
Topikgazda
azt hiszem akinek felnyomták az accát és kapott community bant, itt a - remélhetőleg - soha vissza nem térő alkalom hogy erre banális hibára hivatkozva levetesse
-
Out
addikt
Kb. 1 hónapja van Steam fiókom és most pénteken vettem egy játékot. Ma jött egy e-mail (a leállás előtt), hogy megváltozott a jelszavam. És a régi jelszavammal nem tudtam belépni a steam fiókomba csak az újjal. Ez kapcsolható ahhoz a hírhez ami pár hozzászólással ezelőtt volt? A Steam változtatta meg a jelszavam vagy valaki idegen? Mivel a weboldalon nem lehet jelszót váltani, ezért várhatok estig, hogy megváltoztassam.......
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
-
sagem
addikt
Közben valószínűleg inkább az lesz amit Csapoati írt, mert be tudtál lépni az új jelszóval hiszen megkaptad mailben, szóval nem ellopták, szerencsére..lényeg hogy minden ok
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
törölt tag
egy-egy profil értéke több százezer forint is lehet a benne felhalmozott játékok miatt.
-
Franklin
addikt
válasz Assimilator #80817 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy nem is a játékok miatt, hanem a tárgyak miatt.
-
nagyúr
válasz Franklin #80818 üzenetére
Nem biztos az.
Nekem pl van mondjuk 1000 játékom, ha csak 5 EUR átlaggal nézem azis 5000 EUR cca 1.5 milla.
Nyilván ennyit még nem csesztem el erre a hobbira, de az elég bizarr hogy a steamdb kalkulátor szerint is még sale árakon is 2800 EUR-t ér az accom.
Énis felgyújtanám, ha eltűnne... és még finoman fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
válasz FollowTheORI #80819 üzenetére
es mi az emailcimed?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
wjbhbdux
veterán
válasz FollowTheORI #80819 üzenetére
En egyszer megprobaltam osszeszamolni a gmailes szamlak meg a dobozosok alapjan a Steames kiadasokat, es akkor 6 ev alatt kb 200k ment el addig kb 350 jatekra. na ez konzolon 15 game se lenne, vagy 1 WoW acc havidija se jonne ki ennyi idore
/s
-
sagem
addikt
válasz schawo #80814 üzenetére
Tud az fogyni, de nagyon nagy trollnak/elvetemültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki azért lopja el a másik fiókját, hogy töröltesse belőle a játékokat (ha írsz a supportnak, hogy xy játékot vegyék le a fiókodról, akkor megerősítést kérnek, figyelmeztetnek, hogy nem fogják később visszaadni, ha tudomásul veszed mindezt, akkor szívfájdalom nélkül teljesítik a kérést )
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
törölt tag
Van ez az új baromság kinguin, hogy mafia családot lehet csinálni bizonyos kedvezményekért. Valaki nekifogott már? Nem kéne egy ph-ás mafia crew-t csinálni?
-
őstag
-
shaddy1027
tag
[Orborun] free most Indiegalán.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Bözsike765
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy steam játékot/szoftvert.
Ahogy emlékszek egy szobában volt az emberünk, nevezhetjük játszó szobának, volt benne ha jól emlékszek flipper meg tv-k kanapé és ha jól vettem ki olyan hogy a falon lévő posztereket te választod ki a saját képeid közül meg hogy milyen adás menjen a tv-ben ahhoz te választasz videót a gépedről stb.
Ha segít a kis képe az pirosas beütésű volt (bár ebbe nem vagyok teljesen biztos).
Előre is köszi a segítséget! -
horvathd
senior tag
válasz Bözsike765 #80828 üzenetére
Nem veletlenul az Anarchy Arcadera [link] gondolsz?
"The Kid just rages for a while."
-
nagyúr
WOW... az account oldalt mióta túrták át ilyenre... először azt hittem már megint összeomlott valami.
Mostmár aztán tényleg szinte mindent látni.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Samus
addikt
A telefonszám hozzáadása opció biztonságosabbá teszi a fiókot? Most látom, hogy van ilyen opció.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
tomsolo
addikt
az régen is úgy működött hogyha vkinek elküldtél egy giftet, akkor a beaktiválás után automatikusan addolta a friendlisthez?
furi
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csaba951
veterán
Alapvetően igen. Viszont érdemes elolvasnod a FAQ erre vonatkozó részét, és elgondolkozni azon, hogy az ezzel járó macera mennyire éri meg neked.
Pl. oda kell figyelned rá, hogy legyen a kódokról mentésed. Meg akkor igazán biztonságos, hogyha a account credentials-t nem mented el a gépedre, így viszont minden egyes belépésnél használod kell. Így viszont meg elképzelhető, hogy a Market-et nem tudod rendesen használni. Meg számítanod kell rá, hogy a többi Steam szolgáltatáshoz hasonlóan ez is lerobban időnként. Szóval lehet, hogy pont egy akció lejárta előtt nem tudsz majd belépni, mert nem jön meg (vagy csak nagyon késve) a kód. Fokozottan igaz ez az Holiday/Summer Sale időszakra.
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Ubuntun egyik alkalomtól kezdve nem látja vagy tölti be a játék mappát a Steam, tehát van pár feltelepítve, játszottam is vele, most pedig mintha egyiket sem látná és csak a telepítést kínálja fel mindegyiknél. Kikeresve a beállításokban az elérési utat, ezt próbáltam megadni: /home/nestor/.local/share/Steam és azt írta, hogy nincs megfelelő jogom hozzá. Megadtam itt az olvasható és írhatót, de ez sem használt.
Pontosabban ezt írja: Az új Steam könyvtár-mappának futtatási joggal felcsatolt fájlrendszeren kell lennie.
Ötlet?Még annyi info, hogy előtte nvidia drivert próbáltam telepíteni, voltak bajok vele és volt pár joggal kapcsolatos parancs, hogy normálisan fusson az ubuntu (pl: chown nestor:nestor .Xauthority)
Üdv, Dávid
-
bul07
nagyúr
Más se tud bejelentkezni a steam-be?Nálam azt írja hogy:
Csatlakozási hiba
Nem lehet csatlakozni a Steam hálózathoz.Na így 10perc után pont most engedett be
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Heavyrain
őstag
Steamen ez az új :steamsalty: emoticon micsoda? Valami utalás lenne valamire
-
L_ajos
őstag
Vettem két játékot és elkezdtem feltelepíteni. Viszont a letöltés nem indul el mert csak "várakozik" és semmit sem tölt le.. ha váltani illetve a telepítést leállítani akarom, akkor meg a telepítés leállítása kiírás közben lefagy a steam.... 20 perc semmi baja nem volt. Mi a teendő? Köszi
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
fubenalvo
csendes tag
Szintén 0 letöltési sebesség. Pedig már próbáltam több régiót is hátha, csak a magyar szerver. ...de nem.
-
tomsolo
addikt
én örülök a sok bétatesztelőnek, viszont sajna nem mennek közbe a meglévő rendszerekhez se a stuffok, pl virusdefinició a defenderhez szal ma elcsesztem vagy 6 órát az életemből mire tudatosult bennem hogy az ms szinte bedölt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudok bejelentkezni a Steam-be. Az alábbi hibaüzenetet írja ki:
Csatlakozási hiba
Nem lehet csatlakozni a Steam hálózathoz.Másnál is van ilyen gond? Semmit nem csináltam, ami ezt okozhatná. Újraindítás, tűzfal kikapcsolás már megvolt...
-
Heavyrain
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest