- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz 1 among many #80500 üzenetére
Valószínűleg csak egy Store tranzakció kellett neki a Market-ezéshez vagy hogy teljes jogú legyen a fiókja. Steamgifts-en is hasonló okok miatt van folyamatosan több felajánlás is az éppen legolcsóbb játékból/dlc-ből.
De egyébként igazad van, ez steamgifts-en kevésbé lenne cikki!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ajándéknak történő vásárlás esetén módosítható az ajándékozott email címe? Az email címét természetesen tudom, de azt nem, hogy van-e Steam accountja, és annak mi a címe. Emellett az is kérdés, hogy a vásárláskor azonnal elküldésre kerül-e a gift, vagy én tudom elküldeni akkor, amikor én szeretném (szülinapi ajándék esetében praktikusan a születésnapján). Tehát ha megveszem neki az ajándékot, majd a szülinapján elküldöm az általam ismert email címre, akkor ő azt be tudja regelni a saját Steam acc-a alá akkor is, ha nem azt az emilt használja a Steam-hez?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár lehet, hogy többen tudtok róla, de azért linkelem.
Van Helsin Final Cut - jön a gyűjteményes pakk.
Az érdekes az, hogy elvileg akiknek megvan a 3 rész, azok ingyen megkapják Steam-re a játékot (külön játék lesz a csomag), viszont ki fogja megvenni 45 dollárért, hiszen elég lesz megvenni a trilógiát, ami jelenleg összesen 33 euró Steam-en, az pedig közel sem 45 dodó. Vagy valamit félreértek a forrásoldalon?
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
Jol tudod. Ez kis kedvesseg a regi vasarloknak (akik azert nem feltetlen csak 33 euroert vettek meg a 3 reszt), masreszt addig is generalja a bevetelt. Aztan aki keson eszmel, az tobbet fizet.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dot
őstag
válasz 1 among many #80500 üzenetére
jaja
Kellett egy tranzakciómnak lenni!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
csaba951
veterán
Inventory-ba érdemes megvenned, és a születésnapján (vagy kicsivel előbb) elküldöd majd az e-mail-jére. Az e-mail azonnal kiküldésre kerül. Átvételkor szerintem mindegy, hogy milyen e-mail címre kaptad. Rögtön azzal fog kezdeni, hogy (a megajándékozott) lépjen be a Steam fiókjára.
-
maximilian4
addikt
Valakit érdekel -75%-os portal2 kupon? Én úgy sem használom fel.
Maxi
-
Predator2
addikt
válasz csaba951 #80335 üzenetére
Köszönöm a leírást, de nálam a steam nem akarja az igazságot!
Nos ssd-ről fut a windows viszont a steam a régi HDD-ről fut (ugyan abba a mappába telepítettem a játékokat is) most kapott a gép egy új HDD-t és 1:1-ben átmásoltam a régi vinyó tartalmát az újra!
Állítottam a steam-ben is, de csak nem akarja tudomásul venni. A másik mappát meg nem hagyja törölni.Mit csináljak, hogy az új hdd hasonló mappáját kezelje és ne a régit?
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
csaba951
veterán
válasz Predator2 #80509 üzenetére
Javaslat 1:
1) Indítsd újra a Steam klienst.
2) Most jó?Nem jó? -> Javaslat 2:
1) Kilépsz a Steam kliensből.
2) Leállítod a Windows-t.
3) Eltávolítod a régi hdd-t.
4) Elindítod a Windows-t.
5) Elindítod a Steam klienst.
6) Most jó?Nem jó? -> Javaslat 3:
1) Maradsz a Steam kliensben, és egyenként kiválasztod újra ugyanezeket a játékokat letöltésre.
2) Észlelni fogja, hogy a fájlok már le vannak töltve. Ellenőrzi, hogy mindegyik megfelel-e a szerver oldalon lévővel. Valószínűleg igen, így pár perc alatt végezni fog, nem fog nagyobb adatmennyiséget letölteni.
3) Az így "telepített" játékokat újra elindítod. Pl. ekkor teszi be az új rendszerbe a registry beállításokat, stb.. Megvárod, amíg betöltődik a játék.
4) Kilépsz. Ugyanezt megcsinálod a következő játékkal. -
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnátok segíteni.
A piacról vettem kártyákat egy gamehez. És azóta állandóan kapom az értesítőket,hogy ilyen meg ilyen kártyák vannak olcsón.
Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Tegnap Steam-be belépve EZT az üzenetet kaptam. Ez azt jelenti, hogy más belépett vagy be akart lépni a fiókomba? Sok veszteni valóm nincs, mert csak 1db ingyenes játékkal játszok (Dota2), de azért megváltoztattam a jelszavamat. Vagy miért kaptam ezt az üzenetet?
You can walk straight through hell with a smile
-
válasz csiben1 #80518 üzenetére
ha tenyleg viruskeresovel kerested, es nem csak altalanossagban hivod igy, akkor egy malwarebytes-ot futtass le, egyik legjobb progi a celra. Ingyenes verzioja is megtalal mindent, de csak manualisan futtathato. Utalom a g2a-t reklamozni az utobbi idokben surusodo problemak miatt, de 150ft-ert bomba uzlet 1 ev premiumot venni hozza, amellyel mar real time vedelmet ad.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
félisten
-
válasz AxBattler #80521 üzenetére
ha a kb 90%-ban mukodik megbizhatonak nevezheto, akkor az . de en egy eve vettem toluk 1500-ert, egesz csaladnak kb, es nem volt vele gond. Most rafrissitettem szinten mindenkinek 150 forintosat, kb egy honapja, nincs gond veluk.
-
félisten
válasz maross #80522 üzenetére
kb 90%-ban mukodik
Ez mit jelent?
10%, hogy nem működik a kulcs, vagy 10%, hogy zárolják a STEAM acc-omat?Nem mindegy...
(#80525) genndy
Ja, értem. Köszi![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
Nem, szürkekulcsos, lopottkódos, saját felelősségre vásárolós. Azért írta maross is hogy utálja reklámozni.
Best buy vagy OFF-topikban bővebben utána tudsz olvasni milyen problémák voltak/vannak vele.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz AxBattler #80527 üzenetére
Csak a jatekot, nyugi. En 10+ vasarlasnal jarok a g2a-n (uPlay, Steam es battle.net kulcsok) es meg egyet sem vettek el. Ami gyanusan olcso, azt erdemes kerulni.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
wwenigma
Jómunkásember
Most ha Malwarebytes premiumot telepitesz, rakerdez hogy a megadni kivant kulcs honnan van. HA bepipalod hogy netről, kapsz egy éves licenszet ingyen....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Na'Conxipan
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy érdekes ám annál idegesítőbb problémába futottam bele, immár negyedjére. A steam kliens és a windows is egy meghajtón van egy 120 gb-os ssd-n. Amikor játékot telepítek, az ssd-re rakom, hogy gyorsbban fusson értelem szerűen. Azonban néha már nincs elég hely, ezért egy másik meghajtóra, egy hdd-re telepítem őket. 4 játék kivételével semmi gond nincs: feltelepítem és működik. Kivéve a Grid 2, Witcher 2, Shadow Warrior és végül tegnap a Bioshock Infinite.
Az első három játéknál az oldotta meg, hogy helyet szabadítottam fel a C meghajtón és telepítés után működött a játék szerencsére.
Viszont ezt nem tudom megtenni a Bioshock esetében, mert 43 giga szabad helyet kér és mást nem tudok letörölni.
Miért van ilyen hiba, miért csak ennél a négynél és a legfontosabb, szerintetek hogyan lehet megoldani a problémát?
Előre is köszi!Tudja, hol szeret a cápa.
-
válasz Na'Conxipan #80534 üzenetére
Akkor en is jovok egy problemaval, batman akrham knight nvidias coupon, beaktivalva, minden szepen megjelenik steam kliensben, dlc-t is lehetett raaktivalni - de 200 megat tolt le (jo esellyel a visual studio vagy hasonlo keretprogramokat). Otlet?
szerk: steam/win ujrainditas megvolt, jatek reinstall ugyanarra/mas meghajtora megvolt, helyi fajlok ellenorzese megvolt.
@naconxipan: valami hibat azert irhatnal, ha telepited hdd-re, mi baja? fel se telepul/nem indul/leall/hibauzenet/valami?
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz maross #80520 üzenetére
Amnesztiát ad a kalózoknak a Malwarebytes
Ahogy elolvastam rögtön arra gondoltam, hogy akkor a 150 Ft-os G2A kulcsok ezek szerint kulcsgenerátorokból származnak.BAK
Semmi gondom nem volt vele. Pont ugyanúgy jött le, mint bármelyik más Steam-es játék. És perszer el is indult. Igaz, én csak a premier után töltöttem le (nem volt pre-load-om).[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
Valakinek nem lenne kedve Terrariázni? Igaz csak most vettem meg summer sale-nél, de már régóta ismerem/játszok vele. Aki esetleg kedvet kapna küldjön egy privátot!!
>
-
djculture
félisten
Nemtudják bántani, elég ha utána olvasol mit jelent az hogy hong kongba tette át a székhelyét lengyelhonból... Gyakorlatilag egy megtürt adóparadicsom mert a külföldi üzelet után egy fillér adót se kell nekik fizetniük.. Magyarországgal kötött kettős adóztatási egyezményeknek (2012), az ügylet, megfelelő feltételek esetén, Magyarországon sem lesz adóköteles.
[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
válasz djculture #80541 üzenetére
Ha valakit nagyon akarnak, azt elkapják vagy bujkálásra kényszerítenek..nem egy "érinthetetlennek" hitt kétes hírű online cég jutott már hasonló sorsra.. (tök mind1, hogy hol székel, online cég, online is le tudják zárni, el tudják őket lehetetleníteni, a lenyomozásról nem is beszélve. Ha elkezdenek domaint/nevet stb. változtatgatni akkor összedől a kártyavár.) Igaz azok többnyire a zene/film ipar bajszát rángatták, s súlyos pénzekről volt szó..gondolom ezért küldték rájuk a lovasságot. A G2A sok pénzt keres, már a mi mércénkkel mérve, de még nem annyit, hogy megnyomják a nagy piros gombot. Az adózás egy dolog, amiért jobban megüthetik a bokájukat, az az, hogy lopott/hamis/stb kulcsokat -is- árulnak, tömegével.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
djculture
félisten
Mondom olvass utána mit jelent üzletileg hogy Hong Kongi egy cég.. Nem lerhetetleníti el őket senki, megfoghatatlanok az ottani cégek, Kina jogokat adott a területnek és piaci szabadságot cserébe nyuigati államok meg nem bsztatják. Az ottani cégeket még perelni se tudod maximum ha Kínai állampolgár vagy. Tehát aki ezektöl vásárol járhat jó is de ha átvágják így járt nem fog tudni semmit csinálni...
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz djculture #80544 üzenetére
Szerintem Te olvass utána, hogy pl. mi történt Kim Dotcom 330 millió hong kongi dollárjával , amit az ottani cégein keresztül tárolt.. De ez itt már nagyon off, szóval fejezzük is be
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Heavyrain
őstag
Ennek mi értelme? Nem éppen az akciós árat kéne kiírni,ami 4.99€?
Egyébként érdemes kipróbálni, megérdemli a 98%-os pozitív értékelést.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Heavyrain #80546 üzenetére
Elírás..gyakran megesik feléjük Az oldalon/kliensben már a jó árat mutatja.
Nem elírás, hanem csak hiba, a többi hasonló ajánlatnál ott szokott lenni alatta az akciós ár is, ennél valamiért lemaradt.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ezt érdemes elolvasni , és ennek fényében letöltögetni mindenfajta módot a játékokhoz
És ezek segítségével simán lopható azok a fájok(akár böngészőből) is amik azonosítják a gépet és nem kér Guard kódotEzek után hogy lehetne bárkit is vádolni hogy nem figyelt elégé a fiókjára, letölt egy pálya módot és akár veszhet a fiók is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest