Új hozzászólás Aktív témák

• Feri7619

tag

Sziasztok!
    Egy problémával szembesültem, amin nem tudok túllépni a Stem-mel kapcsolatban.
    Még 2012-környékén regisztráltam.
    Azóta a regisztrált email címem törlődött mivel sokáig inaktív volt és nem is lehet újra regelni ugyanazt még 2évig.
    A probléma a következő:
    A számítógépet újra installáltam, és bár tudom a belépési nevet és jelszót a steam-re, de bepofázik hogy érzékeli más gépről lépek be, ezért a regisztrált e-mail címre elküld egy biztonsági jelszót, amit ha megadok, folytathatom a belépés folyamatát, amúgy viszlát.
    Na most,
    1.) Nincs meg a regisztrált -email cím, így meg sem kaphatom a biztonsági kódot.
    2.) A steam supportot, ami ilyen esetekre lenne, nem tudom elérni hónapok óta.
    Ezeknek a marháknak nincs egy kapcsolattartási e-mail címük sem, csak ezen az idióta stem supporton lehet /ne/ elérni őket.
    Sem Explorerben, sem Chrome-ban, sem Firefoxban nem jutok tovább a step 1-nél, amit ha kitöltök, automatikusan a step 2-nek kéne megjelennie. Mindent agyonfrissítettem már ami csak létezik,Java, Flashplayer....de nem lép a step 2-re, csak azért sem, és az a gond, hogy haverom sem jut tovább egy másik gépen evvel.
    -------------------ÖTLETEK??? /ja.....és egyik menüvel sem érem el őket, nem csak evvel, bár mit választok/
    Kép:

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák