-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
válasz Kephamos #77294 üzenetére
A Game Of The Year verzió mellé szokta a RU-t odaírni, amiben benne van az összes DLC is. Az alapjáték mellett (amíg nem frissítettem GOTY-ra) az RHCP felirat díszelgett. Ez, mint elmondták a hozzáértők, az orosz (R), magyar (H), cseh (C) és lengyel (P) nyelv rövidítése.
Ne aggódj, nekem is ott van a RU jelzés, és lehet vele játszani, akár magyarul is. -
Mister_X
nagyúr
Közben meglett a Sacred 2 első baja: hiányolta a PhysXLoader.dll-t. Ezt azután tudtam meg, hogy a common mappa alól kikerestem az .exe-t és rendszergazdaként futtattam. Ami ezzel kapcsolatban böki a csőröm, hogy AMD konfigom van, nincs Nvidia krátyám... A .dll-t beszereztem, ott a readme-n belül olyan volt, hogy másoljam be az .exe mellé. Sikerül, elindul, de az initial setup elakad a .dll-re hivatkozva, persze a játék kifagy közben. Readme javasolta, hogy a Windows egyik almappájába kéne bemásolni. Így lett, így már leáll rendesen a program és ott az üzenet egyből.
Örülnék, ha már elérném azt a lépcsőfokotm, hogy játszani is tudok.
Volt valakinek valaha hasonló problémája?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
őstag
-
wjbhbdux
veterán
-
addikt
válasz Mister_X #77305 üzenetére
ATI kártyánál is föl kell tenni a rendes teljes PhysX-et, mert akkor a szoftveres részét használja. Mondjuk ebben az az érdekes, hogy a játék mellé szokták tenni és első indításkor a Steam fölpakolja.
Mindegy, kell, más játéknak is.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Mister_X
nagyúr
válasz FLATRONW #77307 üzenetére
Ha előtte "eltávolítom a régit" (kitörlöm a .dll-t), a hiba ugyan az marad a szoftverfeltelepítése után, azaz el sem indul. Ha benthagyom, akkor elindul, de feldobja az errort. Imádom
@genndy: Mindegy, kell, más játéknak is. - olyannak biztos nem, ami az én steam könyvtáramban van.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz genndy #77315 üzenetére
Megtaláltam, feltelepítettem: ugyan az (nem indul el).
@horvathd: felraktam mellé, semmi változás. Kezd baromira idegesíteni. Semmi más játék nem csinálja ezt.
-
tomsolo
addikt
válasz Mister_X #77317 üzenetére
Sacred 2-hez ez kell neked:
http://www.nvidia.com/object/physx_8.09.04_whql.html
és lehet így kéne indítanod:
sacred2.exe" -nocpubinding -skipopenalCompatiblity set to XP Service pack 1 és adminként mennie kéne
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
bul07
nagyúr
Van egy másod fiókom ahova a nem igazán kellő vagy sokadik példány, vagy ingyenes játékokat regisztrálom
Gondoltam Steamgift-en jelenkezek azzal is , munkaidőbe van idő
Csak hogy 116 játék van a fiókban és azt írja rá hogy valued at $11.98
Oké hogy van rajta sok ingyenes de nagyon sokkért fizettem, van vagy 20 groupees-en vásárolt játék is és nem csak az alap 1$ csomagokbólEz így oké?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Arcképgyáros
Húsvéti sale nem lesz?
-
-
bul07
nagyúr
válasz r3ccardo #77326 üzenetére
Játékokat ajánlanak fel és a jelentkezők között kerül sorsolásra
A játék értékének megfelelő pontokért lehet jelentkezni , a pontok automatikusan nőnek ahogy érkeznek a fejelánlások max 300-ig
[link]
A profilon viszont lennie kell 100$ értékű játéknak, de ki tuja mi számít és mi nem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz r3ccardo #77329 üzenetére
De amit megnyersz aktiválni kell a profilba mert rövid távon kivágják az embert
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csaba951
veterán
Hát ez hihetetlen! 5 napon belül már másodszor nyertem Steamgifts-en!
Korábban 3-4 havonta nyertem egyszer...
-
Ryder62
őstag
A PixelVision skin már nem bírja soká. In-game a játékidő számlálók a bal felső sarokba kerültek tömörítve, pacaként.
Tudtok jó skineket? Hol van a gyűjtőhelyük? (már nem emlékszem hol találtam ezt)
-
bul07
nagyúr
válasz csaba951 #77334 üzenetére
Úgy is kell
Amióta megújult nekem jobban adja [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SenorGrande
senior tag
válasz Ryder62 #77335 üzenetére
Én töltöttem fel egy képet, azon láttad, és rákérdeztél melyik az.
Egyébként egy másik figura folytatja a PixelVision skin frissen tartását. Erre tessék. Gyűjtőhelyet nem tudok, megnéztem már jó párat, de csak a pixel és a
Pressure tetszik nekem, mert általában elég ötlettelenek.Itt egy PC Gamer cikk, erre emlékeztem hogy láttam régen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Ryder62
őstag
válasz SenorGrande #77337 üzenetére
Valami homálylik.
A Pressure tetszik, bár szokatlan mert minden máshol van. Viszont jól nézz ki, ingame is. Kompatibilis a magyarral? Mert ha igen letöltöm...
.. majd mert látom hogy béta és májusban lesz a release.
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
válasz Ryder62 #77339 üzenetére
Az új frissítéssel jó a PixelVision is (és lett egy plusz konfigja, amivel apróbb módosításokat lehet eszközölni egyszerűen), újra van óra és minden visszakerült a helyére. A Pressura engem valamiért a BioShock Infinite-re emlékeztet. Lehet a betűtípus miatt. Ettől még tetszik, csak tényleg kicsit furcsa, hogy mindent átrendeztek.
Mondjuk furcsa volt a gyári skin is, mikor az új gépre tettem fel a Steam-et .
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Creed23
tag
Sziasztok!
Cities: Skylines-t honnan lehet most legolcsóbban beszerezni?wavecom.wireless, Nokia l920, Lenovo t520, iphone 5
-
ooloo
őstag
Sziasztok !
Van annak valami hátránya - a gyorsabb betöltésen kívül - ha nem a rendszerlemezre ( C ) vannak telepítve a Steam játékok ? Magát a Steam klienst a rendszerlemezre telepíteném , a játékokat mondjuk az E - re . Sajnos a rendszerlemezem kapacitása véges ... 120 GB SSD .
A válaszokat köszönöm !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Erdei88
veterán
Heti rendszerességgel kapok felkérést, lvl nullás emberektől. Ha elfogadom, jön a tradelni akarok veled, itt egy kép ez én cuccamról. Ezek accot lopnak? Mégis mi érdekes van az én accomon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest