-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz csaba951 #76595 üzenetére
Eléggé - nem tipikus magyar - becsületes a szentem. Minden xarért fizet, amit letölt, még az xbox konzolja is gyári eredeti, csak eredeti lemezei vannak. Szóval az "ő trükközött" sztorit én élből kizárom. Csak azokkal tradelgetett, amiket valamelyik játék során megkapott.
Nekem már kezdettől fogva gáznak tűnik ez az egész steam. Gyanakvó vagyok, mint Rick Grimes.
Az Originnek legalább van normális magyar supportja, de ezek az egyorrúak...Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Agyzuzo
addikt
válasz etejedu #76604 üzenetére
Ugyan, nem munka ez, szórakozás. De ahogy látom amióta kineveztek lehalt a topic. Mi lenne ha moderátor lennék?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
csaba951
veterán
Aki nagyon otthon van Steam Broadcasting-ban, az nézzen már rá erre a hozzászólásra!
(Azért nem ide, mert GTA V-höz kötődik.) -
KisTücsök
addikt
Üdv!
Kb egy éve toltam a Company of Heroest. Eljutottam az első kampány feléig. Most felraktam megint, de kezdhetek mindent elölről. A steam menti el a játékállásokat a felhőbe vagy ilyesmi?
Half Life 2-t is jó néhány mentéssel hátrébbről kell folytatnom.
-
válasz KisTücsök #76616 üzenetére
Csak az a játék ment a felhőbe, amibe a fejlesztők implementálták ezt a funkciót. Ha van egy játék neve felhő jel, az még nem jelenti azt, hogy a játékállást tölti fel, mert lehet, hogy pl. csak beállításokat ment oda. Jelenleg a játékok többsége nem ment játékállást felhőbe Steamen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KisTücsök
addikt
-
-
laceszgamer
addikt
Na mi volt a Valve nagy bejelentése?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
addikt
válasz laceszgamer #76623 üzenetére
Semmi, természetesen félreértés olt. Nem is terveztek sajtótájékoztatót, valami szakmai előadásuk van csak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
.LnB
titán
Steamen az előrendelések alacsonyabb árúak szoktak lenni mint a végleges ár? Még sose rendeltem semmit elő. Jó eséllyel 2óra múlva bejelentik a MGSV megjelenési dátumát, és ha lehet rögtön előrendelném steamen, csak ezért kérdezem, hogy mire készüljek?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz laceszgamer #76627 üzenetére
Értem, erre is gondoltam mondjuk.
Lehetne a steamen részletfizetés mert ez a 15-18ezres játékár néha tud fájni„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
csaba951
veterán
Ha kap kedvezményt, akkor azt ráteszik az első 48 órában. Ha nincs rá semmi, akkor többnyire később se lesz. A két előző MG nem kapott megjelenés előtt akciót, így jó eséllyel most se várható.
A GMG és GG viszont rászokott arra, hogy megjelenés előtti játékokra külön tesznek kedvezményt, közvetlenül a megjelenés előtti 7-14 napban.
-
nagyúr
-
wjbhbdux
veterán
Végleges controller:
/s
-
kriszpontaz
veterán
válasz kalozhun100 #76637 üzenetére
Az érintőpadok?
-
kalozhun100
őstag
-
KisTücsök
addikt
válasz csaba951 #76643 üzenetére
De. Ott csak a Skyrim mentései vannak.
Viszont akkor most összezavarodtam. Mert pl most fent van a HL2, játszottam vele, mentettem is, de a dokumentumokba nincs ott. Ahogy pl a This War of Mine sem (amit viszont onnan tudok folytatni, ahol abbahagytam, ellentétben a HL2-vel, amit néhány mentéssel hátrébbről kellett). A CoH van ott meg a Path of Exile.
Mitől függ, hogy mit rak oda és mit nem?
-
Samus
addikt
válasz KisTücsök #76644 üzenetére
A játéktól függ, hogy hová ment. Vagy a saját telepítési mappájába ment (\steamapps\common\<játék>), vagy a dokumentumok mappába, esetleg ritkán előfordul, hogy máshová (Local Settings mappa, stb.). A HL2, és a source motoros játékok a saját mappájukba mentenek, emlékeim szerintem egy save almappába. Na, meg is néztem, HL2/EP1/EP2 a saját mappájába egy save alkönyvtárban tárolja, az EP1/2 pedig az ep1-ep2 mappán belül ugyanúgy. A felhő is ide szinkronizál.
Más: a Steam kliensnek tényleg nincs natív 64 bites kiadása?
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
KisTücsök
addikt
Köszönöm!
Szétnézek akkor.
-
millerur
tag
sziasztok!
Lehet tette már fel a kérdést valaki, akkor előre is bocs.
Ugyebár kínai storeban a GTA V 30$, namármost ha én belépek VPNről és eltradelem egy másik accountommal a giftet, majd tudom igazolni, hogy fizettem érte (mondjuk megvettem magamtól phn paypales fizetéssel) akkor a régió limit nem tosz ki velem? akkor tudom használni az accounton a giftet vagy a dőlt betűs résszel kellene foglalkozni?
üdv
-
Sirpi
senior tag
válasz millerur #76648 üzenetére
TIltott a giftek pénzért történő árusítása, úgyhogy ez nem túl jó védekezés.
A régiólockot meg majd az okosok megmondják, van-e rajta.Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest