-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus X
tag
Az nem az eredeti értéke, hanem annyiért megy jelenleg a piacon. El lehet adni drágábban is, meg kell nézni a piac állapotát és aszerint dönteni, hogy mennyiért teszed fel.
Honnan tudom hogy melyik játék dob kártyákat?
Kattints a Community gomb mellett a nevedre és Badges (vagy magyar Steamen a közösség, illetve kitűzők). Itt fel lesz sorolva minden olyan kártyás játék, amivel rendelkezel.[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
De4d
őstag
válasz Anonymus X #68851 üzenetére
Igen igen, csak amiket még nem vettem meg, azoknál honnan lehet tudni hogy vannak e kártyái?
Minden jó, ha a vége jó!
-
benceGyori
újonc
Hello. Nem rég elromlott a steam. Elindul kéri,hogy adja meg a felhasználónevem jelszavam,de amikor azt írja,hogy Csatlakozás a fiókhoz:nevem tölt....tölt.... és eltűnik semmi több. Valaki segítene?
Előre is KÖSZÖNÖM
-
Shepherdke
tag
válasz benceGyori #68856 üzenetére
"Elromlott" ? Vidd vissza garanciálisan kicserélik
-
KubanitoS
veterán
válasz benceGyori #68856 üzenetére
Próbáld meg letörölni a clientregistry.blob fájlt a steam mappából és úgy indítani a klienst.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz benceGyori #68859 üzenetére
Pedig ott van az. Érdemes letörölni a kijelölt másik fájlt is, az is segíthet.
szerk: ha újratelepítetted a klienst akkor persze, hogy nincs benne, mivel csak akkor jelenik meg, ha már elindítottad egyszer és be is logolt.
Ha friss kliens sem megy, akkor lehet valami router gond lehet.
Szerintem próbáld meg azt, hogy manuálisan letörlöd az összes fájlt a steam mappából, kivéve a telepített játékokat, csak a steam.exe maradjon meg és úgy indítsd. Le fogja tölteni a szükséges fájlokat ismét.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
TheProb
veterán
Nem egészen értem a kérdésedet, ahol volt a giveaway ott osztogatták a kulcsokat, amit a szokásos módon kell aktiválni. (beírod a kliens megfelelő menüpontja alatt)
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
csaba951
veterán
Csak Steam kliensben lehet.
Fent a menüsorban Games -> Activate a Product on Steam... -> és itt követed a képernyőn megjelenő utasításokat. A kulcs aktiválása után rögtön megjelenik a letöltés is. Ha nem akarod most letölteni, akkor nyomsz egy Cancel-t. Ettől még megmarad a Libray-dban a játék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
benceGyori
újonc
A steam valamiért nem indul el csak annyit ír hogy Csatlakozás a fiókhoz:nevem és ennyi. Próbáltam ujra rakni nem segít clientregistry.blob nincs(lehet hibásan irtam de nincs).Valaki így tudna segíteni??
-
xenom0rph
őstag
válasz benceGyori #68870 üzenetére
starpeter
Amúgy meg rakd újra a windowst ,jó lesz .
[ Szerkesztve ]
halahala
-
DeFranco
nagyúr
válasz benceGyori #68876 üzenetére
nyugi, volt itt egy idegesítő alak, akit nem rég ki is raktak, szándékosan idegesítette a társaságot bugyuta kérdésekkel, úgy hogy most minden kezdőben ezt az alakot látják visszatérni
ez van, ne vedd magadra, majd elmúlik, nem kell vele foglalkozni, nem a te hibád
(már ha nem újrareg vagy persze )
-
sagem
addikt
válasz DeFranco #68877 üzenetére
Csak a szándékos trollkodásért nem hiszem, hogy végleges banánt kapott volna, valószínűleg több felhasználót is futtat, szóval a nullperces regek a hasonló stílusukkal még szép, hogy gyanúsak..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
DeFranco
nagyúr
szép hogy gyanúsak, de attól még nem kell mindenkit egyből megmarni, nem kell a csőcseléktempó. majd ha kiderül, hogy tényleg újrareg, akkor addig rugdaljátok amíg meg nem unja. addig nem kell.
-
sagem
addikt
válasz DeFranco #68879 üzenetére
Loál, csőcseléktempó, rugdaljátok..te jó ég..szerintem kirándulj egyet
Illetve ha most éppen ilyen jó zsaru-rossz zsarut játszunk (?) akkor legközelebb pl. hívd fel az újoncok figyelmét a kereső megfelelő használatára, szerintem ez hasznosabb infó, minthogy egy számára haszontalan történettel biztatod, mert legközelebb akár saját maga is megtalálja a hasonló kérdésére adott válaszokat
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
wjbhbdux
veterán
starpeter én nem vesztettem el benned a reményt, ha még itt vagy tudd, hogy az SG.hu weboldalának steam fórumában szívesen segítenek neked a helybéliek
/s
-
DeFranco
nagyúr
-
benceGyori
újonc
Köszi DeFranco nem vagyok "Csillag Petike" unokatesóm mondta hogy jöjjek fel ide mert itt normálisan segítenek de nem látom mindenkinél a normálisságot köszönöm aki eddig segített
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Sok év után letöröltem a még eredetileg a HalfLife2-vel, Valve rendszerben települt Steam könyvtáramat. Túl sok volt benne a szemét, és nem volt már átlátható, hogy az évek során mit hová pakolt.
Újratelepítés után a CS source letöltésével kezdtem, és egy érdekes dologba futottam bele (ez korábban is így volt, de reméltem, hogy megjavul egy friss telepítéssel ez is).
Rendben logol, felismeri az accountomat, a gépet is, elküldte a mailcímemre az azonosító kódot, amit megadtam neki, elvileg öröm bódottá...
Ha viszont a CS-t indítom el, és onnan próbálok szervereket lekérni, valami olyat reklamál, hogy a Steam nem online, ezért nem látja a szervereket.
Ha nem a játék alól keresem a szervereket, hanem a jobb alsó sarokban lévő steam ikonról kérem le a szervereket, akkor rendben mutat mindent. Ha itt kattintok velamelyik CS szerverre, akkor
1) ha nem fut a CS, akkor elindítja, és csatlakozik a szerverre,
2) ha fut a CS, akkor pedig azzal csatlakozik gond nélkül a kiválasztott szerverre.Miért nem látja akkor a CS játék alól a szervereket?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
lugabor01
csendes tag
Sziasztok!
A Skyrim Legendary Edition játékkal kapcsolatban kérnék segítséget.
Mióta tavaly megrendeltem a dobozos változatát, felraktam hozzá steamről közel 200 modot. Ebben van apró textúra javításoktól kezdve új páncélokig elég sok minden, de valszeg koránt sem tökéletes az optimalizáltság. Voltak olyanok is, amit le kellett szedjek (pl. Frostfall), mert nem tudtam az értékeket beállítani, stb. Nexust én nem használtam (ezután sem gondolnám), direkt a steam kézenfekvősége miatt.
Lényeg az lenne, hogy szeretném teljesen leredukálni a vanilla skyrimre (csak a 3 kieg meghagyásával), és aztán egy-két válogatott és ismert modot raknék már csak fel. Újra kezdeném a játékot természetesen, tehtát 54. szintről sem élrdekel különösebben, hogy mi mindent veszítek el.Hogyan tudom ezt a teljes lecsupaszítást véghez vinni? Egyszerűen leiratkozok az összes modról?
Feltettem én is a kérdést, hogy tudnám-e törölni az accountot a steamről és akkor újra telepítenék és újraszedném az egészet, de hallottam hogy nem lehet törölni a fiókot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz lugabor01 #68891 üzenetére
Összes modról leiratkozol és uninstallálod a Skyrim-et. Majd ujra leszeded és azokat rakod fel amik kellenek.
A fiókodhoz van rendelve az a kulcs, ha törlöd az is törlődik szoval ilyeneken ne gondolkodj.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
lugabor01
csendes tag
válasz wwenigma #68892 üzenetére
OK! Köszi! Ki fogom így próbálni a dolgot.
@BomiBoogie
Előtte akkor leiratkozok róluk. Remélem semmi nem fog megmaradni, mert az gáz lesz és ezek szerint minden kavarásnak nyoma vanÖt percen belül tudod szerkeszteni az előző hozzászólásod, kérlek, a jövőben tedd ezt meg!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
H4RDC0R3
csendes tag
Aki nem hallott volna róla vessen egy kukkantást erre a remek játékra. Annyit a játékról hogy nehéz de a játékélmény remek. És a zenékről nem is beszélve. Én rögtön megvettem OST-vel együtt.
Crypt of the NecroDancer
És a soundtrack-ok eszméletlen jók.[ Szerkesztve ]
-
H4RDC0R3
csendes tag
válasz BomiBoogie #68898 üzenetére
Nem tudom én még nem találkoztam benne fegyverrel de mivel early access lehet lesz benne fegyver is. Inkább közelharci fegyverek kardok, lándzsák stb vannak benne. A játék roguelike. Kipróbáltam az 1ghz-es netbookon is és tökéletesen működik. Szerintem aranyos kis játék. És ami a legjobb saját mp3-al is lehet majd játszani. Meg van dancepad támogatás is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest