- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz csaba951 #68187 üzenetére
Épp ez a fura, tegnapelőtt vontam meg a belépési jogot a más gépektől a Steamben ahogy írtad.
Természetesen mindkettő más jelszavakkal van védve, az emailem pedig nagy szolgáltatónál van. Esetleg a lastpasshez férhetnek hozzá, mivel azt használok. Azonban ott is megváltoztattam egy hete a jelszavat. -
kriszpontaz
veterán
-
eami
Topikgazda
válasz bobalazs #68201 üzenetére
sajnos nem találom már a cikket, de 1-2 hete volt hír, hogy jó pár ilyen jelszó tároló applikáció webes felülete sérülékeny volt browseren keresztül. Úgy rémlik lastpass is az volt. A fertőzött oldal elhitette a pl lastpass pluginnel hogy mondjuk steamen jársz a plugin pedig automatikusan megadta a user/passt. Ez persze csak abban az esetben, hogy ha használta valaki a plugint, ha csak simán offline volt minden akkor nincs para.
-
Samus
addikt
Még egy szavazat a Pixelvison-re. Egyedül annyi bajom van vele, hogy az ikonok a főrészek mellett (Könyvtár, Áruház, stb) nem jó helyen vannak. Az Áruház ikonja jó helyen van, a Könyvtár már a kettő között, a Közösség ikonja a Könyvtár után közvetlenül. Igaz, alapból ikonok sincsenek itt. És lehet csak a nyelv miatt van így.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
SenorGrande
senior tag
(#68182) bobalazs:
Egyetértek Csabával; és alaposan át kellene nézni a háttértárakat vírus- és egyéb kártevőírtó/kereső szoftverekkel, de lehetőleg másik gépről, linux live oprendszerről, mindegy min, csak ne a fent lévő, élő rendszer alól.(#68206) Samus:
Jéé, tényleg. Ha ezt most nem írod le, nekem fel sem tűnik.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Zamery
senior tag
válasz eszement24 #68177 üzenetére
Nem céloztam semmire, csak vicces akartam lenni.
Ha nem tudom mi a helyzet, én is itt szoktam megkérdezni a topikban, jó eséllyel vagy megvette már valaki, vagy a steam.db hackerek, ill. trader guruk tudják hogy lockos a kulcs. És az esetek nagy százalékában csaba951 az aki szokott segíteni, és nem szokott tévedni. De természetesen az elmondható, hogy vásárlást mindenki csak a saját felelősségére kezdeményezzen, hiszen a kiadók kényük-kedvük szerint változtathatják a régióhatárokat, és az aktiválást. (lásd New Vegas a Bethesdától)
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
eszement24
aktív tag
-
SityiSXT
őstag
Angolul tudóknak némi olvasmány - Szóval 30% megy a Valve zsebébe minden eladott játék után, plusz a főoldal kihelyezésének logikája is tiszta így már.
-
n@p@lm
őstag
na ,akkor ennyi volt a quake eksön, maradt végig 25%....
-
stm_
tag
Üdv!
Hétvégén megvettem Steamen a Fallout: New Vegas-t. A fiókom részleteinél (RU) verzsönt írt, nem tudom
jelent-e ez valami problémát? Tudtommal Global ill. EU kulcsok jók, hazánkban, így nem igazán értem, hogy itthon, steamen vásárolt játék miért RU. -
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #68217 üzenetére
Na, csak 1 achi hiányzik a 100%-hoz. Ez már nem olyan rossz, de nekem azt hiszem maradni fog a gyári Steam skin.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Steam kliensben jobb gomb a játékon, ott tulajdonságok, majd Set Launch Options (magyarul nemtom hogy hívják).
Ott beírod ezt:
"- tovarisi, konyec!"
(idézőjel nélkül)
Ez után az első indításnál a RU-ból ROW verzió lesz!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Samus
addikt
És az első acsi mellé dob két sört is (ha véletlen RU maradna, akkor két pohár vodkát)
Amúgy skineket honnan lehet biztonságosan beszerezni? Egy Steam topikot néztem anno, azt elég biztonságosnak ítéltem, de ott összesen volt vagy 10, kicsit szűkös választék.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
wjbhbdux
veterán
skinekkel csak a baj van, ha frissül a kliens mindig tönkremennek vagy elrejtenek új funkciókat, aztán kinek jut eszébe kézzel frissítgetni. Talán ha csinálnának Skin workshopot.
/s
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok járatos netes játék vásárlásban.A Steam elfogad Maestro kártyát? Day Of Defeat:Source ,HL2 érdekelne. Előre is köszönöm!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
csaba951
veterán
válasz mlinus #68228 üzenetére
Igaz, viszont nemrég írt 2 olyan fórumtárs is, aki ennek ellenére nem tudta PayPal-lal használni.
Netes vásárláskor a Maestro kártyát el kell felejteni! El kell szépen menni a bankba, és venni egy "rendes" Visa/MasterCard/Amex bankkártyát. Ezeket a legtöbb helyen (vagy PayPal-on) elfogadják, gond nélkül.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Anonymus X #68233 üzenetére
djculture-t mindig el kell osztani egy egész számmal.
arra még nem jöttem rá, hogy mitől függ, hogy a ]3;10[ halmazon mikor melyik számmal kell osztani, de már dolgozom rajta
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Anonymus X #68233 üzenetére
Milyen bank milyen dijcsomag? Mik a dijcxsomag feltéltelei az se mindegy Én is ismerek olyan bankszámlacsomagot ahol ingyen van csak legyen a látra szóló egyenleg 500 ezer feletti. Az meg egyenlő a hülyeséggel tekitve hogy annyi kamatot nem fizetnek már rá hogy megérje ott tartani( és még abból is levonják a jutalékot egészség biztosítást ami sehol a máshol a világon nem vonnak kamatösszegből..). Gyakorlatilag ha benthagyol még lekötve is 500k-t csökkeni fog a pénzed nem növekedni ezt már jópár pénzügyi portálon kiszámolták. Állampapirok forgalma nem hiába ugrott meg, ott még valamit lehet keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Samus
addikt
Mekkora sügér vagyok. Anno mikor bepakoltam a skin-t, elvégeztem ezt, csak én a Hungarian szó elől vettem ki a slash-t, közben az utána lévő sorból kellett volna, mert így semmit nem csináltam...végig kellett volna olvasni alaposan a fájl elejét
Így tényleg jó
-
nagyúr
válasz djculture #68237 üzenetére
Ez itt a reklám helye... 4. oldal alja pl:
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Bankkartya_Lak_H_20140505.pdf
Ugyanannyiba fáj a Maestro mint az MCO... szóval még csak nem is olcsóbb itt pl.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
GoTReX
őstag
válasz cskamacska #68217 üzenetére
Szép kis gyűjtemény
Tudnátok adni egy ilyen Steames "kereskedő" linket? Sajnos a régit nem találom.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
warcat
veterán
Dead Rising 3 "upgradelve" lett Apocalypse editionra,nem kell külön 4 dlc-ért perkálni.
EA: It's in the crate!
-
artiny
őstag
Lett egy AMD SILVER REWARD -os kuponom (két játékot lehet valasztani vele)....
valakinek nem akarja elcserélni pc játékra?
Ami érdekelne:
- Ghost recon future soldier
vagy esetleg
- Call of Juarez: Bound in Blood >>bár ezt kicsit kevésnek tartom
vagy esetleg: COD,BF,MOH
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest