- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky2Ster
senior tag
Valaki fel tudna világosítani,hogy hogy is van ez az Orosz RU régiós Steam játék dolog.Én most vehetek Orosz RU régiós CD kulcsot vagy nem? Kezdő steam felhasználó vagyok... Köszi
-
wjbhbdux
veterán
válasz Franky2Ster #69503 üzenetére
Az játékonként egyedi, hogy tartalmaz-e más nyelvet az oroszon kívül, hogy aktiválható-e Oroszországon kívül, és hogy elindítható-e Oroszországon kívül.
/s
-
ayo
veterán
válasz Franky2Ster #69503 üzenetére
ált a ru tages játékokat nem tudod beaktiválni vagy elindítani, van pár ritka eset, de többnyire ez igaz azokra.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Joe Swanson
senior tag
Srácok, A steam guard, az akkor lép életbe, ha az email hozzá van adva, nem?
-
SenorGrande
senior tag
válasz Joe Swanson #69506 üzenetére
Én ezt a kérdést nem értem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Joe Swanson
senior tag
válasz SenorGrande #69507 üzenetére
A steam guardot, azt úgy lehet aktiválni, hogy megerősítem az e-mailem?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Joe Swanson #69508 üzenetére
Bizony.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Joe Swanson #69510 üzenetére
Elvileg azonnal meg kéne jöjjön. Milyen email szolgáltatónál vagy?
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Régebben kértem segítséget, mert elég lassú volt egy játék letöltése. Ma vásároltam megint, és ugyan ez a problémám. Váltottam szervert, azthiszem Svájc-ra van állítva, de akkor és most se lett jobb a helyzetem. Nálam van a hiba vagy másnál is lassabb? Kb. 600kb/s és 1,2Mb/s között alakul a sebességg.
-
SenorGrande
senior tag
válasz CsonkaImo #69512 üzenetére
Nálam maxon jön.
Mekkora letöltési sebességed van?"Kb. 600kb/s és 1,2Mb/s között alakul a sebességg."
Ezt direkt írtad Megabitben? A Steam kliens Kilo/MegaByte-ban adja meg letöltés közben.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
CsonkaImo
addikt
válasz SenorGrande #69515 üzenetére
600 kilobit és 1,2 megabyte. Tehát MB (elnézést).
-
Joe Swanson
senior tag
válasz BomiBoogie #69511 üzenetére
Gmail. De, a várni kellt, azt a 15 napra értettem
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Joe Swanson #69517 üzenetére
Ja, hát igen, azt nem tudod gyorsítani.
-
Ehh, srácok most vettem észre, hogy már több, mint 1 kategóriába is be lehet tenni a játékokat. Ez mióta van így?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
De4d
őstag
Helló.
Fura hibákba botlok bele immáron 3 napja.
Steames játékok kifagynak, megáll a kép aztán kidob windowsba, és a játék már csak a tálcán fut, és vissza nem lehet hozni.
Először azt hittem egy bizonyos játéknak a hibája, de most egymás után kettőnél is csinálja, szóval nem maga a játék bugos, illetve fura hogy az első játéknál, kb akkor kezdte mikor már beletoltam jó pár órát, de azóta kb 10-15 percenként előjön.
A két játék egyébként, War in the north, Mars: War Logs[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Jó fórumba írok? Kaptam ilyeneket:
Kit érdekel, akár ingyen is? No meg hogy tudnám átpasszolni, ehez nem értek.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VoidXs
nagyúr
válasz DrTechnoid #69528 üzenetére
Ezeket mindenki megkapta.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Stockbauer79 #69531 üzenetére
Valószínűleg az, hogy legyen tranzakciód az elmúlt 30-365 nap valamelyikén.
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Újra telepíteném (Win7) a gépet.
Nem akarom újra letölteni a játékokat és biztonsági mentést sem szeretnék csinálni.
Ha át tudnám másolni másik gépről a telepítési mappákba a játékokat (nem biztonsági mentésből, hanem telepített formában) megúsznám az újbóli letöltést?
Van erre valami trükk, ha igen megosztanátok velem?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gszp
tag
válasz genndy #69493 üzenetére
Most látom csak a válaszodat, mert az előttem kérdező miatt kerestem a saját hozzászólásomat. Én i2k-tól olvasott metódust használom már lassan egy éve, de nem rémlik, hogy a guard tiltott volna bármitől (bár lehet, hogy újratelepítés után egy hétig nem használtam a piacot), gondolom üzenetet küldenének. Kérdezz rá nála, mert nem tudom mikor jár erre.
UPDATE: Alkatrészt tényleg nyugodtan lehet cserélni. Végre 8 GB RAM!
sepsi0: #69490
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Broforcenak miért nem látszik az ikonja könyvtárban? Minden játéknak van pedig.
-
Qmi
tag
Nem tudjátok Scammer "barátaink" honnan a túróból szűrik ki áldozatukat? A héten már harmadszor próbálkoztak nálam Elméletileg sehol nem osztottam meg account url-em, nevem, stb. Mégis betaláltak.
-
Heavyrain
őstag
Pl a tf2outpost.com-ot 100%,hogy nézik. Érdekes,ha feladok egy "hirdetést" ott,akkor egy másodperc múlva érkezik is a barátkérelem a level 1-es profiltól,utána meg a szokásos "a barátom tradelni akar veled,de nem tud bejelölni/ stearmcommunity stb" üzenet.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
CS, dota, TF2 pub szerveren is vadásznak. Tesómat Cs-ben vette fel egy gyerek. 2 hétig nem írt rá, majd küldte az üzit, hogy 230 dodós kést+50 dodós m4a4-et adna a raktárban lévő cuccokért (kb. 10€). Nem volt szerencséje, mert én ültem pont a gépnél és ment a jelentés és tiltás.
-
csaba951
veterán
Plusz még ha a Market-en sok item-et adsz el. Vagy van fent nagy értékű (>100 €) item-ed eladáson. Vagy csak simán az Inventory-dban van, és nyilvános a profilod.
#69545 Hunbeast87
Blokkolás jó ötlet! Viszont a "viccesebbek" jelentik scammernek azt, aki nem veszik fel őket. Steam meg automatikusan elfogadja. Aztán a legközelebbi trade-nél megy is a figyelmeztetés a partnerednek, hogy te egy scammer vagy![ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz csaba951 #69547 üzenetére
Blokkolom őket, még pedig azért, mert privát a profiljuk, 10ből 10szer eddig fake oldalakkal fogadtak az ilyenek. Jelenteni szoktam őket ilyenkor. Néha visszaírogatok angolul, ha nagy ritkán felveszek egy ilyet, semmi válasz. Pedig minden létező angol tudásom belesűrítem az any**ásba, amit írok nekik!
Utoljára pedig hozzáfűznám, hogy trade topicban elég érthető, hogy: "Please, don't add me..post your offer here!" Normális Steam profillal rendelkező embereket pedig ugyanúgy fel szoktam venni...http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
Gr3GoRi
tag
Sziasztok!
Valamiért nagyon lassan indul a Steamem. Valaki találkozott már ilyen problémával? Miután rányomok az ikonra 2-3 perc múlva indul csak el.. A legutóbbi frissítés óta csinálja. Win 8.1 64bit friss telepítés. Mi lehet a gond?
Gigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest