- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
válasz FoxiestFox #62350 üzenetére
Csak szerintem úgy van vele, mint én. A bankszámláját nem szívesen adja hozzá a Steamhez. Főleg ha az a fő számlája.
-
cskamacska
addikt
válasz scope2007 #62347 üzenetére
Vagy egyszerűen veszel TF2 kulcsot a fórumon, és Steamtrades.com/TF2Outpost.com-on cserélsz játékra fél-negyed magyar Steam bolti áron.
De ha ez nem teszik, mert macerás, akkor még mindig ott a hardverapró, ahol ugyanazt megkapod magyar Steam ár -10%-ért. ^^[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
félisten
válasz Assimilator #62351 üzenetére
Hát világos, de a következő hozzászóló meg is válaszolta
Eleinte én is idegenkedtem a Paypaltól, de gyorsan megvolt, azóta csak használni kell. -
Źşë'
addikt
ha jól látom akkor törölték a Bulletstormot is steamről
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
eami
Topikgazda
válasz FoxiestFox #62354 üzenetére
ja, sokaktól hallom, hogy ők ugyan nem adják meg a paypalnak a kártyaszámukat, inkább kismillió kitudja hogy védett webshopban használják,, pff
(#62349) scope2007: ha nem akarod, kártya sem kell hozzá, lehet paypalnak számlaszámra utalni.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
Mondjuk lehet vele szpni. Kezdjük ott hogy egyes magyar bankoknak szokása hogy a regisztráláshoz szükséges kódot a banszámla kivonatra teszik rá ami rosszabb esetben 1 hónap múlva kapsz kézhez
Amúgy az utalgatás megint olyan folyamat magyarországoin aminél a bankok sanyargatása óta a jó franc se tudja hogy mennyit fognak lekapniérte a számláról. Most kapott 35 bank több milliós büntetéseket emiatt.
Tehát ebbe az átutalom és megveszem dologba nem érdemes belekezdeni, mert egy már nem érkezik meg annyi a számlára amnnyit elutalt az illető plusz még ilyen olyan dolgokat le is kapnak belőle pluszba.
Én is elutaltam 5000-et egy havernak ugy kezdődött hogy 4640 forint érkezett meg belőle abból meg nála leszedett még a bankja 350forintot.[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
ja akkor mindegy.
akkor erről is lecsúszok ez vanCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
Wolverine
félisten
válasz Agyzuzo #62363 üzenetére
Lehetséges. Mondjuk itt a Bulletstormnál nagyobb nevek is érintettek, lásd pl. GTA IV... Ha az eltűnik Steamről, akkor lehet elkezdeni aggódni. (persze a Fable III leszedése már eleve aggasztó volt)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
eami
Topikgazda
válasz djculture #62360 üzenetére
OMG! azért ekkora bődületes okosságokkal nem kellene ijesztgetni a tapasztalatlan embereket. Ha tényleg ilyen sokat vonogatnak neked a bankodnál akkor:
1) válts gyorsan bankot / (esetleg) számla csomagot
2) akár még az is lehet hogy fel kéne jelentheted őket, mert ez már gyanúsan tisztességtelen kategóriamindenesetre a példád kezdi elég jól meghomályosítani hogy mi bajod neked az € árakkal....
1 hónapot meg biztos nem kell várnia a regisztrációs kódra, max 3-4 napot, de egy telefonnal sok minden megoldható.
Nyilván kártyát érdemesebb hozzárendelni, bár ott meg akkor megemlíthetnéd hogy default a paypal váltja a devizát, ami elég szép kis haszonnal teszi mindezt. Tehát bőven érdemesebb átállítani hogy ne forintot vonjon a kártyáról hanem mindig az épp vásárlásnál megadott pénznemet.
(#62363) Agyzuzo: A bulletstorm még épp nagy kérdőjel, de van már pár fix.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz djculture #62360 üzenetére
"Én is elutaltam 5000-et egy havernak ugy kezdődött hogy 4640 forint érkezett meg belőle abból meg nála leszedett még a bankja 350forintot."
Na, hát ilyen nekem még nem volt.
Ha én 5000-et utalok el, akkor 5000 is érkezik meg. Maximum tőlem még levonnak pénzt.
A másik, hogy 5000 Ft utalásnál nálam max. 17 Ft-ot vonnak le, attól, akinek meg utaltam semmit.
Nem tudom milyen bankok ezek, de ott valami nagyon nem stimmel.
-
eami
Topikgazda
válasz Wolverine #62371 üzenetére
aki korábban megvette a bulletstormot annak továbbra is meglesz a libraryben.
korábban vásárolt, aktivált játékok tételes listája pedig itt található.Ezt tudtommal csak webről lehet elérni, mint ahogy csak webről lehet törölni korábban elmentett bankkártya adatokat is.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Tisztában vagyok vele; de tudtommal a Bulletstorm online GFWL fiókot igényel, azaz a lelövése után nem nagyon lehet vele játszani, hiába van benne a librarydben.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
eami
Topikgazda
válasz FefeeX #62380 üzenetére
legalábbis egyelőre, pár hónapja volt rá példa ahol egy multiplayer only amúgy fizetős játékot töröltek mindenkitől akinek megvolt, ugyanis a kiadó kilőtte a multiplayer szervereket. Azért remélem a még kérdőjeles GFWL játékokkal nem ez lesz. Amúgy itt egy hosszabb lista a GFWL játékokról.
(#62379) Wolverine: igen, reméljük kipatchelik :\
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz dejaris #62377 üzenetére
Persze és azért kapott 35 bank büntetést sőt ezeket a dijakat vissza is kell utalniuk már amelyik nem támadta meg biróságon ezt a végzést csak utána kellen olvasni az MNB oldalán nem okoskodni.
Komplett lista van róla melyik bank miért kért pénzt jogtalanul, jóformán mindegyik nagy bank érintett az ügyben szerintem a tied is ha nem valami takaréknál vagy (bár abból is van 1-2 a listán)De te szoksásosan a magyar nemzeti banknál is jobban tudod hogy tőled biztos nem vontak le semmit abban biztos vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #79621120 #62385 üzenetére
Miért nem indul el? Ha felvan telepitve el lehet inditani max a fiókra panaszkodik, de az meg elég hülyén elvan rejtve de kikerülhető egy helyi fiók létrehozásával. Persze ilyenkor a játék amiért fizetett az ember annyit ér minta virágboltos.. Ezt a részt mondjuk én se értem kutya kötelelessége lenne a kiadónak ha már fizetett az ember a játék használatáért bármilyen módon de biztosítani a használatát.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Order of War: Challenge önálló multiplayer kiegészítő az egyetlen játék amit ténylegesen eltávolítottak Steamről. Egyébként teljesen értelmetlenül, mert volt benne skirmish, gép ellen lehetett játszani.
Ollie: Bullestorm SSA GfWL cím, így aktiválás kell a játékhoz teljesen új telepítés esetén. A népek attól félnek, ha az aktivációs szerverek eltűnnek, akkor egyáltalán nem lehet majd ezekkel a játékokkal játszani.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bluerainbow #62390 üzenetére
Mert meg megy a gfwl de matchmaking szakaszos...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #62390 üzenetére
Mondjuk most nekem se akar menni... Mondjuk itt azt irják hogy julius 1 lövik ki a szervereket alóla. Meg itt a lista is hogy melyiknél van már eltávolitva: [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dejaris
addikt
válasz djculture #62384 üzenetére
Meg mindig toled vonnak le. Ha megnevezel egy osszeget, ami at akarsz utalni akkor az at is megy, es azon felul vonnak le toled. Az mnb honlapjan olvastad, hogy nem igy van? Beszelj majd a haverral a banknal, mert ott is akad haverod, hogy hogy is van ez.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Valakinek maradt esetleg egy 'jobb sorsra érdemes' Sanctum TD steamkulcsa GMG osztásból?
-
phenomHUN
senior tag
válasz Stormeagle #62399 üzenetére
Hatalmas köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest